""

perjantai 17. toukokuuta 2013

MODEL HUNT KARSINTA 

Heissan! Kävin nyt sitten tiistaina Model Huntin karsinnassa jossa valittiin kahdestäkymmenestä tytöstä kaksitoista parasta jatkoon. Jatkoonpäässeet osallistuvat syksyllä järjestettämään karsintaan joka kuvataan todennäköisesti jo TV:seen. Siinä karsinnassa valitaan muistaakseni kuusi parasta jotka kilpailevat virallisesti TV:ssä kuvattavassa sarjassa. Se joka voittaa koko Model Huntin pääsee joko pariisiin järjestettävään isoon castingtapahtumaan vuonna 2014 tai Milanoon toimiston johtajan kanssa käymään castingeissä ja kuvauksissa yrittäen työllistyä kansainvälisesti. Tästä voittajasta kuvataan sitten oma jakso/saraja, en muista miten se oli mutta siinä seurataan voittajan matkaa kohti kansainvälisiä markkinoita ja hänen kehittymistään. Näin olen itse käsittänyt että ohjelma on rakenettu mutta jos olen sanonut jotain väärin niin huomauttakaa siitä koska en halua antaa teille vääriä faktoja!

Eli tiistaina järjestetyssä karsinnassa ei ollut mitään kummllista. Se oli niinkuin normaali castingi. Eli meillä oli bikinit päällä, avokkaat jalassa, hiukset auki luonnollisesti ja olimme puhtailla kasvoilla. Jokainen kutsuttiin pareittain huoneeseen jossa seisoimme ensin vain paikallaan kun tuomarit katsoivat kroppaamme. Sitten kävelimme hetken catwalkia ja sen jälkeen otettiin mitat. Sitten odotettiin heidän päätöstään ja kokoonnuimme kaikki tuomariston huoneeseen kuulemaan heidän päätöksensä. Olin todella jännittynyt koska tiesin mittani olevan ihan liian isot malliksi joten olin jo aika varma että en pääsisi kahdentoista parhaan joukkoon, mutta sitten he sanoivat nimeni ensimmäisten joukossa ja olin aivan häkeltynyt. Tämä siis tarkoittaa sitä että tulette näkemään minut tv:ssä ensivuonna koska pääsen osallistumaan seuraavaan karsintaan joka kuvataan.

Kaikilla jatkoon päässeillä oli kuvaukset kisaa varten seuraavana päivänä. Kuvaukset menivät mielestäni hyvin ja saatte nähdä kuvia myöhemmin kunhan ne julkaistaan. Olen todella innoissani tästä ja tulen nyt oikeasti tsemppaamaan mun painon kanssa koska nyt kerran kun kisaan on päästy niin se myöskin voitetaan! ;)

9 kommenttia:

 1. Ää apua!!! Onnea ihan hurjasti!!! Tiesinhän että pääset :) Ihan mahtavaa!!

  VastaaPoista
 2. Sähän oot jo laiha ku mikä !!!!! :O

  VastaaPoista
 3. aiotko palata siihen dieettiin minkä sait sieltä amerikasta vai..? :)

  VastaaPoista
 4. Grattis...helt superfint!!

  VastaaPoista
 5. Onnee iha sikana!! :-)

  VastaaPoista
 6. Onnea! Aika karuilta karjamarkkinoilta näin ulkopuolisn korvaan kuulostaa nuo castingit, mutta pääasia on tietysti, että löytää sen jutun josta itse pitää. Kovaa vaan olla jatkuvasti muiden arvosteltavana ja että pääjuoni on ulkonäöllä.

  VastaaPoista
 7. Onnea! Pärjään varmasti hyvin, koska oot todella näyttävä sekä kaunis :)

  VastaaPoista