""

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Burj Khalifa at the topburjkhalifa7Perjantaina kävimme heti aamusta katsomassa maailman korkeinta rakennusta, Burj Khalifaa. Me oltiin varattu liput sinne jo suomesta viikkoja ennen koska ne myytiin niin nopeasti ettei meillä olisi ollut mitään mahdollisuutta päästä sinne jos oltaisiin yritetty ostaa vasta  paikan päältä. Ensin minua ei hirveästi innostanut  koko juttu koska olenhan minä nähnyt miltä ma näyttää lentokoneesta ja tiesin sinne olevan tuntien jonot. Kuitenkin vanhemmat sanoivat että tämä on niinkuin ''once in a life time chance'' ja onhan tämä nähtävä jos kerran Dubaihin asti on lennetty!
burjkhalifa1burjkhalifa6Ensin me jonotettiin sisäänpääsyä ''jonotukseen''. Meistä otettiin ensin kuvat matkamuistoksi perheestämme ja sitten kävelimme jonon päähän jonottamaan tunniksi. Jonottaminen ei tuntunut niin pahalta koska seinillä oli telkkareita joissa kerrottiin Burj Khalifan rakentamisesta ja näytettiin klippejä. Oli kokoajan jotain tekemistä. Olin vain valinnut hieman väärät kengät jonotteluun, 10 cm uudet Bershkan korkkarit nimittäin. Ne ovat loistavat jalassa ja niillä kävely on helppoa mutta kun seisoo pitkään korkkareiden kanssa kantapäihin ja päkiöihin alkaa särkeä... Se oli aika tuskallista täytyy sanoa koska jonotus ei suinkaan loppunut ensimmäisen tunnin jonotukseen. Piti vielä jonottaa hisseihin jotka veivät sinut 124:een kerrokseen.
burjkhalifa2Meidän perhe sai käyttää yhtä erikois hissä jota vain rakennuksessa työskentelevät, asuvat ja toimistojen omistajat saivat käyttää. Jonot olivat niin pitkiä että he ottivat kaikki hissit käyttöön. Pysähdyimme ensin asukkaiden lounge tilaan jossa oli kultaiset sohvat ja koristeet, lounge tilassa oli vastaanotto ja baari josta asukkaat pystyivät tilaamaan juomia. Kävelimme lounge tilan läpi toisille hisseille jotka veivät meidän näköalakerrokseen. Siinä vaiheessa kun opas selitti kaikista miljonääreistä jotka asuvat Burj Khalifassa ja heidän tiloistaan olin kuolla kateuteen. Jos lounge tila ei ollut mitään verrattuna heidän asuntoihin niimkuin opas sanoi en olisi voinut edes katsoa kuvasta asuntoja ilman että olisin saanut jonkun kohtauksen! En edes koskaan voisi ajatella ajatusta siitä että voisin joskus asua moisessa linnassa, juoda shamppaniaa kultasohvilla jne. On maailma kyllä niin epäreilu kun toisilla on tuommoiseen varaa. Minulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin mennä naimisiin jonkun Dubailaisen miljonäärin kanssa jos haluan tuommoista luksusta koska mun koulutuksilla tai millään taidoilla en tule tekemään muuta kuin keskiverto palkkaista työtä.
burjkhalifa9Näköala kerroksessa oli iso parveke jonne turistit saivat mennä räpsimään kuvia. Siellä oli paljon ihmisiä ja kaikki änkivät ikkunoille. Siellä tuuli myös aika kovaa ja oli kylmä, jouduin käyttämään takkia vaikka ulkolämpötila oli 27 astetta.
burjkhalifa3burjkhalifa8
Kun katsoin ensimmäisen kerran alas ikkunasta nielaisin ja peruutin. Ikkunat olivat nimittäin lattiasta asti lasia eli ne ei tuntunut miltään seiniltä. Hyi, en pelkää korkeita paikkoja mutta tuo tuntui hieman vatsan pohjassa! Minun oli kuitenkin pakko ottaa askel lähemmäs lasia taas koska mitä minä näin oli jotain aivan älyttömättömän kaunista! Maisemat olivat sanoinkuvaamattoman upeita, kaikki pilvenpiirtäjät näyttivät pikkuruisilta. Iso keinotekoinen lampi oli täynnä turkoosia vettä joka kimalteli auringonvalosta, lentokoneet lensivät samalta korkeudelta kuin minä seisoin ja horisontissa näkyi meri. Tämä oli kyllä mahtava kokemus. Harmi vain että sumu häiritsi hieman näkymää kauemmas mutta mitäs pienistä!
burjkhalifa12
burjkhalifa13Kävimme ottamassa hauskan perhevalokuvan jossa iskä roikkuu Burj Khalifan seinässä olevassa metallitangosta ja minä pidän hänen kädestään kiinni ja yritän nostaa ylös. Siskoni nauraa vieressä ja äiti on paniikissa. En halua näyttää kuvaa koska vanhempani eivät halua tulla näytetyksi blogissani. Voitte itse käyttää mielikuvitusta ja kuvitella miltä kuva näyttää tuon kansion sisäpuolella.
burjkhalifa outfit
jacket and lace shirt Zara (Dubai), jeans Cubus, bag Carrefour, shoes Bershka (Dubai)

Tässä näette päivän asuni kokonaisuudessa. Korkkareista saatte kuvat myös sivusta myöhemmin. Valitsin ihanan simppelin asun mutta se ei kuitenkaan näytä tylsältä koska valitsin korkkarit converssien sijaan. Uusi paitani Zarasta ei ole ihan minun tyyliäni koska se on niin pitsinen ja tyttömäinen, mutta jotenkin kaipasin hieman virkistystä vaatekaappiini lisäämällä sinne jotain enemmän hienostunutta. Paita on yksi lemppareistani tällä hetkellä koska asu ei näytä tylsältä vaikka en käytä mitään koruja, niinkuin yleensä aina!

