""

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Can you blow my whistle baby?

Flo Rida - Whistle [Audio] 
Tänään on sitten taas häärätty ympäri kauppoja koko päivän! Gabi oli tänäänkin seurana koko päivän ♥
Tänään päälläni oli tottakai uudet Cheap Mondayn farkut jotka ostin eilen. Pitsipaidankin sain ägettyy päälleni vaikka en sitä melkein koskaan käytä, mutta nyt kesäntullessa pitää hetkeksi ainakin unohtaa tää niitti, nahka, hevari tyyli mikä mulla oli jossain vaiheessa.
Käytiin eka Aleksi 13:ssa. Sieltä mun piti löytää vähän matalemmat must korkkarit mitä voin käyttää amerikassa ja muissa castingeissä. Löysin vajaa 10 cm Tomaris merkkiset korkkarit. Näyttävät aikalailla samoilta kun ne mun Guessinkin mutta näillä on 100 kertaa helpompi kävellä!
Himosin myös näitä ihanuuksia. Olen jo pitkään katellut näitä näyteikkunassa mutta en jalkaan raaskinut laitta kun himo ostaa ne vain kasvaisi. En kuitenkaan ikinä voisi ostaa niitä sillä musta tulis lähes 2 metrinen... Ja vaikka oonkin jo nyt itsevarmempi mun pituudesta niin 2 metriä menee jo vähän yli rajan.
Tässä kuva niistä pitsishortseista mistä kerroin viimepostauksessa. Aivan ihanat! Maksoivat tosin vähän yli budjetin joten pistin varaukseen ja mietin nyt yön yli mitä teen. Maksavat 40 euroo kun 15 eurollakin saisi kivat mutta ei läheskään samanlaiset.

Pitäisikö ostaa vai ei?
Käytiin jossain välissä syömässä Kampin Picnic:issä. Otin legendaarisen cesar salaatin joka on aina yhtä hyvää!
Sain myöskin ostettua sen kalenterin joten nyt on melkein kaikki ostettu mitä pitikin. Vielä se kevätjuhla mekko! Ääää miks tää on nii vaikeeta!? En haluu ostaa samaa ku kellään mulla joten mietin jo että tuunaisin ite oman jostain vanhoista rääsyistä mutta mun käsistaidoilla siitä ei tulisi mitään. Kai mä vedän vaa jotkut farkuta ja vähän siistimmän paidan päälle vaik haluisin kyl panostaa edes kerran vuodessa kunnolla.


23 kommenttia:

 1. sulla on kiva blogi! ja säästäisin rahat toisiin shortseihin, koska neljä kymppii on aika paljon shortseista kuiteski:)
  fashionfriendsandfootball.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii on 40 euroo kyl vähän liikaa shortseista. ja kiitos :D

   Poista
 2. Amerikassa? Ootko menossa sinne johonki castingiin? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tai mut valittiin semmoseen tapahtumaan mistä voin saada sopimuksia erillaisten mallifirmojen kanssa :9 Lue täältä lisää :

   http://loveisintheair-linda.blogspot.com/2012/05/fox-models-international.html

   Poista
  2. OMG!!! Onnea kauheesti! Ihan mahtava tilaisuus!!! :DDD Sun on loistettava siellä (ei paineita), ja näytettävä, et kyl suomalaisetki osaa :))) Tässä meillä on Suomen seuraava Suvi Koponen :))

   Poista
  3. Hahh, kiitos paljon!! :D ja mä yritän parhaani mutta valitettavasti must tuntuu et en tuu saamaan mitään sopimuksii. Oon vaa tämönen tavallinen pullahiiri suomesta jolla on vaa vähän enemmän pituutta :)

   Poista
  4. Pöh pöh! Älä viitti! Sulta löytyy ulkonäkööki ja paljon :)) Muistat vaan olla rennosti ja olla omaittes, ilman mitään missien tekohymyjä :DD

   Poista
 3. miks muokkaat sun naamaas neljännes kuvassa? sen näkee et sul ei oo siin lähikuvas silmäpussei. oot luonnonkaunis ettei tartte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljännessä kuvassa on kaks kuvaa yhdessä joten en tidä kumpaa tarkoitat mutta en oo kyl muokannu mitään silmäpusseja erikseen, olin itekin ihmeissään miten ne näky nii huonosti näissä kuvissa. Muokkasin kyllä valaistusta joten siinä voi olla syy. :)

   Poista
 4. osta. ne sortsit on sen arvoset! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä taidakaan kosk mä voin käyttää 40 e parmempaankin. :)

   Poista
 5. Mun mielest 40 e on ehk vähä liikaa sortseist mut noi on kyl nii ihanat et mä ite varmaa ostaisin ! ;) ja ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin muuten ostanutkin mutta mun kaverilla onkin jo samanlaiset joten amerikasta varmaan löytyy samantyylisiä halvemmalla :)

   Poista
 6. ja ha didä shortsen :) men osta toki :D
  Rebecka e de hää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää ja köpää int :) du få ha kunnian av dom rebecka ;)

   Poista
 7. miten saat noi biisit tolllleee?:) ku tiiän et miten se laitetaaa, mut mist tiiät et mitkä ne oikeet leveydet on?

  > ihana tää poustaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meet muokkaa HTML koodia ja kirjotat nää numerot siihen, width="640" height="25". Siin lukee eka width="320" ja height="266"

   :D

   Poista
 8. mist toi sun valkone pitsipaita on? :) ihana tää sun blogi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei, sen kun muistaisin! ostin sen joskus ennen joulua kun olin muotimessuilla. En usko että sitä on enään saatavilla.. :( ja kiitos <3

   Poista
 9. mulla on sama ongelma ku tolla ''Alekks'':lla :) ku jokasessa biisissähän on omat leveytensä, ku ei ne aina oo toi 320 x 266 ! nii mistä mä voin tietää noi oikeet leveydet joka biisiin, että ne tulee sillai tollai XD :)? tajusitkos ? kiva blogi täää ! <3

  ♥:lla Emmi, pikaista vastausta odottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en oikeesti tiedä miten auttaa koska mulla ne on aina 320 x 266. Mä lataan ne siis youtubesta, aina sen Vevo verison. Kannattaa kysyy joltain muulta joka tuntee blogit ja voi näyttää sulle konkreettisesti miten se tehdään. :D

   Poista
 10. mä teen sillei et liitän sen videon postaukseen, sitten klikkaan sitä html juttuu vasemmas kulmass ja siinä sä sitten näet jotain youtube widht, lenght juttuja. Muokkaat sitten niin et pituuttta on 640 ja korkeutta 25:)

  VastaaPoista