""

torstai 27. lokakuuta 2011

Ciao!

Terkkui kiinalaisest ravintolast. Tääl on kans Eva,Kia ja Hanna. Syötii tosi paljo ja nyt oon ihan täys! Mut ruoka oli hyvää. Mut meen hakee mun puhelimen koulusst ku unohdin sen sinne taas vaihteeks. Löysin evan kännykässt yhen ihanan kuvan mut en voi ladata sitä tänne.
Aion varmaa vaihtaa tän blogin ruotsinkieliseks kosk se on mulle luonnollisempaa ja en tykkää kirjottaa suomeks. Mut nyt pitää mennä shoppailee. Kirjotan illal lisää, moido!


Illall:
Tää on vika päivitys jonka kirjotan suomeks. Sit täst tulee kokonaan ruotsinkielinen blogi. No mut kirjotan kuitenkin nopee tän päivän tapahtumist. Koulun jälkeen mentiin itiksee syömään kiinalaista ja shoppailee evan, hannan ja kian kanssa. Tai tarkemmin sanottuna kia ja hanna shoppaili, mä ja eva istuttii kahvilas ja ootettii niitä. Sen jälkeen eva ja mun naapuri hanna tuli meille. Meidän piti leipoo jotain hyvää mutta koko aika menikin mun blogin ulkosun uudistamiseen. Kun sain blogin valmiiksi evan pitikin lähteä kotiin. Onneksi meiltä löytyi pakastepullia joten syötiin ne hannan kanssa. Katottiin myös salkkarit ja BB-extra. Loppu ilta chillailtiin vaan.


PÄIVÄN VAATTEET:

  • tummansiniset farkut
  • vaaleanpunainen samettihuppari( hulluilta päiviltä ) 
  • uggit
En ottanut kuvaa tänään koska vaatteet eivät olleet mitenkään erikoiset
 x love is in the air x

2 kommenttia:

  1. äää sett en kiva bild på kvällen :) o trekkui ti dom om du hinnee <3

    VastaaPoista
  2. vi to inga bilder av oss men ja to av bullorna en blid :D

    VastaaPoista