""

keskiviikko 29. elokuuta 2012

.give me a new chance.

 
Outfit of the day: Jacket, ring, earring and bracelet H&M, top Forever21, shorts Brandy and Melville, shoes Carlotte Russe, neckless Cubus, clutch ?
Miten teidän päivä on mennyt? Täällä ollaan iloisin mielin vietetty tämä keskiviikko päivä. Aamulla nautin kupillisen kahvia kermavaahdon kera, laitoin päälleni uuden keltaisen toppini ja lähdin hymy huulilla kouluun. Harvoin olen näin hyvällä tuulella varsinkin kouluun mennessä, mutta tänään on ollut jotenkin tosi hyvä fiilis. Vaikka lehdetkin jo putoilevat puista ja talvi tulee liiankin nopeasti, niin silti mua ei voi masentaa nyt just mikään! Tämä johtuu osittain siitä että olen saanut idean blogini parantamista varten ja koska muutenkin elämässäni on tapahtunut hyviä asioita lähiaikoina.
Tässä on taas ollut vähän postaustaukoa ja mulla on tosi huono omatunto sen takia! Pääsen nykyään postailemaan niin harvoin ja ette oikein saa irti mitään siitä mitä mun elämässä oikeasti tapahtuu kun kirjoitan aina noin kolmen päivän tapahtumista, sen sijaan että kirjoittaisin mitä olen tehnyt joka päivä viikon aikana.
 
Minulla on siksi idea jota ajattelin kokeilla nyt heti huomisesta alkaen. Ajattelin että alkaisin tekemään 1-3 postausta päivässä, kännykän kautta. Silloin saisitte lukea päivän mittaan missä menen ja mitä puuhailen. Itse pidän enemmän blogeista jossa postauksia tehdään tiheään tahtiin ja koska tiedän etten ole ainoa niin ajattelin kokeilla viikon verran miten tämä toimii. Tämä johtuu myös siitä että olen muutenkin todella kyllästynyt blogiini! Tuntuu että postaukset ovat aina vain tylsempiä päivä päivältä ja että tästä blogista ei löydy sitä tiettyä kipinää joka saisin tämän erottumaan massasta. Olen moneen otteeseen meinannut poistaa blogini tai vain lopettaa bloggaamisen mutta kun tästä on jo tullut minulle elämäntapa niin on vaikea päästä tavasta eroon. Eli minun pitää siis tehdä päätös että panostanko tähän nyt oikeasti, vai lopetanko kokonaan sillä inspiraatio blogin kirjoittamiseen on täysin kadoksissa! Siksi ajattelin nyt kokeilla vielä kerran niin että laitan kaikki peliin ja katson jos silloin innostuisinkin taas bloggaamaan ihan omasta tahdosta, eikä vain siksi että lukijani saisivat jotain luettavaa. Siksi aion myös muutta blogin ulkoasun kokonaan, sillä tämä alkaa käymään jo vähän hermoille... Toivottavasti pidätte ideastani ja jaksatte vielä lukea tyhjänpäisiä selittelyitäni jatkossakin!
 Eilen pääsin taas eksymään kaupunkiin ostoksille Vivun kanssa. Tuntuu että olen aivan liian usein kaupungissa, mutta jos täytyisi mainita yksi lempipaikoistani koko suomessa niin valitsisin ehdottomasti helsingin keskustan! En voi saada tarpeekseni kaikista hienoista kaupoista, kodikkaista katukuppiloista, kauniista vanhoista kerrostaloista tai siitä tunnelmasta mikä siellä aina on. En tiedä parempaa tapaa viettää tälläisia lämpimiä ja aurinkoisia kesäiltoja kuin olemalla kaupungissa hyvän ystävän kanssa, kiertelemässä kauppoja, tai istuskellen jossain kahvilassa juoden kahvia. On niin ihanaa vain kävellä ja jutella jossain Alexanterinkadulla tai senaatintorin viereisessä puistossa ja katsella kaupungin elämää. Olen vain semmoinen ihminen joka tykkää tehdä tälläisia ''like in a movie'' juttuja.
Ostin Stockmannista tämän keltaisen hapsutopin hintaan 14.95e. Muistaakseni. Halusin jotain pirteän väristä pilvisten syyspäivien piristeeksi. Tavallisesti olisin ostanut mustan joka näkyykin taustalla vähäsen, mutta en halua ostaa niin synkkiä vaatteita enää sillä haluan tuoda iloa väreillä syksyyn.
Yksi toiveostoksistani on tämä Vilan pitsitpaita. En raaskinut ostaa sitä sillä hinta oli aika korkea ale-tuotteelle mutta on ostoslistallani. Ostan varmaankin seuraavan kerran kun käyn kaupungissa.
Soitin eilen paparazzille kun he olivat pyytäneet minua soittamaan tällä viikolla. Sovittiin että tulen käymään heillä taas haastattelussa nyt kun Laila Snellmankin on paikalla. Saan tavata Paparazzin tiimin ja katsotaan vähän mittojani sekä jutellaan vähän tulevaisuuden suunnitelmista. Mihin pyritään ja milloin pääsen tositoimiin! Tosi jännää! Sovittiin että käyn siellä ensi viikon maanantaina joten silloin saatte kuulla mitä me sovittiin.
Kivan kaupunkireissun jälkeen olin ihan poikki! Illalla luin uutta Cosmopolitania kynttilöiden ääresä syöden muffinsseja ja suklaata. Ihan terveellinen iltapala vai mitä? hahha:)
 
