""

lauantai 8. syyskuuta 2012

classic feminine


Iltaa rakkaat lukijat! Istuskelen parhaillaan kivi kovalla mökkisohvallamme ja olen noin 3 tuntia tehnyt tätä postausta... Kyllä 3 tuntia! Minulla oli hirveitä ongelmia kuvien kanssa kun en meinannut saada kuvia oikeisiin kokoihin. Tein flickr:in ja sillä sitten yritin muokkaa kiuvien kokoja ja epätoivoisesti ladata ne sitten blogiini. Onneksi lopulta onnistuin mutta hirveetä säätöä tämä kyllä oli! Sain myöskin tuon youtube palkin valkoiseksi! Sitäkin väännettiin vaikka kuinka pitkään! Huhhu nyt pääsen vihdoinkin kirjoittamaan tätä itse postausta kun kaikki muu on hoidettu pois alta!

Tässä postauksessa tarjoan teille enimmäkseen asukuvia. Olin torstaina mun hyvän ystävän Cessin kanssa pitkästä aikaa. Laskeskeltiin juuri että siitä on melkein vuosi kun me viimeksi oltiin kahdestaan vapaa-ajalla. Miten tää aika meneekään näin nopeesti? Ollaan tunnettu Cessin kanssa yli 10 vuotta ja ollaan aina oltu todella läheisäi. En tiedä oiken miksi tiemme erosivat viimevuonaa mutta onneksi nyt taas ollaan tajuttu että ei näin kausista ystävyyssuhdetta voi heittää hukkaan!  On niin hassua miettiä että ollaan jo yli 10 vuotta ''kestetty'' toisiamme, sillä varsinkin ala-asteella tulee helposti riitaa ja kaverit vaihtuvat. Olen niin onnellinen että olemme vielä ystäviä ja toivon että olemme vielä pitkään jatkossakin! Jos teillä on jotain vanhoja ystäviä joita ette ole nähneet pitkään aikaan niin sopikaa tapaaminen. Se on ehdottomasti sen arvoista ja jännää nähdä miten ihminen on muuttunut. Itse aion nyt soitella joillekkin vanhoille hyville ystävilleni ja sopia tapaamisia sillä näitä hyviä ystäviä ei ikinä kuitenkaan voi korvata.
style19
style2
style18
style4
style11
style14
style10
style12
top Zara/jeans Gina Tricot/sunglasses H&M/earrings Bijou Brigitte/belt Levis/shoes (old collection) Vagabond

Suunnattiin heti koulun jälkeen kaupunkiin syömään ja vaihtamaan kuulumisia. Käväistiin kuitenkin ensin pikaisesti Zarassa vaihtamassa yhdet mustat balleriinat jotka ostin pari päivää sitten. Balleriinoista oli lähtenyt niitti ja olivat vähän liian pienet mutta en sanut niitä vaihdettua isompaan kokoon kun varastossa ei ollut... No mutta kyllä mä silti aion käyttää niitä vaikka jalkani olisivat täynnä hiertymiä käytön jälkeen, ovat nimittän sen verran makeet! Jotkut lukijoistani varmaankin näki ne jo instagarmissa(@liduuu) mutta laitan niistä vielä kuvan tänne blogiin jotta kaikki varmasti tietäisivät mistä oikein puhun.

Käytiin syömässä mexicolaisessa ravintolassa nimeltään Santa Fe. Söin todella hyvää kana fajitaa! En ole ennen syönyt fajitaa ravintolassa mutta nyt sitäkin tuli kokeiltua ja oli hyvää! Ravintolassa viehrähti reilu puolitoista tuntia joten ruokailun jälkeen ei ehditty enään mennä kiertelemään kauppoja vaan rynnättiin etsimään hyvää taustaa missä voitaisiin ottaa asukuvat. Löydettiin aivan ihana pieni valkoinen rakennus jonka rappusilla sitten räpsittiin vähän kuvia. Taas kerran katseita kertyi aika reilusti kun seisoin ja pooseerasin keskellä puistoa korotetulla tasolla. Haha kaikkea sitä tekeekään bloginsa eteen! No toivottavasti kuvat nyt ovat uhraukseni arvoisia, haha:) Kuvaussession jälkeen lähdettiin samaa matkaa kotiin. Oli todella onnistunut tapaaminen täytyy sanoa! Kiitos Cessi ja kiitos lukijoilleni kärsivällisyydestänne vaikka tässä on taas ollut vähän postaustaukoa.

-linda-

20 kommenttia:

  1. tosi kiva toi sun paita :-)

    http://saanae.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. voisitsä kertoo että miten saa nuo pystykuvat yhtä suuriks ku vaakatasoset ja et miten saa flickristä blogiin, auttais mua sekä muita todella paljon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aika monimutkasta mutta teen siitä erillisen postauksen vaikka:)

      Poista
  3. ihana uus banneri! kiva postaus:)

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti oot :)!

    http://thisismylife-lila.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Toi uus banneri on tosi hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on mielestäni kivoin banneri mikä mulla on tähän asti ollut ja kiva jos tekin tykkäätte!:)

      Poista
  6. voii, aivan mielettömän ihana blogi!<3 ja oot vielä niin kauniskin:) sait lukijan lisää!

    www.diaryofhenna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. ihana tää blogin uus ulkoasu! oot iha sairaan kaunis:> tää blogi on ihana

    VastaaPoista
  8. Ihana banneri :)), söpö paita ja oot kaunis :))

    http://cairni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. sairaan hieno toi uus banneri, antaa tälle blogille kivan ilmeen! :) ja muutenki tosi ihanaa et oot alkanu panostamaan tähä blogiin nyt enemmän, on niin kiva aina lueskella näitä postauksia ja kattella kuvia. oot niin nätti, samoin sun kaveris! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D ja joo oon nyt ottanu niskast kii ja yritän saada tän erottumaan jotta ihmiset huomaisivat tän! :) ja tosi ihanaa kuulla! <3

      Poista
  10. Ihana toi uus banneri! :) ja oot tosi kaunis ja sun ystävä myös =) ja ihan sairaan ihanat vaatteet sulla ja muutenkin sun tyyi on ihana! lopetitsä sen että sä teet 1-3 kertaa päivässä puhelinpostauksia? ett teetsä nyt ihan vaan "kunnollisia" ? :)

    (lifeisflowering.blogspot.com käy kattoo jos haluut)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos, ja en oikeestaan mutta kun en haluaisi julkaista mitään surkeita postauksia ja musta tuntuu että puhelinpostaukset eivät todellakaan vastaa näitten normipostausten tasoa ja siksi yritän tehdä normipostauksia useammin kuin enne ja kännykkäpostauksia enemmän harvakseen:)

      Poista