""

torstai 19. syyskuuta 2013

flowerpowerflower7flower14flower15flower6flower4flower16flower8flower11

paita Bershka// shortsit Levi's// kengät converse// reppu ICING// lasit italiasta// kello Rivado

Italian asukuvia! Oi että löysimme ihanan kuvauspaikan järven toiselta puolelta. Me käytiin siellä päivällä syömässä ravintolassa ja kun odotettiin laivaa takaisin käytiin katselemassa lähistöä ja löydettiin tämä paikka. Kirjoitan enemmän päivästä toisessa postauksessa jossa on kuvia muustakin kuin itsestäni.. haha XD Niin sitä on sitten kivempi lukea kun teksillä on jotain tekemistä kuvien kanssa.

Kerron nyt sen verran että olin tänään FMAn toimistolla radiohaastattelussa Yle Vegan radiolle. Mua ja yhtä toista mallia haastateltiin mallimaailmaan liittyvistä asioista ja vaatimuksista, sekä Model Huntista. Haastattelija otti vähän kuvia ja julkaisee ne radion nettisivuille myöhemmin. Mun haastattelu tulee radiosta maanantaina 17:00 YLE Vegalta. (se on siis ruotsinkielinen radiokanava joten haastattelu on ruotsiksi) Jos ketään kiinnostaa kuunnella se XD Laitan ehkä linkin blogiin jos haastattelu on jotenkin järkevä ja jos teiltä löytyy kiinnostusta?

Ei tässä sitten muuta ihmeellisempää. Näette mut ehkä Lappeenrannassa ensviikol kun mut on pyydetty sinne Lappeenrannan Fashion By Night tapahtumaan (jos pääsen osallistumaan, se on nimittäin koeviikollani) ja sitten viimeistään Muotimessuilla kun siellä kaikki Model Huntin mallit esiintyvät päälavalla eri näytöksissä.

P.S. vastasin nyt kaikkiin teidän kommentteihin!

10 kommenttia:

 1. linkkaa tänne se ehdottomasti vaikka en nii ruotsia ymmärräkkään :D mutta oot tosi kaunis ja sussa ois potentiaalia malliks! ps. tuun kattoo sua sit messuille;)

  VastaaPoista
 2. en tajua miten sulla voi olla noin ''vähän'' lukijoita, sulla on aivan helvetin ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :oo kiitos!! ja niin voi olla koska en yhtään mainosta tätä muuta kuin että linkkaan fb sivulleni aina kun olen kirjoittanut uuden postauksen. En itse lue mitään suomalaisia blogejakaan enkä ikinä kommentoi mitään joten kukaan ei tiedä blogistani XD

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! oot superkaunis :-)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania kuvia :) Tykkään tosi paljon sun tavasta muokata kuvia :)
  http://cairni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi!! Miksi en oo aikasemmin löytänyt tänne!? Liityin heti lukijaksi :) <3

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista