""

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pakkailua

Hello! Nyt oon sit menossa tallille ratsastaa. Vivun luona pakkailtiin, otettiin päivän vaatteet kuvat, ja jatkettiin yhen biisin tekemistä. Voisin ehkä laittaa jonkun videon tänne blogiin kun me lauletaan sitä jos haluutte? Mut meillä oli kyllä niin kivaa taas. Tiedätte ehkä sen tunteen kun musiikki on täysillä, sulla on päällä joku ihana kesämekko jota tuut käyttää matkalla, ja löydät rantahiekkaa sun rantakassista. Keho vaan täyttyy kuplivasta ilosta eikä millään malttaisi odottaa lähtöpäivään!!

10 kommenttia:

 1. Laita tosiaanki semmonen video tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhaa, voi ei olisin perjaatteessa halunnu et kukaan ei haluu kuulla sitä... hirveet paineet mut tehään se kyl mut vast reissun jälkeen :)

   Poista
 2. ärsyttävää kun sun blogis taso on laskenut huimasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen kyllä tuossa ihan samaa mieltä!! muo ärsyttää se etten enään ehdi koneelle ollenkaan ja siks joudun tekee näit postauksii puhelimest. Mut kai se parempi kun ei mitään, vai? Millä tavalla sinä tarkoitat että blogini taso on laskenut? tarkoitatko kuvanlaatuja, yleislaatu, kirjoitus tyyli vai mitä? Olis tosi hyvä tietää niin että voisin ehkä tehdä jotain asialle. Tai jos kerrot esimerkki postauksen josta pidit:) Mutta kiitos tosi paljon tästä kommentista koska tää tavallaan sai mut taas heräämään että mun pitää nyt alkaa panostaa tähän taas vähän enemmän :)

   Poista
 3. se laulu juttu ois tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. ehdottomasti video esille:)!!

  VastaaPoista
 5. kuka toi vivu on? tai niinku tuleeks se sun kaa usaan kans jos pakkaatte yhdes:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tulee mun kaveriks sinne. Ei siis siihen mallikisaan vaan ihan vaan seuralaiseks:)

   Poista