""

perjantai 14. syyskuuta 2012

My first modeling job!

Linda_IMG_5915_4, 600
Tänään on tapahtunut aika iso askel mallinuraani ajatellen. Olen ollut nyt viimeiset 3 päivää vähän masentunut henkilökohtaisista syistä mutta tänään taas tuntuu siltä kuin kaikki palat olisivat loksahtaneet kohdalleen! Siksi en ole kirjoittanut blogiakaan niin paljoa kun ei ole ollut yhtään halua istua koneen ääressä ja kirjoittaa postausta. Mutta nyt päätin ilmoittaa kuitenkin teille tästä sillä tämän on aika iso juttu.  
Tänään koulussa sain puhelun mallitoimisto Clamosilta puolen päivän aikaan. Olin aivan hämmästynyt kun tajusin että puhuin heidän kanssaan koska luontaisesti luulin sen olevan joku puhelinmyykä. No sitten hän ilmoitti minulle että on lähettänyt sähköpostiin viestin työtarjouksesta johon minun pitää vastata mahdollisimman pian. Tässä vaiheessa olin räjähtää ilosta sillä en voinut uskoa korviani! Työtarjouksen, eli saisin ensimmäisen oikean mallintyöni!! Puhelun jäkeen luin nopeasti sähköpostin läpi ja ilmoitin heti että otan työn vastaan. Asiakas valitsi minut noin 50 muun mallin joukosta joten se lämmitti sydäntäni todella paljon! Työni olisi siis osallistua tämmöiseen Showroom tapahtumaan joka on vähän niinkuin muotinäytös. Esittelisin uuden s.Oliverin syysmallistoa tärkeille muotimaailman ihmisille. Työni olisi jo ensi viikolla ja olisin tapahtumassa 4 tuntia. Tarkoitus on että me esittelemme vaatteet joko catwalkin tapaisesti tai sitten me tarjoilisimme jotain pientä syötävää ja olisimme näiden henkilöiden seassa s.Oliverin vaatteet päällä.
 
Tämä työ ei ole mikään ihan super vaativa eikä mikään aivan mahtava juttu josta saisin tonneittain palkkaa vaan ihan tämmöinen helppo aloittelian eka työ josta saa silti ihan hyvin rahaa ja kokemusta olla valokeilassa ihmisten edessä. Vähän kyllä jännittää mutta kai se menee ihan hyvin, toivon! Mutta jostain aina pitää aloittaa ja mielummin tämä kuin joku oikeasti paineita antava runway show jota katsoisi satoja ihmisiä! En olisi valmis niin isoon askeleeseen vielä. Olen kuitenkin todella iloinen ja kiitollinen tästä tehtävästä ja odotan innolla ensi torstaita!

34 kommenttia:

 1. Tsemppii :) t. Joni :)

  VastaaPoista
 2. Onneee Linda, ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 3. sulle on haaste mun blogissa:)
  http://jessislifee.blogspot.fi/

  ja hei onnee ekasta työkeikasta:)!!

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea<3Hyvin se menee:)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea :) Todella kaunis kuva sinusta tuo ensimmäinen varsinkin :) !

  VastaaPoista
 6. siistiä, oonneee! :)

  VastaaPoista
 7. onneks olkoon ansatset tän!:) <3

  VastaaPoista
 8. http://onlymeandyou-milja.blogspot.fi/

  Sun blogin on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 9. Hei vähä huippua! Tsemppiä sinne ;)

  VastaaPoista
 10. onnea tosi paljo! ps oot tosi kaunis :) ja kyllä se menee hyvin :D

  VastaaPoista