""

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Sea World

Tänään me käytiin tuolla sea worldin vesipuistossa. Siellä oli vesiliukumäkiä, ranta, kaikenlaisia seikkailuratoja vedessä ja villivirtoja. Mä laitoin tosi paljon aurinkorasvaa mut paloin silti olkapäistä ja rintakehästä. Kivat rajat ku mulla oli kolmiobikinit... Me ehdittiin käydä melkein kaikissa likumäissä mut paras jäi kokematta. Me ei ehditty mennä yhteen liukumäkeen joka meni veden alla ja siinä laskettiin läpinäkyvässä putkessa niin että pystyi nähdä delfiinejä jotka ui altaassa. Meidän piti muutenkin lähteä etuaikaan koska ukkonen yllätti. Koko puisto jouduttiin sulkemaan. Tääkin kokemus oli aivan ihana. En ole ennen ollut tämmöisisdä vesipuistoissa joten oli tosi erillainen mutta ikimuistoinen kokemus. Kun tultiin hotelliin mä ja vivu tehtiin pieni kiertos hotellin parkkipaikalla. Juostiin kaatosateessa bikineillä ympäri ja roiskuttiin vettä. Vesi vaan tulvi mutta ulkona oli silti tosi lämmin joten siellä tarkeni hyvin. Parkkipaikalla ei siis ollut muita! Huomenna taas uutta postausta luvassa:)

9 kommenttia:

 1. ooi tuol on nii kivan näköstä! :)

  pitäkäää hauskaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä oli tosi kivaa :) ja pidetään koko ajan hauskaa :D

   Poista
 2. Hei mä oon ollu ihan samanlaisessa vesipuistossa, jotakuinkin pienemmässä. Mutta se oli kalifornian palm springsissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä oli varmaan tosi hauskaa! tää oli ainakin ihan mahtava paikka! :)

   Poista
 3. Hei ostitko jotain tuolta Juicy Couturesta? ja eikö tuo ole se vesipuisto missä kuvattiin osa Grown Ups elokuvaa? :) Onnee malli jutuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. halusin kysyä samoja saioita :D

   Poista
  2. Sori et kesti vastata, en ole muistanut vastata kommentteihin vanhoissa postauksissa. Mut en ostanut! Ei mulla semmoseen olisi varaa mutta laitoinpa vaan ton kuvan kun oon aina ihaillut juicy couturen vaatteita, laukkuja ja kaikkea. Kävin kyllä kurkkaamassa mutta kun katsoin ekaa hintalappua juoksin ulos liikkeestä :D En ole nähnyt leffaa mutta saattaa olla :)

   Poista