""

perjantai 6. syyskuuta 2013

como8como5como1como10como4como15como7
como6como11como13como17como12como2
DAY 1
 
Tässä nyt ensimmäisen päivän kuvia Comosta! Oi että Como oli kyllä kaunis kaupunki, yhtä ihana kuin muistinkin. Olen nimittäin käynyt siellä kerran aikasemmin kolme vuotta sitten. Tällä kertaa olin päättänyt ikuistaa lomani kuvien avulla ja kannoinkin kameraa mukana kokoajan jotta saisin otettua mahdollisimman paljon kuvia loman aikana. Vaikka mun serkku välillä ehkä vähän kyllästyi minun jatkuvaan ''eii oota mä kuvaan tätä, eiku tätä ja vielä tätä hetken'' lauseisiini niin oli se sen arvoista koska sain kyllä otettua aivan mahtavia kuvia joihin olen itsekin tyytyväinen. Toivottavasti saatte jonkinlaisen käsityksen siitä miltä siellä näytti kuvieni perusteella :)
 
Ensimmäisenä päivänä me ei tehty oikein muuta kuin kierreltiin kaupungkia, syötiin ihanaa italialaista jäätelöä pienissä jätski kiskoissa, käytiin polkee polkuvenettä ja illemmalla istuttiin iltaa erilaisissa ravintoloissa. Meidän lento oli perillä Milanon kentällä joskus yhdentoista maissa joten ehdittiin hyvin kierrellä koko päivä. Siellä oli noin 25-30 astetta lämmintä ja pilvetön taivas joka päivä, joten sain kivasti rusketusta pintaan. Vaikka Comossa ei ole juurikaan paljon kauppoja niin eiköhän kaltaiseni himoshoppari tee kumminkin löytöjä ensimmäisen tunnin aikana siitä kun oltiin saavuttu kaupunkiin. Ostin pyöreät mustat aurinkolasit joista mulla on kuva igssä ja parempia kuvia seuraavan postauksen yhteydessä. Ne maksoivat vaan 5e ja juuri sellaiset mitä olin etsinyt jo kauan!
     Illalla käytiin syömässä pizzaa yhdessä ravintolassa jonka jälkeen menin serkkuni kanssa kiertelemään kaupungille ja istumaan iltaa. Sanon vaan että mikään ei kyllä voita aitoa italialaitsa ruokaa! Vaikka tulikin syötyä alkuviikosta kaksin käsin pizzaa ja pastaa niin se ei kyllä kaduta koska en tiedä milloin seuraavan kerran pääsen syömään noin herkullista ruokaa.
      Kun oltiin ihan poikki ensimmäisen päivän jälkeen ja tulimme kotiin yhden maissa käperryin vain sänkyyni ja mietin kuinka onnekas olen kun minulla on näin kivat serkut joilla on vielä asunto Italiassa, näin hienossa kaupungissa! Olin varma että lomasta tulisi mahtava jo ensimmäisen päivän jälkeen, enkä malttanut odottaa seuraavaan aamuun koska silloin lähtisimme Milanoon shoppailemaan!!
 
 

8 kommenttia:

 1. sairaan upeita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana postaus ja mahtavia kuvia! Lisää tällasia❤❤❤

  VastaaPoista
 3. upee blogi ! (-: ootko muuten koskaan miettiny, että voisit kirjottaa suomeksi ja ruotsiksi? tuli vaan mielee et tosi moni ruotsalainenki vois kiinnostua tästä blogista! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja mä alotin mun blogin kirjottamisen ruotsiks alunperin mut kosk mun blogi sai enemmän suamalaisia kuin suomenruotsalaisia lukioita niin päätin kirjottaa kokonaan suomeks. voisin kirjoittaa ruotsiksi ja suomeksi aina välillä mutta siinä menee aika paljon aikaa :/

   Poista
 4. mä oon pitkään selailemal lukenu sun blogii (ehkä vuoden?!) ja nyt mun oli pakko liittyy lukijaks! sulla on ihan älyttömän ihana tyyli ja kivoja vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ihanaa! kiva tietää että joku tykkää tästä mitä mä tänne kirjoittelen XD

   Poista