""

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

brighton12brighton19brighton6brighton2brighton10brighton1brighton4brighton11brighton14brighton17
brighton8brighton26brighton20brighton16brighton5brighton23brighton7brighton9brighton15
Bloggaaminen on tuntunut nyt viime aikoina todella hankalalta, en ikinä jaksa raahautua koneelle tekemään ''vanhoja'' postauksia valmiiksi, muokkaamaan ja selailemaan yli 200 kuvaa joista valikoin sitten noin 20 parasta. Olen tehnyt bloggaamisesta itselleni paljon vaikeampaa sillä haluan blogin ulkomuodon olevan juuri tietynlainen ja jokaisen kuvan sopivan yhteen värimaailmassa ja siksi joudun muokkaamaan kaikkia kuvia erikseen useilla eri kuvankäsittelyohjelmilla, joka vie todella paljon aikaa. Ennen istuin alas vain puoleksi tunniksi tekemään postausta, nykyään menee lähemmäs 2h tehdä yksi postaus ja ymmärrätte hyvin ettei aina löydy aikaa siihen. En haluaisi lopettaa bloggaamista koska olen jo päässyt ''niin pitkälle'' ja koska tämä kuitenkin on jo vähän niinkuin harrastus, eikä harrastusta voi noin vain lopettaa koska sen jälkeen tuntuu että jotain puuttuu elämästä. Haluan nyt vain saada tehtyä kaikki postaukset Englannista valmiiksi ja kirjoittaa elämästäni tällä hetkellä. On tapahtunut paljon asioita mistä en ole ehtinyt kertoa teille koska viimeiset 3-4 kuukautta olen kirjoittanut vain lomapostauksia Dubaista ja Englannista. Yritän saada tehtyä ensi viikolla kaikki postaukset Englannista valmiiksi ja sitten alan kertoa siitä mitä elämässäni on nyt meneillään. Tiedän että olette uteliaita esim Model Huntista, mutta malttakaa vielä hetki. Hauskaa viikonloppua ja lupaan päivitellä paremmin jatkossa!

18 kommenttia:

 1. Ihanii noi kuvat ja ymmärrän ton sun, että aina ei riitä aikaa ym... Mul on vähä sama, mun blogissa :/ mut siis oot tosi kaunis ja ihana blogi :) !

  VastaaPoista
 2. Ihanii noi kuvat ja ymmärrän ton sun, että aina ei riitä aikaa ym... Mul on vähä sama, mun blogissa :/ mut siis oot tosi kaunis ja ihana blogi :) !

  VastaaPoista
 3. hienoja kuvia! :) millä sä muokkaat niitä?

  VastaaPoista
 4. Miksi teet viisi samanlaista postausta pelkästään matkastasi Englantiin? Eiköhän ne Starbucksit yms smoothiet ole jo aika nähty....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha XD niin ehkäpä siksi koska en saa kaikkea yhteen postaukseen ja siksi koska en ollut joka päivä Lontoossa juomassa starbucksia vaan tein joka päivä eri juttuja ja ymmärrän jos ei ehkä sinua kiinnosta mutta muita ehkä kiinnostaa:D

   Poista
  2. Eiköhän kaikki järkevä sisältö mahtuisin yhteen, maksimissaan kahteen postaukseen. Haluat kommentteja, myös kriittisiä ja kuitenkin vain naureskelet niille ja mielistelet niitä, jotka antavat hyvää palautetta. Jos todella haluat kehittyä bloggaajana niin kannattaisi ottaa neuvoista oppia, eikä ylimielisesti sivuuttaa niitä.

   Poista
 5. Shit Brighton ser mysig ut! :D fina bilder

  -Kata

  VastaaPoista
 6. Ei sun tarviii muokata niitä kuvia!!!!!! Ei kukaan jaksa kahta tuntia ythä postausta tehdä! Älä muokkaa kuvia laita ne va tänne niiku ne on!!!!! :) näytät kauniilta kuvassa vaikka se ei ole muokattu! Ja pliis kerro mitä sun elämässä nytt tapahtuu! Haluan tietää ;) mutta jatka blogin kirjottamista! -love mary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no enhän mä ikinä muokkaa mun naamqaa näis kuvis vaan valaistuksii, filttereitä yms :) Ja kyllä parhaimmilaan alan kirjoittelee elämästäni nyt:)

   Poista
 7. Ei kukaan jaksa/ ei kellää voi riittää aikaa aina kirjottaa ku on harrastukset, koulu yms...kirjotat vaa sillo ku jaksat ja on aikaa, nii innostuski säilyy paljo paremmi :)!! ootan tosi innolla tulevia postauksia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu niin ajattelinkin :) kiva kun ymmärrätte ettei elämäni pyöri vain blogini ympärillä.. xd

   Poista