""

tiistai 29. toukokuuta 2012

When writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen

Heipps! Tänään vietettiin sitten Gabin synttäreitä. Mä, Tove ja Mirre yllätettiin Gabi tänään viemällä sille mutakakkua, lahja ja kortti ja laulamalla keskellä koulupäivää. Ilahtu tosi paljon! 
Onnee sulle vielä kerran Gabi!   
Annettiin sille synttärilahjaks Ginasta ostetut vaaleanpunaiset shortsit. Oli toivonu niitä jo pitkään joten oli ainakin helppoa löytää lahja. Annettiin Gabille kans kortti josta tuli kylläkin aika kiva ;) 
Lähdin keskellä päivää kampaajale laittaa hiuksia. Laitoin vähän blondeja raitoja ja leikkasin huonot latvat pois. Ei huomaa mitään suurta eroa mutta ainakin hiukset tuntuvat paljon pehmeämmiltä.
Siellä tarjoiltiin kahviä ja keksiä kun väri vaikutti hiuksiin. Vähän luksusta elämään ;) 
Nyt jos kerron ihan rehellisesti niin mun hiuksien leikkaus oli kyllä kivempi ennen. Jälkeen ne ovat huomattavasti lyhyemmät ja selkeästi kerroksittain leikatut vaikka en sitä halunnut. Edestäpäin kun kattoo ne näyttävät paremmilta mutta takaa ne näyttää ''juuri leikatuilta'' eli noi leikkaus jäljet näykyy tolleen suorina viivoina. Väri on kiva mutta vanha oranssihtava väri näkyy alta. Kampaaja ei halunnut värjätä latvoja koska se kuluttaisi hiuksia. Joten päädyn samaan tulokseen mutta näin jälkeenpäin kun ajattelee niin olishan se ollu kiva jos hiukset olisivat olleet saman väriset jokapuolelta. Mutta kai tähän tottuu, ja kyllähän hiukset kasvavat. (en ole muokannut näitä kuvia yhtään eli värit ovat oikeat)
Kuvassa Gabilla ihana fjällrävenin reppu jonka se sai synttärilahjaks vanhemmilta ja meidän ostamat shortsit. Mielestäni aivan ihana vaateyhdistelmä!
Laukkuna valkoinen cluchi jonka oon aikonu koristella niiteillä. Mutta toimii se nyt väliaikaisesti näinkin. 
 Käytiin itiksessä katsomassa päättäri mekkoja ja tässä omat löytöni. (molemmat mekot H&M)
Tai oikeestaan ostin kaks mekkoo mut en osaa vielä päättää kumman laitan päättäreihin ja kumman rippijuhliin. Yllä oleva mekko maksoi 19,95e. 
Tämä mekko maksoi kai 25 e. Tykkään perjaatteessa enemmän tästä mutta se toinen on juhlallisempi. En osaa päättää!
Sitten käytiin syömässä synttäri lounas kiinalaisessa. Kaikilla tuli massut täyteen!
Hahh, Gabin luona löysinkin potkulaudan jota oli sitten pakko kokeilla! :D
Hehhe, talon ulkopuolella asuna toimi vihreä jakku farkkushortsit ja pitsitoppi. Ja Gabin luona otettiin sitten vähän rennommin. Gabin luona syötiin vielä kakkua ja rupateltiin kun hänen serkkunsa(?) tuli vielä kyläilemään. Oli tosi kiva päivä! Tsemppiä teille kaikille ja yrittäkää nyt jaksaa vielä 4 päivää koulua! Heidoo

15 kommenttia:

  1. ihanat noi ginan pinkit shortsit!!:)

    VastaaPoista
  2. Haaste mun blogissa ! http://somethingilove-julia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva, käyn kattoo en välttämättä tee koska en oo tehny yhtään muutakaan haastetta jonka oon saanut tähän asti koska musta ne on vähän turhia. mutta kiitos kuitenkin :D

      Poista
  3. ihana toi fjällräven-reppu kuva:)! ja noi hiukset on kivat:)
    fashionfriendsandfootball.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et edes joku tykkää! :) ja gabilla on kyllä aina kivat vaatteet :D

      Poista
  4. Paaljon kuvia :)) Jei! Ootte kauniita :))

    VastaaPoista
  5. Mist ostit ton laukun tai ton cluchin ? Tosi kivan näkönen :) ja muutenki tosi ihana blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on joku mun mamman vanha olkalaukku josta oon ottanu sen remmin pois nii et sain siitä tommosen cluchin. Mustki se on tosi kiva ku se on tommone simppeli ja vielä valkonen nii sopii sekä juhlaan että arkeen :)

      Poista
  6. Mistä toi jakku on ? se on toosi kiva (:

    VastaaPoista
  7. Huh noita reppuja. Bussijonossa näin 4 henkilöllä kyseisen repun. Mietin, että pitääköhän porukka noita reppuja itsensä takia vai muodin pakottamana? Toinen asia on sitten se hinta. Kuka maksaa tollasesta lähemmäs sen 100€? Nämä reput olivat omasta mielestä OK, kun niitä näkyi muutamilla jotka olivat löytäneet ne jostain varastosta tai käyneet muutamalla eurolla ostamassa kirpputorilta. Miks kaikki pitää aina matkia ja muuttaa massaks? Vihaan noita reppuja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa olen kyllä ihan samaa mieltä! Siksi en omistakaan tuommoista:) ostin yli vuosi sitten sen sijaan mustan nahkaisen repun ja se maksoi vain 20e. Se on mielestäni tosi kiva ja kestävä! Ja aina on olemassa näitä massailmiöitä mutta niihin ei tarvitse mennä mukaan ellei tykkää. Kaikilla kuitenkin oma makunsa:)

      Poista
  8. I must thank you for the efforts you have put in writing this blog.
    I really hope to check out the same high-grade content from you
    in the future as well. In fact, your creative writing
    abilities has encouraged me to get my very own website now
    ;)

    My page jackpot 6000

    VastaaPoista