""

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Linnanmäki!


Huomenta! Pitää kohta mennä leipomaan kun me vietetään tänään mun sukulaissynttäreitä. Pitäisi ehtiä siivota ja vähän koristella kämppää joten kiirettä pitää! Mutta ajattelin nyt kuitenkin istahtaa hetkeksi koneen ääreen ja tehdä postauksen eilisestä päivästä.
Olin eilen Linnanmäellä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Kävin muistaakseni viimeksi Lintsillä kaks vuotta sitten. Siellä ei ollut mikään muuttunut paitsi että sinne oli tullut jotain uusia laitteita. En olisi muuten varmaan keksinyt lähteä Linnanmäelle ellei mun iskän firma olis antanut meidän perheelle ilmaislippuja. Iskän firma oli vuokrannut yhden ravintolan sieltä ja me saatiin käydä ilmatteeks syömässä siellä.
Siellä oli tosi paljon ihmisiä sillä OP-pankillakin oli joku vastaavanlainen tapahtuma siellä ja sen lisäksi siellä sai olla kaikki muutkin ihmiset jotka eivät olleet saaneet mitään ilmaislippuja. Ja jonot laitteisiin... voitte arvata jos oli tuskaa seistä helteessä jonottamassa 30min laitteisiin.
Käytiin ensin syömässä ja oli kyllä hyvää ruokaa!! Hahh, kuvassa näette mun rakkaan serkun jonka kanssa olin koko päivän Linnanmäellä. En edes muista milloin viimeksi näin hänet! Oli tosi kivaa taas nähdä.
 Kierrettiin sitten laitteita minkä ehdittiin. Ei kyllä ehditty mennä niin moneen laitteeseen kun jonnot olivat aika pitkät, ja jäätiin kokoajan naureskelemaan jollekin penkille kun ei jaksettu kävellä;) Oli niin paljon puhuttavaa että laitteissakin puhuttiin ja kiljuttiin samaan aikaan! 
 
Haha, todellisia tilannekuvia!:) Ja en todellakaan ottanut näitä järkkärillä sillä sitä en ikinä olisi ottanut vuoristorataan mukaan!! Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu iskän pikkukameralla ja mielestäni nämä kuvat ovat kyllä todella hyvän laatuisia. Huomaatteko te mitään eroa näihin ja esim edellisen postauksen kuviin? Ajattelin että voisin alkaa kuvaamaan tällä pikkukameralla enemmän jos en saa järkkäriä jostain syystä mukaan menoihini. Silloin teidän ei tarvitsisi sietää kännykkäpostauksia...
 Ohho! Pitäisiköhän aloittaa dieetti uudestaan!? Mitä tuumitte?;)
 Käytiin myöskin hevosajelulla! Hahha, kiva jonottaa 10 vuotta nuorempien kanssa! No mutta oli sen arvoista. Tuli niin paljon muistoja mieleen kun pienenä tää oli aina mun lempparilaite kun en vielä ratsastanut oikeilla hevosilla.
Jäähilejuomatkin tuli nautittua tuossa kuumuudessa. Jalat särki jo tässä vaiheessa kun oltiin seisty ja jonotettu niin pitkään eri laitteisiin. Muutenkin mulla oli jo jalat ihan maitohapoilla kun kävin edellisenä päivänä melkein 10km lenkillä!! Olin niin älyttömän ylpeä itsestäni sillä en ole koskaan lenkkeillyt niin paljon. Hymyilin vaan koko kotitien vaikka jalkoja särki mielettömästi, olin niin iloinen. En tiedä mikä mulla on mutta vaikka lopetin dieetin niin mun on silti pakko syödä ja elää terveellisesti. Mulle tulee hirveen huono omatunto jos olen syönyt esim karkkipussin enkä ole ehtinyt lenkille. Menen sitten vaikka keskellä yötä juoksemaan mutta mun on  vain pakko aina urheilla pois kaikki ylimääräiset kalorit. Eli mä pystyn syömään kaikkea epäterveellistä kunhan myös urheilen sen jälkeen.
Oli niin oksettava olo kun lähdin Lintsiltä! Olin syönyt jäähilejuoman, hattaran, ison pehmiksen ja tosi paljon jälkkäriä ravintolan seisovasta pöydästä... Tänäänkin tulee herkuteltua kun vietetään mun synttäreitä. Hyi! Huomenna juoksen sitten sen 10km täyteen!
Oli taas mahtava päivä! Tosi kiva että tuli käytyä täällä tänäkin vuonna. Ainut mikä jäi harmittamaan oli että me ei ehditty käydä Ukossa! Ajateltiin että odotetaan että jonot lyhenevät ja mennään vasta ihan loppuillasta mutta sitten ei ehdittykään. Mutta muuten koko päivä oli tosi kiva ja niin myös seurakin ;) Haleja sulle Janttu!<3

14 kommenttia:

 1. tosi kivoja kuvia ja ihana toi sun mustavalkonen toppi :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. tää blogi on kiva mut tää postaus oli kieltämättä aika tylsä.. tai noi tekstit on nii tollasii ettei kukaa jaksa lukee:DDd mut oot kaunis!

   Poista
  2. Mun mielestä tää on just kiva blogi, ja myös tää postaus oli kiva ja erilaisempi kuin ennen (: kivan värikkäitä kuvia jne (:

   Poista
  3. ano1:

   mun mielest on oikeesti tosi hyvä et kommentoitte vähän negatiivisia kommentteja mun blogista sillä en ikinä voisi kehittyä bloggaajana ellen saisi ikinä kritiikkiä! Voisit tosin vähän kertoa että miten mielestäni blogini on massa blogi, mutta hyvä että kerroit niin voin tehdä jotain asialle jos mielestäsi tämä ei ole tarpeeksi erikoinen ja omalaatuinen:) kiitos!

   Poista
  4. ano2:

   kiitos sullekin mielipiteestä! Ja myönnän, tähän postaukseen oli tosi hankala keksiä mitään kirjoitettavaa sillä olisin saanut koko päivän yhteen lauseeseen. -> Olin tänään linnanmäellä serkkuni kanssa, ja oli kivaa.
   Tuo olisi ollut varmaankin vielä tylsempää luettavaa joten yritin jotenkin saadan tekstiä vähän pidemmäksi:) muttakiitos, hyvä tietää että tän tyyppiset postaukset ei miellytä teitä niin paljon:)

   Poista
  5. Sä otat tommoset anonyymi kommentit todella hyvin! Arvostan sitä tosi paljon, sillä hyvän bloggarin pitää osaa ottaa sekä negatiivistä että positiivista palautetta vastaan! Toiset eivät edes uskalla julkaista vähänkään negatiivisia kommentteja, mutta sinä julkaiset ja vastaat vieläkin todella asiallisesti ja hyvin niihin!

   Poista
 3. Missä päin helsinkii asut? Tekisitkö huono/talo postauksen :D :) ja must tää oli kyl kiva postaus niinku kaikki muutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laajasalossa:) ja joo huonepostaus on tulossa syksyllä sillä saan synttärilahjaksi sisustaa koko huoneeni uudestaan! Sänky lähtee, ja huoneesta tulee ihan kuin uusi. Saatte vasta silloin nähdä lopputuloksen :P Ja kiitos!

   Nelli:

   Kiitos sulle!:) kiva et edes joku tykkäs :D

   Poista
 4. ihana postaus ja sun serkku on tosi kaunis(:

  VastaaPoista
 5. tosi nättejä kuvia molemmista :)

  VastaaPoista