""

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Stud necklace

winter1 winter7 winter3 winter6 winter2 winter8 winter9 winter13 winter12 winter11
winter14

Viininpunainen toppi H&M//bootsit Dinsko//farkut GT//vyö H&M//nahkatakki Seppälä//niitti kaulakoru BikBok//niitti&pääkallosormus JC//takki Zara

Tässä eilisen päivän outfit kuvat. Päälläni on uusi viininpunainen toppi H&M:ästä sekä uusi vyö samasta liikkeestä. Vyö maksoi 12,95e ja toppi 9,95e(muistaakseni). Kävin eilen shoppailemassa H&M:ässä ja ostin sieltä aika paljon kivoja vaatteita kuten joulujuhlamekon. Minulla oli -25%lahjakortti sinne joten sain aika paljon alennusta kun tuotteeni maksoivat yhteensä vähän päälle satasen. En yleensä tykkää shoppailla H&M:ässä koska minusta tuntuu että siellä on aika paljon massavaatteita, mutta löysin mä sieltä ihan kivoja vaatteita, kuten nahkahousut! Vitsi oon ilonen että vihdoinkin löysin sopivat koska olen niin monessa eri liikkeessä testaillut eri malleja mutta mitkään eivät istu minun ylipitkiin jalkoihin... Käytän niitä varmaan huomenna joten saatte nähdä millaiset ne on jalassani heti kun saan otettua outfit kuvat.

Mutta ajattelin kertoa vähän tässä postauksessa siitä kävelykurssista jossa olin tänään. Eli olin FMA kävelykurssilla jossa opin pääosin käännöksiä (klassinen, haaraposeeraus, tuplakäännös jne) sekä sitä miten eri vaatteita pitää esitellä. Esim jos on huivi, takki, hattu, sateenvarjo... Koska mallihan on catwalkilla vähän niinkuin henkari. Eli siinähän on tarkoitus esitellä sitä vaatetta eikä itseään, joten harjoittelimme miten saa sen asun parhaiten näkymään ja esiteltyä. Harjoiteltiin myöskin sitä millainen fiilis tulisi välittää yleisölle kun esittelee esim urheilu-, arki- tai juhlamallistoa. Juhlassa pitää kävellä paljon elegantimmin ja naisellisemmin jolloin voi olla enemmän dramaattinen, kun taas sportti asussa pitää välittää enemmän energisyyttä ja positiivisuutta yleisölle. Katsottiin myöskin yksityiskohtaisesti ryhtiä, selän asentoa ja kävelyä kokoanisuudessa, mitä pitää parantaa ja mikä on jo hyvä. Minulle riitti vain yksi kävelykurssi koska osasin jo niin hyvin sen peruskävelyn ja opin nopeasti välittämään eri tunnelmia kävelylläni. Opin myöskin kaikki tärkeimmät ja yleisimmät poseeraukset joten hän sanoi että olen ehdottomasti valmis lavalle. Oli kyllä hyvä että kävin tuolla koska jos minun olisi pitänyt opetella käännöksen samana päivänä kuin olisin näytökessä niin se olisi kyllä tuottanut ongelmia... Nyt on paljon varmempi fiilis ja odotan innolla kevään näytöksiä joihin osallistun Model Hunt kisan yhteydessä!

24 kommenttia:

  1. Muuten kiva asu, mutta joko vyönsolki/kaulakoru olisi kannattanut jättää pois koska kokonaisuus on noiden niittibootsien kans aika sekava. Mutta ihana blogi!:)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ itse halusin pitää vyönkin asussa koska se tuntui jotenkin tylsältä ilman sitä kun kaikki vaatteeni oli niin tummia. Olisi se varmasti toiminut ilman vyötäkin mutta itse näin sen parempana näin:)

      Poista
  2. ihan hiton paljosti onnea sulle tuohon skabaan mihin oot lähössä♥

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihana tyyli ja oit muutenki tosi kaunis!! :) onko muuten noi sun niittikengät tukevat tai silleen hyvät jaloille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia:D ja on ne munmielestä ainakin! Ehkä ei niin lämpimät talvella mutta muuten tosi hyvät kyllä, ja laadukkaat:)

      Poista
  4. Nä on hienoja kuvia! Tollanen meikki ja kampaus sopii sulle :)

    VastaaPoista
  5. mä haluun kuulla ku sä laulat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaa, no en usko että saat kuulla ellet sattuisi olemaan meidän koulussa :P (tiedän että sanoin laittavani videon tänne kun minä ja kaverini lauletaan oma biisimme mutta emme saaneet sitä valmiiksi...)

      Poista
  6. mistä toi toppatakki on? ihana <3

    VastaaPoista
  7. Kiva asu:) erityisesti kaulakoru ja vyö on upeet!:)

    Ida/
    http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Tykkään sun blogista tositosi paljon! Sulla on kivoja vaatteita, ja oot tosi kaunis.
    Mutta mulla olisi yksi toivomus. ;--) Voisitko tehdä erillisen postauksen ratsastuksesta sun harrastuksena? :-)
    Tsemppiä tohon mallikilpailuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! ja en usko koska niin harvaa kuitenkaan kiinnostaa ratsastukseni:/

      Poista
  9. tsemppii tohon mallikilpailuun! ;--)
    olis muuten joskus tosi kiva nähdä sun mallikuvia? ja kertosit vähän mallin työstä, ja sun kokemuksista? :-) oot tosi kaunis ja sulle on super kivoja vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon luvannu tehä postauksen missä kerron mun mallinuran alusta ja kaikesta mitä oon tehmy tähän päivään saakka:)

      Poista
  10. Tosi IHANIA kuvia!

    VastaaPoista
  11. voisitko tehdä postauksen parhaista juhlavaatteistasi? :) eli millaiset vaatteet tykkäät laittaa bileisiin jne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voin ainakin herkita, teen heti kun löytyy aikaa:)

      Poista