""

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

dubaiburjkhalifa8burjkhalifa7safari14flight13flight17
Vähän kuvia edellisestä dubain matkastani.

Iltaa ihanat! Tällä kertaa ajattelin kertoa vain lyhyesti seuraavasta ulkomaan matkastani perheeni kanssa. Kyllä lähdemme taas Dubaihin! En itse tykännyt maasta niin paljon koska jotenkin tuli ahdistunut olo kun kaikki siellä oli niin keinotekoista. Pilvenpiirtäjiä oli joka suunnassa. Vaikka menimme rannalle niin sielläkään ei ollut mikään eksoottinen tunnelma kun joka suunnassa oli nostureita rakentelemassa uusia saaria ja taloja. En kuitenkaan valita siitä että pääsen taas ulkomaille, olen todella iloinen koska mielumminhan mä lähden Dubaihin sen sijaan että olisin suomessa :D Mutta yritän tällä kertaa katsoa asioita vähän eri tavalla ja nauttia enemmän esimerkiksi shoppailusta! (Voitte lukea vanhoja postauksia Dubain matkastani täältä)

Viimeksi hotellimme sijaitsi aika lailla keskustassa. Asuimme ihan Dubai Mallin vieressä Gloria nimisessä hotellissa. Yksi syy miksi en tykännyt niin paljon meidän viime Dubain reissusta voi olla se että en viihtynyt meidän hotellissa. Huoneet olivat upeat mutta aamiainen, allasosasto, kuntosali ja muut eivät olleet sen tasoisia kun olin odottanut. Tuntuu hirveältä kritisoida mitään koska minun kuuluisi olla ikionnellinen siitä että ylipäätäänsä pääsen matkustelemaan niin paljon jne. Mutta koska vietimme suuren osan lomastamme hotellissa niin tottakai siellä olisi pitänyt myös viihtyä! Olin myös kuumeessa 3 päivää joten jouduin olemaan neljän seinän sisällä aika paljon.

Tällä kertaa olemme varanneet Oasis Beach Tower hotellista 300 neliön huoneiston (en tosiaankaan tiedä miksi iskä halus kokonaisen huoneiston...), mutta nyt ainakin on omaa rauhaa ja tilaa. Viimeksi meillä oli noin puolet pienempi hotellihuone ja se oli jo ihan riittävä! Huoneistomme sijaitsee Dubai Marinassa. Kävimme viime kerralla kävelemässä jokea pitkin, ja syömässä yhdessä ravintolassa, joten paikka on sinäänsä tuttu. Dubai Marina oli tosi kaunis paikka iltasin kun kaikki valot heijastuivat jokeen ja pilvenpiirtäjät valaisivat taivaan. En malta odottaa reissua olen jo niin innoissani! Matkaan on enään 15 päivää!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua, kunpa itekki pääsis pakoon tätä kylmyyttä! :) Ymmärrän kyl sun pointtis että haluisit jonnekki muualle, koska itekki mielummin käyn uusissa paikoissa, kuin vanhoissa vaikka ne oiski mahtavia. Jotenki vaan kiva saada uusia kokemuksia ja nähdä uusia paikkoja! Mutta kyllä mikä vaan matka silti kelpais :P

  Ps. ota sitten paljon kuvia, koska sun matkapostaukset on ihan huippuja :´D

  VastaaPoista
 2. Saanko kysyä mitä sun vanhemmat tekee työkseen :)? Ei meinaan taida olla teillä pikkurahasta pulaa, jos tommosia huoneistoja vuokrailette :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubaissa kyllä kans maksaa tollasten vuokraaminen vähemmän ku suomessa

   Poista
  2. siis ei tollaset huoneistot maksa paljoo enempää kun hotellihuoneet koska tää ei siis ole mikään hullu luksus asunto vaan ihan tavallinen. Se on siksi niin iso koska siinä on kaikki keittiöt ja apukeittiöt sun muut! Ja tosiaan en itse näe mitään järkeä näin isossa huoneistossa koska samalla hinnalla saisi pienemmän hotellihuoneen ja aamiaiset ja kaikki jotka kuuluisivat hintaa. Me siis ostamme aamupala ja iltapala tarvikkeet huoneistoon ja teemme siellä itse ruokaa jotta siitä tulisi halvempaa :) mutta äitini on erikoislääkäri ja iskä seniormanager accentura nimisessä yrityksessä

   Poista
 3. Upea postaus pidä hauskaa dubaissa!

  VastaaPoista