""

lauantai 8. joulukuuta 2012

Perfect thursday morning!

candles12candles10candles8candles6candles7candles2candles3candles9candles11candles4
candles13
kultainen kaulakoru on yksi uusista ostoksistani. Ostin sen Gina Tricon alesta hintaan 1.50e!

Tässä hieman kuvia torsai aamustani! Ihanaa kun oli itsenäisyyspäivän takia vapaapäivä keskellä viikkoa!! Kumma kyllä että en päättänytkään nukkua koko päivää, katsoa TV:tä, syödä epäterveellisesti ja vaan olla tekemättä mitään, niinkuin yleensä teen sunnuntaisin. Nyt olin kuitenkin melko pirteä heti aamusta joten päätin aloittaa aamun siivoamalla koko huoneeni ja laittamalla uudet sisustuslöytöni IKEAsta paikoilleen. (Kävin keskiviikkona Ikeassa katsomassa yhtä lipastoa jonka saan luultavasti ensiviikolla! Kun saan sen paikoilleen huoneeni alkaa olee melkein täysin valmis jolloin voin näyttää sen kokonaisuudessaan teille) Löhöilin sängylläni viltin alla, syöden herkullista aamupalaa ja lukien kirjaa. Illemmalla menin vielä saunaan ja sitten tein teille vielä videopostauksen. Olitte toivoneet että näytän mitä tuotteita käytän ja miten teen samanlaisen meikin kun minulla oli jossain postauksessa aiemmin. Olen yrittänyt lataa sitä kahden päivän ajan youtubeen mutta siinä tapahtuu kokoajan joku virhe... Niin ärsyttävää! Nyt luulen että sain korjattua sen ja jätin koneen auki lataamaan videota youtubeen kun itse olen matkalla leffaan (lataamisessa menee joku 2tuntia..) julkaisen videon huomenna blogiini jos lataus onnistuu.

Ja huomenna minullahan on ne portfoliokuvaukset joihin pitäisi ehtiä valmistautuakin. Yritän taas kuvata mahdollisemman paljon jotta näette millaista siellä on. Mutta leffa alkaa ihan kohta joten täytyy laittaa puhelin pois. Hyvää illanjatkoja teille!

27 kommenttia:

  1. Toi sohvasänkysysteemi on niin kiva, haaveilen siitä aina, kun käydään Ikeassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se oli kyllä huippuostos! jotenki niin kätevä ku toimii sekä sohvana että sänkynä ja rakastan sitä kun siihen voi heittää kaikkii tyynyjä! Oon ollu kyl tosi tyytyväinen:)

      Poista
  2. oi apua ihania kuvia! :) millä sää oot muokannu ne?

    VastaaPoista
  3. Ois kiva jos haluat/kekeisit tekee jonkinlaisen postauksen sun urheilu "urasta". esim. jos oot ollu jossain leirillä mitkä on jääny mieleen tai jos oot saanu kavereita joita et oon nähny piiiitkiiin aikoihin mut keitä et unoha ikinä... ja mallin ura postaus ois kanssa tosi kiva:) Oot tosi kaunis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm no laitan korvan taa mut en tiiä jos jaksan ihan heti ainakaan. Mutta sen mallipostauksen olen luvannut tehdä joten sen yritän väsätä teille vaikk ensiviikoksi?:)

      Poista
  4. Voi toi näyttää niin rennolta ja mukavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) oli se kyllä aika kivaa aloittaa aamu näin:)

      Poista
  5. HEIPS! Se Demin keskustelu missä sun blogi oli linkattu oli joku Linkatkaa kauniita suomalaisia tai sellanen :)

    VastaaPoista
  6. http://emppuforever.blogspot.fi/

    liity lukijaks tonne jos haluut!:)

    VastaaPoista
  7. Oh jep my dear. Looks so good!
    Love this tea love ur room and the pictures

    Lovly P-

    VastaaPoista
  8. sulla on tosi kivoja vaatteita mutta mun mielestä sun pitäis käyttää enemmän värejä ja värikkäämpiä vaatteita kosk niistä puuttuu semmonen loiste! muute ne ovat kivoja ja sopivat sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta! tää talven pimeys heijjastuu mun vaatteistakin.. Pitäisi kaivaa kaapin pohjalta värikkäät kesä paidat sun muut ja ottaa käyttöön:D

      Poista
  9. Oh my... oot niin kaunis! Ja nää kuvat, niin ihania! :-) Välittyy tosi hyvä ja rauhallinen fiilis!

    ♥ http://one-life-enna.blogspot.fi/ , käythän kattomassa tuolla ja mikäli tykkäät, liitythän lukijaksi! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos niin paljon!!:) ja tottakai käyn kattoo -->

      Poista
  10. ooot ihan sairaan upee! et varmaan usko tätä mut luin tänään sun joka ikisen postauksen jotka on tehty tänä vuonna yhtä heppapostausta lukuun ottamatta:D ja sitten pitää kysyä yht juttua mikä tuli ihan ekoissa postauksissa mieleen! en tiedä onko sama kisa kuin tuo mihin nyt pääsit vai mikä mutta kun tv:stä tuli vuos/kaks sitte joku malli ohjelma, jossa suomalaiset mallit lähti oliskohan ollu milanoon pariisiin tai johki "mallikaupunkii" ja ne kävi siel eri mallitoimistoissa nii olikko sä siellä?:) nimittäin ku oot niiin saman näköinen ku se ja se oli kans joku 14v? ja muistaakseni sen nimi oli kans linda:o mut se ei saanu jäädä sinne ku oli viel nii nuori

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. APUA! mitäköhän kaikkia noloja postauksia oletkaan löytänyt?! mutta kiitos, ja eien ole ollut missään mallikisassa aijjemmin:) Luulen että ohjelma mitä tarkoitat on Saimin Enkelit, ehkä? Mutta tämä on Model Hunt ja se tulee parhaimmillaan FoX kanavalla (viime kauden). Voit googlettaa jos haluut enemmän tietoa tästä ohjelmasta :P

      Poista
  11. ja tohon edelliseen viel lisäyksenä et sul on ihan helvetin hyvä tyyli!

    VastaaPoista
  12. oi vähänkö ihana huone! mul on muuten samanlainen viltti :) ja sul on ihanii vaatteita ja tosi kiva tyyli ja toivon et menestyt viel niis mallijutuissa :)

    VastaaPoista
  13. löysin sun blogin demist ja ku mää kerään mun pikku serkulle joululahjaks mahd ison kasan lukijoita ni ajattelin etjos haluat liittyä sille (osote on http://peace-love-hustle.blogspot.fi) ni mää voisin sit liittyy sulle? : )

    tuu vaikka kommentoimaa mun blogiin jos liityt sille ! http://perhosiavatsassa.blogspot.fi

    VastaaPoista