""

tiistai 20. elokuuta 2013

CHEMISTRY

mallikansio2


Heissan! Mulla ei ole nyt muuta kuvamateriaalia kuin tämä kuva jonka otin viimeviikolla mun uudella kaukosäätimellä joka toimii nykyiseen kameraani. Asukuvien ottaminen tulee olemaan paljon helpompaa nyt kun voin itsekin ottaa niitä kääntämällä kameran näytön ja käyttämällä kaukosäädintä. Olin tänään kuvaamassa uusia asukuvia Maisan kanssa Kalasatamassa ja kuvat onnistuivat mielestni tosi hyvin, koska löysimme todella hienon kuvauspaikan ja uusi kamera tekee kyllä ihmeitä! Julkaisen kuvat tämän viikon lopussa.

Olen huomannut että monia häiritsee kirjoitusvirheeni postauksissani ja haluan vain sanoa sen verran että teidän on ymmärrettävä se että olen suomenruotsalainen, en kirjoita suomea melkein koskaan kirjakielellä vaan käytän lyhenteitä ja kirjoitan puhekieltä aina kun puhun kavereideni kanssa. Useimmat kirjoitusvirheeni johtuvat kuitenkin vain siitä että minulla on aina niin kiire kirjoittaa postauksia että en ehdi lukea niitä läpi ennen julkaisua. Monet virheet ovat vahinkoja mutta myönnän olevani huono kirjoittamaan suomea joten pyydän anteeksi huolimattomuuttani ja yritän jatkossa lukea tekstit paremmin läpi. Kyllä itseänikin häiritsee jos teksteissä on paljon kirjoitusvirheitä mutta ei se itse teksin sisältöä kuitenkaan muuta. Kunhan kaikki nyt ymmärtää mitä haluan sanoa, sehän on tärkeintä?

Hyvää viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Mä en kyllä oo huomannu kertaakaan mitää ihmeellisiä virheitä! Ihmettelinkin kun sanoit meneväsi ruotsinkieliseen lukioon sillä en tiennyt sun olevan suomenruotsalainen (eli kirjoituksesta se ei ainakaan paista läpi mitenkään). Hienoja kuvia sulla blogissasi ja tätä on kiva seurata!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kaunis!!! :)

  VastaaPoista
 3. oot aivan käsittämättömän kaunis!

  VastaaPoista
 4. Älyttömän kaunis kuva! :) vasta rupesin sun blogia seuraileen niin tupsahti muutama kysymys mieleen: miten sun mallinura alkoi? siis menitkö vaan jonnekkin toimistolle ja minkä ikäsenä? ja minkä pitunen ja ikäinen nyt oot? Kiitos vastauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon 16v 180cm pitkä ja mallinura alkoi amerikasta Fox Modelsin kautta kun he bongasivat minut kansainv´äliseen casting tapahtumaan. En saanut sielktä sopimusta kuitenkaan koska olin liian nuori mutta sitten jatkoin suomessa hakemalla paparazzille ja pääsemällä FMAn listoille muotimessujen jälkeen kun he bongasivat minut :)

   Poista
 5. En pääse yli tosta kuvasta, se on vaan niin upea!

  VastaaPoista
 6. En minäkää !!!!!! WOW !!! Uusi lukija ;D

  VastaaPoista