""

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

london part2l2l3Kun kävimme Lontoossa toisen kerran keskityttiin vain nähtävyyksiin. Kiertelimme paikkoja ja käytiin syömässä yhdessä italialaisessa ravintolassa Covent Gardenissa. Otettiin bussi Victoriasta joka vei meidät suoraan Big Benin luokse. Sieltä kävelimme katsomaan London Eyeta ja räpsimme hieman kuvia. Nähtävyydet olivat kyllä ihan yhtä hienoja kuin olin kuvitellut. Lontoossa oli aika kylmää ja harmaata joten kuvista ei tullut mitään huippu hienoja. Muutenkin nyt kun mietin niin olisi pitänyt kuvata paljon enemmän, mutta oli vaikeaa kun näpit jäätyivät heti...
l5l7l8l9l21l20l14l25
l22
Kun olimme nähneet Big Benin ja London Eyen käveltiin Covent Gardeniin syömään. Kaikki ruokapaikat olivat ihan täynnä ja ihmisiä oli hirveesti joka paikassa. Onneksi löysimme tilaa pienestä ja kotoisasta italialaisesta ravintolasta. Söimme pizzat ja pastat ja jatkettiin sitten sightseeing kierrostamme. Kun olimme kävelemässä Covent Gardenista ulos palohälyittimet menivät yhtäkkiä päälle. Yhdessä ravintolan keittiössä oli sattunut tulipalo ja savua tuli ikkunoista ulos. Palokunta oli ehtinyt tulla jo paikalle ja jäimme seuraamaan tilannetta hetkeksi. Tuli saatiin sammutettua ajoissa eikä mitään vakavampaa ehtinyt tapahtua. Mutta oli se kyllä aika pelottavaa koska kun hälytykset menivät päälle ei vielä tiedetty sen olevan tulipalo vaan se olisi voinut olla vaikka pommi. Selvittiin vain säikähdyksellä ja voitiin jatkaa matkaa Tafalgar squareen. Siellä otettiin parit kuvat ja lähdettiin sitten undergroundilla takaisin Victorian juna-asemalle. Pitkän junamatkan jälkeen pääsimme takaisin lämpimään ''kotiimme'' syömään suklaata ja lämmittelemään takan ääressä. Nyt oli semmoinen fiilis että Lontoo on nähty ja se täytti kyllä kaikki odotukseni. Kesällä olisi kiva lähteä taas viikonloppulomalle sinne shoppailemaan!
l15l16l23l18london19l24l19l13
Illalla Maisa meni katsomaan One Directionin keikkaa. Itse odotin keikan ajan starbucksissa juoden varmaan 5 frappuccinoa ja lukien lehtiä. Maisa sanoi keikan olleen mahtava ja kaiken jonotuksen arvoinen.
 

8 kommenttia:

 1. ihania kuvia taas! en jaksa odottaa että pääse kesällä lontooseen :)

  VastaaPoista
 2. mikä toi alimman kuvan lippu on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän tuossa kuvan alapuolella lukeekaan

   Poista
 3. ihana postaus + toi asu on tosi kiva ♥ :))

  VastaaPoista
 4. mikset itse mennyt one directionin keikalle?? :O

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus!:-) Tuli taas hirvee hinku päästä lontooseen!:D

  VastaaPoista
 6. Ihan sika kiva tää sun blogi! Ja upeita noi sun mallikuvat ja kaikki! Oli pakko ruveta seuraamaan :)

  VastaaPoista