""

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

A big change in my life


P Square Ft Akon & May D - Chop My Money
Moikka! Olen juuri lähdössä lenkille mutta tulin näin nopeasti nyt päivittelemään kuulumisia. Tajustin vasta äskettäin että kesälomaan on enään 5 ½ viikkoa! Olin pyörtyä kun sain tietää tämän koska olin luullut että siihen on vielä monta kuukautta. Huhh, onneksi koulukin on loppusuoralla ja kohta pääsee kesän vieetton. Mutta tässä välissä ehtii tapahtue vielä vaikka mitä hauskaa. Tässä on vielä vappu ja mulla alkaa taas kisakausi ton mun hepan kanssa. Olen lähdössä tän kauden ekoihin kenttäkisoihin kahden viikon päästä joten jänskättää vähän. Olin tänään viimeksi treenamassa ja hyvin meillä meni :) Ja tuossa teille kuva musta ja mun hepasta Luckysta, kun te olitte toivoneet jotain heppa kuvaa/postausta. + nuo pastelli shortsit on seuraavana ostoslistallani. Löysin ne tänään Gina Tricosta ja rakastuin ensisilmäyksellä! ♥

Vielä vähän isompia uutisia. Eli sain töitä! Olen super iloinen koska sain töitä lapsenvahtina ja pääsen työskentelemään sinne sisustus kauppaan jossa olin jo kerran harjottelussa. Vihdoinkin voin alkaa tienaamaan omaa rahaa! Menen tapaamaan perhettä joilla toimin lapsenvahtina nytten lauantaina joten päivittelen silloin enemmän.

Ja vielä yksi TOSI ISO uutinen. Teen äkkilähdön Amerikkaan taas heti kesäloman alussa. Syyn saatte tietää vähän myöhemmin. Syytä ette varmaan ikinä voisi uskoa mutta tämä voi olla käänne koko mun elämässä! + yks mun rakkaimmista kavereista pääsee ehkä mukaan! Silloin tästä tulisi niin unelmien täyttymys ♥

MUISTAKAA LINKITTÄÄ BLOGEJANNE! AIKAA ON JÄLJELLÄ ENÄÄN 6 PÄIVÄÄ!

21 kommenttia:

  1. onnea työpaikan johdosta ja iiik kui jännää jos lähet taas sinne jenkkeihi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon!! Ja lupaan kertoa vähän lähempänä tuota matkaa että mistä on kyse :D

      Poista
  2. Miten kuvat saa noin ku sulla, silleen isoiks ja et niissä on reunat? oon yrittäny ettii mut en vaa saa niitä silleen :/ Kiitti hirveesti jos jaksat auttaa :) Ja hieno blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. klikkaa kuvaa, valitse ''erittäin suuri'', tai alkuperäinen koko. Riippuu siitä kuinka isoksi haluat kuvan. Alkuperäinen koko on yleensä isompi. Ja noista kuvareunista en tiedä mitää. En itse näe niitä omalla koneellani mutta muilta koneilta ne näkyvät. Musta tuntuu että internet explorerilla ne eivät näy mutta google chromella ne näkyvät. En yhtään tiedä miten mä oon ne saanut tonne! :D

      Poista
  3. Ihanat hiukset ja onnea uudesta työpaikasta :).

    VastaaPoista
  4. vitsit kun jännää etkö voisi kertoa jo!:))) ja kaunis olet!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mä kyllä haluaisin mutta kun kaikki ei ole vielä 100% varmaa siitä että jos tästä tulee vaan lomamatka vai jotain muuta joten en halua välittää väärää tietoa :)

      Poista
  5. upeita kuvia! :) sulla on ihana blogi :)

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. en tiedä jos tunnet mutta vivun. jos hänen isänsä päästää :)

      Poista
  7. sulle on haaste mun blogissa :) http://onelifeliveeit.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Oiih, onnea sun työpaikasta ♥ !

    Ja äääääää oon niin kateellinen, vaikken vielä tiedäkkään miks meet jenkkeihin, mut ihan varmasti sut on valittu sinne malliks tai jotain muuta supersiistiä (: ! Oijoooi mua jännittää sun puolesta :D millon mekin saadaan tietää (; ?

    VastaaPoista
  9. ja niin se mun piti vielä sanoa et maksoko noi sortsit ginassa 14,95 ? Koska mul on kai noi samat, oli just tänään koulussa, ja ite oon ihan rakastanut näihin ♥ ! Suosittelen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ne makso 14,95. Tosi halvat ku yleensä shortsit voi maksaa jopa 30 e! Ja ovat niin ihanan kesäiset! :D

      Poista
    2. Niin oli tosi halvat, ja niitä oli ihania värejä :)

      Poista
  10. onks toi sun heppa (:? Ja millä tallilla se on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on se mun heppa ja mä ratsastan eriksnäsissä :)

      Poista