""

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Jogging and ice cream?

Gabi oli meillä eilen ja meillä oli molemmilla hirvee urheiluvimma joten lähdettiin molemmat kidutuslenkille. ;)
Sain pienen shokin kun tulin tänään kotiin ja meidän taloyhtiön lipputangossa oli lippu puolitangossa. Olin ihan paniikissa että kuka nyt on kuollut! Sain myöhemmin tietää että yksi meidän naapureista oli elänyt viimeisen päivänsä tänään.
Jusostiin sillee et me tehtiin spurtteja ja kaikkii hyppyjuttuja. Sit me juostiin rappusia ylös ja alas jotain vartin. Me tehtiin kans jossain metsässä kaikkii koordinaatio liikkeitä ja semmost. Lenkin jälkeen mittasin itteni Wii Fit pelissä mun painon ja BMI:n ja olin laihtunut noin puoli kiloa! 
 Mä tiedän et tää voi kuulostaa ihan järjettömältä mutta mun pitäisi laihtua noin 8 kiloa että olisin oikeissa mallinmitoissa. Mä oon päättäny et mun pitää laihtua ainakin 5 kiloa ennen Amerikan matkaa vaikka mun pitäisi laihtua 8 kiloa. En itse haluasi laihtua koska mä oon ihan tyytyväinen mun kroppaan tällä hetkellä mutta koska mun tänhetkinen unelma on saada sopimus jonkun amerikkalaisen mallitoimiston kanssa niin mä aion ainakin yrittää parhaani jotta mulla olisi suuremmat mahdollisuudet tulla valituksi.
Koulun jälkeen luin sitten englannin kokeeseen ulkona. En ole ennen kokeillut sitä mutta hyvin toimi! Löhöilin nurmikolla koko iltapäivän syöden jätskiä ja lukien kokeeseen :)
Lakkasin kans mun varpaankynnet kesän värisiksi. Kohta pääsee käyttämään sandaalejakin!
Ulkona oli varjossa 15 astetta ja kun aurinko paistoin oli jo melkein liian kuuma shortseissakin! En muista milloin olisi ollut näin lämmintä.
En malta odottaa että pääsisin käyttämään hameita! Oon tänäänkin illalla kokeillut kaikkia kukka mekkoja ja hameita ja yhdistellyt niihin kaikkia värikkäitä koruja. Voi kun koulu jo loppuisi! Enään muutama viikko pitää jaksaa. Tuntuu että opettajat eivät osaa yhtään suunnitella mitään kun kaikki änkee vikan kokeet ja projektit samoille viikoille. Hirvee stressi kokoajan mut onneks sit työ palkitaan pitkällä kesälomalla. Voi että tää kesä on kyllä niin ihanaa aikaa, eikö!? ;)

kesäfiiliksiä teillekin! ♥

26 kommenttia:

  1. Tää oli jotenki ihanan pirtee postaus :) Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. ihan hullua että sun pitäs vielä laihtua! :) mutta ihania kuvia ja kirjotat jotenki tosi kivasti :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on samanlainen puhelin! :) Ja vois tosiaan iteki alkaa lenkkeilemään, karistelemaa nää kilot pois! :D Oot tosi kaunis! :) Oispa täälläki noi lämmintä ja kesäistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! <3 mun puhelin on jo ainakin aikansa elänyt! Siitä lähtee kokoajan takakansi ja sit se vaa pimahtelee...

      Missä päin asut kun siellä ei ole vielä lämmin? :)

      Poista
  4. koska teet postauksen niistä sun lempiblogeista ? siis niistä joita ihmiset linkitti sinne aiempaan postaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti saan sen valmiiks ens viikolla. te linkkasitte niin monta blogia että mulla menee ikä ja terveys kun mä käyn kaikki läpi. Ja viel ku kun pitää valita parhaat ja väsätä se itse listaus. :)

      Poista
  5. Ihan outoo et sun pitäis viel laihtua, oot muutenkin jo niin hoikka! :-)
    Mut ihana postaus! <3 oot tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  6. Mutta jos harrastat urheilua, niin sulla on lihaksia jotka painaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiedän :) mutta mä oon lihonnu 5 kiloa viime vuodesta koska mä lopetin yleisurheilun, joten kyl mulla on sitä rasvaa kans:)

