""

torstai 10. tammikuuta 2013

Gloria Hotel

flight3
flight2
flight1 Se siitä paljosta postailusta... en saanut tehtyä yhtään postausta puhelimeni kautta koska hotellilla ei ollut ilmaista wifiä enkä löytänyt mistään muualtakaan...

Lentokentällä ehdin syödä vähän välipalaa ennen koneen lähtöä. Lensimme ensin Müncheniin josta jatkoimme Dubaihin. En tiedä miksi mutta molemmat lennot olivat tosi pitkästyttäviä. Viimeksi kun lensin Amerikkaan lento kesti jotain yli 10 tuntia mutta aika meni tosi nopeasti. Nyt lensin ensin vähän yli kolme tuntia Müncheniin ja sitten kuusi tuntia Dubaihin ja se tuntui ikuisuudelta. Aika meni niin hitaasti vaikka katsoin elokuvaa molemmilla lennoilla ja yritin lukea kirjaa. Olin varmaan vain niin innoissani.
flight6
Dubaihin saavuttua saimme laukut nopeasti ja mentiin hotelliimme paikallisella metrolla. Metro oli tosi siisti, oli enemmän suomalaisen junan näköinen kuin metron. Me ostettiin metrokortit joilla pääsimme helposti eri ostareihin ja nähtävyyksiin halvalla hinnalla.
flight7flight8
flight9
 ^ Näköala makuuhuoneestani
flight10flight11flight12
Meillä oli tosi iso hotellihuone joka oli melkein isompi kuin meidän oma talo! Mun vanhemmat halus mielummin että meillä olisi hotellihuone jossa on keittiö ja olohuone sekä kaks kylppäriä sen sijaan että oltaisiin jouduttu maksamaan kalliita hintoja kun pitää mennä syömään ravintolaan kokoajan tai änkeä pieneen hotellihuoneeseen missä minä ja mun sisko oltaisiin jouduttu nukkumaan avattavalla sohvalla. Kokonaisen asunnon varaaminen oli itseasiassa halvempaa kuin hotellihuoneen varaaminen. Oli tosi kivaa kun oli tarpeeksi tilaa ja oma kylppäri! Näköala makuuhuoneesta oli mahtava ja meillä oli tosi iso parveke. Asuntomme oli 27. kerroksessa joten siinä tuli kyllä hieman korkeanpaikan kammo varsinkin kun katsoi parvekkeelta alas. Hotellihuone oli yksi hienoimmista missä olen ollut, jopa Hilton Hotellia hienompi ja isompi! Mutta paljon halvempi. Oli aika hienoa heräta joka aamu ja nähdä kauniita pilvenpiirtäjiä joiden takaa aurinko nousi.
flight13 ^  kuva parvekkeelta

Me ehdittiin tehdä ensimmäisenä päivänä jo paljon kaikkea kuten käydä altaalla, kiertämässä yhdessä ostarissa, syödä ravintolassa ja kiertää paikkoja. Tässä postauksessa kerroin nyt vain vähän siitä mitä teimme koska minulla on niin paljon kuvia että en voinut julkaista kaikkia päivän kuvia yhdessä postauksessa. Teen postauksia lomastani mahdollisimman tiheästi koska nyt just mun elämässä tulee olemaan paljon kerrottavaa joten minun täytyy saada nopeasti lomapostaukset alta pois! Toivottavasti kaikilla on ollut loistava joululoma ja jaksatte taas tsempata koulussa.
Kävittekö te jossain ulkomailla?

12 kommenttia:

  1. Vitsi alko tehä mieli ulkomaille! :D
    Ja toi eka kuva susta on ihan sikanätti :--)

    VastaaPoista
  2. oi että ihanan näköstä! sulla on tosikivat hiukset :)

    VastaaPoista
  3. ääää, kesällä New Yorkiin ja nyt en jaksa yhtään vähempää odottaa... ihania kuvia ja säki oot tosi kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ohho, vähänkö siistii!! Ite oon aina halunnu NYCiin<3 ja kiitos!

      Poista
  4. Oi miten ihanan näköistä! Iski matkakuume :-)

    VastaaPoista
  5. voitko tehä postauksen sun hajuvesistä, missä kaytät niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin tehä tyyliin jonkun päivittäiset kosmetiikka tuotteet tai jotain koska käytän vain kahta eri hajuvettä molemmat Victoria's secretiltä, enkä omista paljon muita hajuvesiä. Jos suo/teitä kiinnostaa semmonen niin voin tehdä, aattelin kysellä toivepostauks toiveita teilt ihan lähiaikoina:)

      Poista
  6. Voi miten ihania kuvia ja hyvälaatuisia! :)Kiitti ku kävit kommaan mulle, nyt ainakin löysin sun blogin!

    http://esminn.blogspot.fi/

    VastaaPoista