""

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

yesterday

5.11.2011

Förlåt helt massor att jag inte hann skriva igår! Men saken var så att jag hade så fullt upp så jag inte hade en chans att gå på min blogg. Och tvärr så har jag inte heller en telefon som man kan gå på nätet med . Men hur som helst så ska jag nu berätta kort om gårdagens händelser.

På morgonen åkte vi till stallet. Vi gick och gå ut i terängen i 45 min. Det var riktigt skönt för man behövde ju bara sitta och låta Lucky följa Waldo som gick framför den. Sedan red jag på planen en stund. När vi kom hem gick jag rakt i bastun. Efter det ville jag prova och fixa mitt hår i stora lösa korkskruvslockar. Jag lyckades helt bra för jag gjort det med en annan teknik som jag lärt mig av en bloggare. När jag var färdig åkte vi till min gudfader Markku. De har en liten flicka som heter Cecilia och är två och ett halft år gammal. Hon är super söt! Jag och min syster Tinja lekte med henne hela kvällen. Vi åt god mat och och till efterrätt bullar som Cecilia bakat. Vi åkte hem först elva och då var alla så trötta att vi slocknade rakt när vi krypt upp i våra sängar.


MITT HÅR NÄR JAG KRULLAT DET/MUN HIUKSET KIHARRUKSEN JÄLKEEN:


5.11.2011

Anteeks tosi paljon et en ehtiny kirjottaa eilen blogii! Mutt en vaan kertakaikkiaan ehtinyt koska mulla oli niin paljon menoo. Ja valitettavasti mulla ei oo puhelinta jossa ois nettiyhteys. Mut joka tapauksess nii kirjotan nopeesti eilisen tapahtumisst.

Aamulla menin tallille ja hoidin Luckyn. Kävin maastossa kävelemässä 45 min jonka jälkeen ratsastelin kentällä vielä hetken. Kun pääsin kotiin menin heti saunaan. Sen jälkeen kokeilin kihartaa mun hiukset isoille löysille korkkiruuvikiharoille. Mun mielesst onnistuin ihan hyvin koska mä kokeilin uutta tekniikkaa jonka opin yheltä bloggarillta. Kun olin valmis me lähettiin mun kummisedälle, Markulle. Niillä on kaks ja puol vuotias pikku tyttö nimeltään Cecilia. Mä ja mun pikkusisko Tinja leikittiin sen kaa koko ilta. Me syötiin niiten luonna tortillaa ja jälkkäriks pullaa jotka Cecilia oli leiponu. Me lähettiin kotiin vasta yheltätoisst joten oltiin kaikki ihan uupuneita ja ''sammuttiin'' heti kun oltiin ryömitt omiin sänkyihin.


ÖVRIGA BILDER/MUITA KUVIA:Diamon eye

Ute och gå med Lucky
Kävelemässä Luckyn kanssa:P

Cecilia gav mig en presänt: mörkblå läder väska
Cecilia antoi mulle lahjan: tummansininen nahka laukku

Vi lekte hem med Baby Born, muumin mamman och muumin pappan
Me leikittiin kotia Baby Bornin, muumi mamman ja muumipapan kanssa


Vi gjorde puzzel med Cecilia nästan hela kvällen
Me tehtiin palapelejä melkein koko illanDagens kläder:
- svarta farkkun
- blå spänd långärmad neule
- ljusa uggs
- lång svart vinterjacka
- brun leder väska
- lös vit halsduk

Päivän vaatteet:
- mustat farkut
- tummansininen tiukka pitkähihanen neule
- vaaleat uggit
- pitkä musta talvitakki
- ruskea nahkalaukku
- löysä valkoinen kaulahuivi

x love is in the air x


4 kommenttia:

  1. ooi du passar i krullor nog jätte bra :)

    VastaaPoista
  2. Tackar du sku sekert också passa! Sätt nån da ti skolan krulloo! :D

    VastaaPoista
  3. höpönpöpön! men tack endå:D

    VastaaPoista