      Poista
  7. Kai tiedät että jos laihdut tosta vielä viisi kiloa, niin sinun lihaksetki alkavat kutistua. Sinullahan näyttää olevan paljon lihaksia ja olet muutenkin tosi laiha. Toivon että harkitset vielä sitä laihduttamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestaan mun tavote olisi laihtua 5 kiloa mutta oon sen verran laiska ihminen että en usko että siitä tulee mitään. Ja perjaatteessa mun pitäiski kutistaa mun lihaksia koska ne ovat just ne jotka painavat, mutta lupaan ottaa varovasti ja vaikka laihtuisinkin 5 kiloa niin lupaan että kesän herkutteluissa saan ne äkkiä takas! :)

      Poista
  8. Mäkin vaa eilen löhöilin ja nautin auringosta meidän takapihalla lukemassa siihen kokeeseen mikä meil on huomenna, paljon kivempaa noin! :D Ja Linda, ihanat kuvat, kuten aina <3 Mut tuuthan munki kanssa lenkille sit jokupäivä? :) Tästä kesäst tulee kyl ihan paras, ja sä tiedät kyllä miks! :D Huomenna nähään koulussa, Viveca :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo nähään ja vitsit me ollaan nii samanlaisii oikeesti! Luetaan muutenki toistemme ajatuksia :D Ja tuun tosi mielellään sun kaa lenkille! <3

      Poista
  9. Upeen värinen jopo ja oot niin kaunis (:

    VastaaPoista
  10. Voi että, tuo pyörä on kyllä niin herkullisen värinen! :)

    VastaaPoista
  11. Kuinka pitkä ja paljonko painat nyt(:? tai että paljonko mallin pitäisi sitten olla?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun BMI on nyt 18 ja jotain, ja mallilla pitäisi olla BMI 15-17. Oon 180 cm ja en haluu sanoo mun painoo, sori :)

      Poista
  12. pakko sanoo ettei ton wiin painonmittaus ja bmi oo mikään luotettavin mahollinen, mut jos se oiski oikeessa ja tosiaan laihduit puoli kiloa yhden lenkin aikana niin en voi sanoa muuta kuin että wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mut mä mittasin itteni edellisenä päivänä wii:llä just sen jälkeen kun olin syönyt ja seuraavana just sen jälkeen kun olin tullut lenkiltä enkä syönyt vielä mitään. Mut mä toivon et se puol kilonen ois oikeesti ollu rasvaa joka paljo! :)

      Poista
  13. Kai tiedät, että tuo painoindeksi on luotettava vain AIKUISILLE!
    Joten et voi luottaa siihen yhtään.
    Terveellisissä mitoissa on kuitenkin pysyttävä, ja näytät hyvinvoivalta ja terveellisen laihalta tytöltä joten älä mieti laihduttamista.
    Voit toki liikkua ja pitää karkkilakon tms, niin automaattisesti lähtee rasva palamaan mutta ei tarkoituksella kannata yrittää laihtua olethan vasta 15v!!

    Tämä ei ollut negatiivnen kommentti vain mielipiteeni asiasta:)
    Hyvää kesää ja toivottavasti saat mallina töitä(ilman laihduttamistakin kuten esim.Tyra Banks)♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentista!! Mutta tiedät että mallinuralla on tiettyjä kriteerejä ja haluan täyttää ne. Mulla on perhe tukemassa ja auttamassa jotta laihdutus ei mene liian pitkälle ja tiedän kuitenkin mitä teen:)

      Poista
  14. oi Linda, sun ei pitäs laihtuu viel enemmän, ku oot just nyt aivan täydellinen. Mut tunnen sut, ja luotan siihen että vaikka laituisitkin, jos se nyt on mahdollista :), et sais mitään semmoisii anorektisiä ideoita. :) <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos rebecka <3 tunnet mut hyvinkin ja ei musta anorektikkoa ytule, rakkaus ruokaan säilyy vaikka laihdunin parisen kiloa! <3

      Poista