Sitten semmoista inffoa että tulen tekemään tähän väliin postauksen siitä mitä elämässäni on meneillään juuri nyt, koska minulla on aika paljon kerrottavaa teille.  Liittyy matkusteluun sekä Model Hunt kisaan johon olen lähdössä mukaan ihan kohta! Yritän saada huomenna tehtyä postauksen valmiiksi!

Sitten vielä semmoinen kysymys että mitä mieltä olette siitä jos tekisin blogilleni fb sivut? Sieltä kaikkien joilla ei ole bloggeria olisi helppo seurata elämääni koska saavat fb:n kautta iloituksia uusista postauksista jne. Itse tekisin mielelläni mutta en tiedä jos se on turhaa koska minulla ei ole niin paljon lukijoita vielä (paitsi nyt 400 meni rikki viikonloppuna, ja lukijamääräni päivässä ovat nousseet viikon sisällä huimasti!! kiitos siitä ja toivottavasti jatkatte ahkerasti blogini lukemista jatkossakin). No mutta kertokaa mitä mietitte, onko siinä ideaa?

22 kommenttia:

  1. Ihan järjettömän upeet näkymät! FB-sivu vois olla kyllä ihan jees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö!:) ja hyvä tietää et tää oli sun mielest hyvä idea:)

      Poista
  2. Tee vaan fb-sivu!! :) muuten mihin oot hakemassa yhteishaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okeii:) ja norssenin lukioon:) (ruotsinkielinen)

      Poista
  3. upeet maisemat! vitsi kun itekin pääsis tonne... :) minkä nimiset noi cubuksen farkut muuten on? tai siis eiks niillä cubuksen farkuilla oo jotkut nimet niinku joku 'lisa' tms jos ymmärät mitä tarkotan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. GEMMA, on niiden farkkujen nimi ja maksoi vaan 20e!

      Poista
  4. Moi! Oon lukenu sun blogii jo aik pitkään, ja aikasemmi mun mielest sun tekstit olivat liian pitkii :/ ei niitä jaksanu lukee... Mut just nää matkustelu tekstit ovat kiinnostavii ja kyl ainaki näitä jaksaa lukee! Mut ehkä vähän vähemmän tekstiä olis parempi?
    ja sul on muute aina ollu tosi kivoi kuvia ja sä inspiroit muo sun tyylilläs! Oot kaunis ja onnee noihin mallijuttuihin!!!! :) kaikin puolin tosi kiva blogi !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää oli tosi hyvä kommentti! kiitos paluttesta nyt tiedän mitä voisi parantaa:) ja se onkin mun tarkoitus tällä blogilla että inspiroisin muita ihmisiä löytämään oman tyylinsä, ja tosi kiva kuulla et oon päässyt vähän lähemmäs tavoitettani!

      Poista
  5. Wow en edes tiedä miten eksyin tänne blogiin, mutta täytyy kyllä sanoa että onneksi! Ihan sairaan upeita kuvia, ihanaa tekstiä jota jaksaa lukea ja oot vielä todella kauniskin! Jään ihan ehdottomasti lukemaan! Tätä oli kyllä ihana selata läpi. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaa no onneksi eksyit! :D tosi ihanaa että jäät seurailee <3

      Poista
  6. ihan täydellinen asu ja muutenkin kiva postaus! :) taidan jäädäkkin tutkimaan tätä blogia vähän tarkemmin :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Juu fb-sivu olis tosi kiva :)) sinne vaan :) Kaunis olet :)

    VastaaPoista
  8. Okei nyt on pakko sanoa, mutta toi bannerin kuva on musta mauton. Näytät että oksennat :( Muuten kiva banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaaa ;D vitsi mä nauroin! joo oon siinä samaa mieltä että tuo banneri ei oo mikään paras mahdollinen, mun pitää muokata sitä kyllä mutta en tiiä jos vaihdan kuvaa koska mun mielestä toi on just siisti ku se ei oo semmonen perus pose, tiäksä semmone käsi vyötäröllä ja pepsodentsmile... mut katotaan mitä teen sille :D

      Poista
  9. moi! tuli vaa mieleen että et oo pitkään aikaan tehny mitään postausta ratsastuksesta tai sun hevosista, sellanenkin ois kiva saada tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo koska en tykkää kirjottaa semmosii. En oo mikään heppatyttö joka rakastaa heppoja yli kaiken, mä nyt vaan ratsastan. En tiiä jos jaksan tehä mitään heppapostausta koska mun blogi on muotiblogi eikä heppajutut sovi siihen kategoriaan :/

      Poista
  10. ihan mahtavia kuvia! täytyy selkeästi itekki lähtee käymään dubaissa ja siellä pilvenpiirtäjässä sillä noi maisemat on aivan mahtavat:-) koukutuin blogiis sen verran, että sait yhden uskollisen lukijan lisää, haha! ootan innolla seuraavaa postausta.

    xx, Carpe fucking Diem


    VastaaPoista