""

maanantai 27. helmikuuta 2012

A long journey

Heippa vaan kaikille!

Noniin  mites teidän loma on mennyt? Mulla on ainakin mennyt loistavasti!  Mulla on ollut hirveä ikävä teitä kaikkia mutta jotenkin aika on taas mennyt niin nopeasti!! Vastahan mä pakkasin tätä reissua varten ja nyt kaikki on jo ohi! No mutta asiaan...

Päivä 1

Me siis lähdettiin ajaa lentokentälle kuudelta aamulla. Me oltiin kaikki yliväsyneitä kun muutenkin univelkoja on päässyt kertymään. Me siis lennettiin ensin Lontooseen jossa me vaihdettiin American Airlines:iin jolla me jatkettiin Miamin lentokentälle.

Ennen lentokoneeseen pääsyä syötiin aamupala kentällä.


Lontoossa käytiin vähän kiertelemässä kauppoja ja ostamassa kahvit Starbucks Coffee:sta. Lentokentällä oli mm Zaran kauppa josta löysin ihania paitoja kukkaprinteillä! Niitä tulee varmaan suomeenkin kevään mallistoihin, ainakin toivon niin! Löysin myös ihanat beiget housut sekä jakkuja jotka olisivat niin hyvin sopinut vaatekaappiini, mutta en halunnut tuhlata kaikkia rahojani heti.


Tässä vielä kuva minusta ja siskostani juuri ennen koneen laskeutumista Miamiin. Ollaan molemmat uupuneita mutta olihan ne kuusitoista tuntia istuskelua koneessa silti sen arvoisia!

2 kommenttia:

  1. voi apua mäki haluun matkailee ! oli varmaa ihana reissu ! (: tykkään sun blogista vaikka oon lukenu vasta vähän aikaa ! (:

    http://noorasi.blogspot.com/

    VastaaPoista