Laitoin eilen myöskin niittejä shortseihin joita käytän tässä postauksessa. Minulla oli hirveä vaatekriisi, ja sitten kun en löytänyt mitään kivoja housuja joita pystyisin laittamaan päälle päätinkin laittaa niittejä vanhoihin Brandy and Melville shortseihini. Muut varaavat vaatteiden tuunaamiseen tunteja ja itse tuunaan ne kahdessa minuutissa juuri ennenkuin lähden ovesta ulos. Näköjään vaatekriisejä voi ratkaista näinkin. Pidättekö? Niin ja olin rohkea ja laitoin 7cm Charlotte Ruse korkkarini eilen päälle! Olin taas todella pitkä ja tuntui siltä kuin kaikki olisivat tuijottaneet minua, mutta ehkä se vain tuntui siltä. Nyt lähden tallille, me kuullaan taas huomenna! Heidoo:)

18 kommenttia:

  1. Oi :)) Sun on sitte pakko kertoo miten Paparazzilla meni :)). Peukut pystyssä :))

    http://cairni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. hei toi kuulostaa hyvält! musta kännykköpostaukset ei oo ollenkaan huonoja!!! ne voi olla tosi hyviäkin:) toivon todella että saat taas kipinän bloggailuun, oon nimittäin ihan koukussa sun blogiin :D ja on kiva muutenkin seurata miten sun mallinura kehittyy, oon varma et pääset pitkälle!:) tästä blogin pidosta voi olla mallimaailmassakin hyötyä!:) ja noi shortsit on kivat!:) oho tulipa paljon kehuja ja pitkä viesti mut tarkoitan joka sanaa! :) t.pitkäaikainen lukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla!!:) kiitos ja kiva et tykkäät blogistani!:)

      Poista
  3. sulla on niin fantastinene kroppa ja oot nii kaunis! <3 olis ihan kiva siis ne kännykkäpostaukset mut mä rakastan niit sun "pitkiä" postauksia missä on paljon kuvia ja paljon tekstiä! Eli älä ehkä luovu silti näistä ns. pitkistä postauksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooen luovu, ne vain jäävät vähän harvakseen:) ja kiitos!

      Poista
  4. Onnea paparazzille!!! :D
    Ja hei, jos sua tuijotetaan niin syynä on sun upeus ja kauneus, eikä pituus!

    VastaaPoista
  5. siis toi sun nahkatakki on iha täydellinen sulle! :D

    VastaaPoista
  6. Oot hurjan kaunis! Itse en kauheesti tykkää monta kertaa päiväs tulevista kännykkäpostauksista, koska kuvat eivät ole läheskään yhtä hyvälaatuisia kuin yleensä ja tekstikin tökkii :)

    VastaaPoista
  7. woow tää oli sika kiva postaus, haha! :-)

    VastaaPoista