""

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Jet-lag!

Hahhaa, Gabi osti jo seuraavan vuoden koulurepun! Ihana eikö? ;) No ei, löysi sen ja karvalakin siivotessaan huonetta.
Drake ft Rihanna-Take Care
(tästä biisistä on kyllä tullut ehdottomasti mun 2012 kesäbiisi! Mun maha täyttyy perhosista ja kuplin ilosta kun kuulen tämän. Jos joku ei ole vielä kattonut tätä videota niin käykää kattoo, siinä kuulette että tämä kyseinen kappale soi siinä taustalla kun kävelen catwalkilla. Nyt kin kuuntelen sitä kun kirjotan tätä postausta enkä voi lopettaa hymyilemistä, olen niin iloinen kaikesta mitä olen saanut kokea viime viikolla!)

Heippa hei! Pitkästä aikaa sain otettuu tolla järkkärillä vähän kuvia jotta saisin väsättyä teille ''kunnon'' postauksen. Noi kännykkä postaukset on kyllä ihan järkyttäviä täytyy myöntää!
Tänään heräsin kumma kyllä jo puoli kahdeksan ihan ittestään, olin tosin parin tunnin päästä taas tosi väsynyt!! Rytmi on kyllä ihan sekaisin kun tosiaan nukun yleensä kahteentoista päivällä. Mut ihan hyvä jos tää unirytmi jäisi nyt päälle koska onhan se kivempi nauttia koko päivästä sen sijaan että nukkuisi puolet siitä. Menin morjestaa Gabia päivällä ja annoin hänelle tuliaiseni Amerikasta. Hänkään ei ollut mikää aamuvirkku kun oli just tullut riparilta. (Ei ollut varmaan nukkunut siellä minuuttiakaan). Syötiin jätskit, räjäyteltiin vesi-ilmapalloja puol nukuttiin melkein tunti kun oltiin niin väsyneitä ja kateltiin kuvia sen riparilta. Mulla oli sitten illalla ratsastus ja kun tulin kotiin katsoin nauhalta tän päiväsen Tuuli Ranta jakson.

Ootteko te kattoneet Tuuli Rantaa? Ja onks se teijjän mielest hyvä? Musta se on jopa huonompi kun nää oikeet salkkari jaksot mut siihen jää kyllä koukkuun.

xloveisintheairx

10 kommenttia:

  1. ihana kaulakoru ! mistä se on ? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen amerikasta, kaupasta nimeltään Blakers:)

      Poista
  2. Ompas toi laukku ihana! ja sun hiukset näyttää kans niin kivoilta :)

    http://emmi-onepartofmylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oot kyl tositosi kaunis!!! parin vuoden päästä varmasti ihan malli! onko se teidän haastatteluvideo tullut vielä youtubeen, ois kiva nähdä se:) ja kans se sun ja sun kaverin lauluvideo! ja ei noi kännykkäpostaukset ollenkaan huonoja oo!! parempia kuin ei mitään:) tykkään tosipaljon blogistas!!! kehitä viel persoonaas persoonallisemmaks ni oot kyl ihan huippumalli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiedätkö mulle tuli hymy huulille kun luin tätä sun kommenttia! :) kiitos ihan hirveesti. Ja haastattelu ei ole vielä tullut, enkä tiedä milloin ehdin nähdä vivua seuraavan kerran. Mutta LUPAAN että saatte ne videot ennemmin tai myöhemmin. Ja hyvä tietää että kännykkäpostaukset ei oo ihan surkeita sillä jos en saisikyllä se tehdä niitä tekisin postailuja tosi harvoin, koska koneella mulla on vähän aikaa ainakin nyt kesälomalla. Ja persoonallisuus on vielä hakusessa mutta kyllä se sieltä vielä löytyy :) <3

      Poista
  4. onks sulla instagramii? näytät ihan mallilta ekassa kuvassa!!

    VastaaPoista
  5. mitä toi "Jet-lag!" tarkottaa?? :D
    tää sun blogi on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sitä kun amerikan ja suomen aikaero on 7 tuntia niin kun on tottunut menee nukkumaan 7 tuntia myöhemmin kun menisi suomessa niin kun palaa tänne niin unirytmi on ihan sekaisin. Sä et millään saa unta koska keho on tottunut valvomaan 7 tuntia pidempään. Sitten sä nukut tosi huonosti ja sun päivärytmikin menee ihan sekaisin ja lopulta sun pääkin menee ;) hahh :D

      ja kiitos :D

      Poista