""

lauantai 29. syyskuuta 2012

Helsinki Day Spa

Olin nyt torstaina Helsinki Day Spassa. Tämä oli syntymäpäivälahjani minun kummitädiltäni. Olin niin iloinen ja kiitollinen tästä lahjasta sillä se on aina paljon hauskempaa tehdä jotain yhdessä sen sijaan että saisi jonkun lahjakortin josta ei jäisi muistoa, sillä itse varmaankin tuhlaisin sen johonkin turhaan kumminkin. No mutta tämä oli unelmien täyttymys minulle koska minä rakastan kaikkia kylpylöitä ja kauneushoitoloita! Luulin ensin kun hän sanoi että menemme johonkin hierontapaikkaan että mentäisiin urheiluhierojalle, en siis todellakaan olettanut mitään näin, ylellistä! 
Ensin kun tulin sisälle kylpylään minun piti haukata henkeä koska olin niin positiivisesti yllättynyt. Kylpylä oli aivan ihana! Kylpylän lounge-tila näytti jonkun miljonäärin oleskelutilalta, vähän liioteltuna. Pöydällä tarjoiltiin kuivatettuja hedelmiä, pähkinöitä, vihreää teetä sekä kahvia. Napostelin näitä odotellessani hieronnan alkua. Tunnelma spassa oli aivan upea! Kynttilät valaisivat ihanan tunnelmallisesti koko tilan ja siellä tuoksui vaniljan ja laventelin sekoitus.
Otin kokovartalo kuorinnan sekä hieronnan. Hieronta tapahtui penessä huoneessa jossa soi rauhallinen musiikki. Huone oli täynnä erillaisia hyviä tuoksuja ja kevyt kerros vesihöyryä. Hieronta oli aivan uskomaton kokemus jota ei voi sanoin kuvailla! En ole koskaan ollut suomessa hieronnassa, olen ollut vain ulkomailla rannalla hierottavana ja ne eivät vastaa läheskään tämän kylpylän laatua. Olen niin kiitollinen että sain kokea tämän hienon kokemuksen! 
Me vietetään nyt viikonloppua mökillä, taas. Viikonloppu alkoi hyvissä merkeiss. Vietettiin iltaa kaveriporukalla mun kaverin Sofian luona. Tultiin tänään mökille ja laitetaan nyt mökki talvikuntoon. Tylsää olla täällä kun on niin kylmä jo mutta kohta tänne ei tarvitse tulla enään puoleenvuoteen. Ollaan syöty vohveleita ja pelattu pelejä takan ääressä.  Nyt väsyttää aivan hirmuisesti joten taidan juoda kupin kavia jotta jaksan katsoa big brotheria, hahaa. Heei ja mun koulukuvat on nyt tullut! Sanokaa jos olette kiinnostuneita näkemään ne! Mutta  nukkukaa hyvin, kuullaan pian!:)

17 kommenttia:

  1. mä haluun nähä sun koulukuvat :)

    VastaaPoista
  2. ehdottomasti halauan nähdä koulukuvat ! :) ja oon ihan sika kade, mullekki sopis ihana hieronta ;) ja ihana sisustus tuolla spaassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oukkei! ja olihan siellä kieltämättä tosi ihanaa:)

      Poista
  3. oiii ihanan näköstä!!! mikä toi spa on ja missä päin, vois meinaan mennä käymään tuolla?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsinki Day SPa ja on keskustassa stockmannin tavaratalosta 5 min kävelymatkan päässä:) kato googlesta :D hahha

      Poista
  4. ihanan näköstää! miten oot muutes saanu ton instagram jutskan toho sivuu tollai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmmm vaikeeta selittää, voisin tehdä siite postauksen:)

      Poista
    2. okei, olis kiva! (:
      muuten, ihana blogi!

      Poista
  5. joooo, ois maukasta nähä sun koulukuvat! (: oot muutenki nii upee ja vaikutat nii mukavalta! (:

    VastaaPoista
  6. aaa määki haluun tonne :DD ja haluun nähä koulukuvas :)

    VastaaPoista
  7. joo laita koulukuvat!!!!

    VastaaPoista
  8. oii, vaikuttaa ihanalta, mäki tahon!<3:)

    VastaaPoista