""

perjantai 21. joulukuuta 2012

DIY-Chanel shirt&white top

chanel1chanel2chanel3chanel9coco chanel5

Tässä kuvia Chanelin T-paidasta jonka löysin mun äidin vaatekaapista ja ajattelin tehdä siitä oman-näköisen. Olen pitkään jo haaveillut Chanelin paidasta mutta en tiedä jos niitä myydään suomessa (feikkejä siis) joten ajattelin että ostaisin valkoisen t-paidan ja maalaisin tekstiilivärillä tuon Chanelin merkin, mutta sitten sattumalta kun etsin vanhaa valkoista t-paitaa äidin vaatteista löysinkin tämän!! En ollut uskoa että mun äidin vaatekaapista löyty näin hieno paita! Ei äiti koskaan käytä mitään merkkivaatteita. En nyt ole 100% varma jos tämä on aito mutta luulisin, mutta sillä ei kyllä ole mitään merkitystäkään koska se on hienon näköinen ja se on pääasia.

OHJE:
Eli ainut asia jonka tein paidalle oli että leikkasin siitä  hihat pois jättäen pari milliä kangasta saumaan. Silloin hihoista tuli tavallisen t-paidan kokoiset. Paitaa voi käyttää niin että jättää hihat niin kuin ne on leikkauksen jälkeen mutta saumat näyttävät hieman rumilta silloin, itse tein niin että käärin hihat ylös jotta paidasta tuli topin näköinen. Vaikka paita oli kokoa XL se ei haitannut ollenkaan. Siitä tuli rennon näköinen ja mukava päällä.

chanel4chanel5chanel6chanel7chanel8

Tuunasin myös vähän toista valkoista t-paitaa. Tälle ajattelin leikata tosi isot kainaloaukot jotta voisin käyttää erillaisia koriste toppeja alla. Itse olin ostanut Ginasta niitti korsetin/rintsikat joita en raaskisi käyttää ilman mitään suojaa päällä joten mietin pitkään miten saisin ne näkymään ilman että heruttelisin liikaa. Sitten keksin leikata tämän paidan. Tätä tuunattua toppia on tosi kiva käyttää kesällä esim rannalla niin että on bikinit alla tai jotain.

OHJE:
- valitse kaava (tai toinen saman mallinen toppi) jonka mukaan haluat leikata t-paidan
- laita kaava/toinen toppi t-paidan päälle ja piirrä ääriviivat jättäen 1-2cm kangasta muottiin jonka mukaan piirrät. (katso seitsemäs kuva)
- leikkaa hieman ääriviivojen sisäpuolelta jottei se jää näkyviin paitaan
- kannattaa tehdä aina yksi puoli kerrallaal ja leikata toinen samanlaiseksi kuin ensimmäinen (ei samallaiseksi kuin kaava, jos olet esim leikannut vähän liikaa jostain kohasta niin leikkaa toiseltakin puolelta samanverran) haluat varmaankin että molemmat puolet ovat symmetrisiä
- ompele reunat sisään (itse en jaksanut mutta kannattaa kuitenkin ettei paita pääse purkautumaan)
- silitä ja ota käyttöön!

6 kommenttia:

  1. ihan sika makee paita ja hyviä kuvia millon laitat sen portfolion tänne blogiin :)

    VastaaPoista
  2. Oh, that's so pretty. I love tops with sleves that you cut off. Have some tops like that in my wardrobe (:

    VastaaPoista
  3. Voitko tehä videon eri tavoista, miten yleensä pidät hiuksia? Esim millasia nutturoita tykkäät tehä yms :)

    VastaaPoista