""

tiistai 18. helmikuuta 2014

BLUE14
BLUEKOLLAASI4
blue5BLUEKOLLAASI5BLUEKOLLAASI2
BLUE9blue
BLUEKOLLAASI3
BLUEKOLLAASI
BLUE6
blue1
CLASSY VS SPORT.

Viimeinen asupostaus Dubaista! Sain vihdoinkin kuvatsiirrettyä alakoneelta mun läppärille. Että mulla on ikävä Dubaita vaikka siitä ei edes ole niin kauan kun otin nämä asukuvat. Toivon niin että kesä tulisi sillä talvivaatteeni alkaa olemaan lopussa. Olen jo kyllästynyt käyttämään neuleita joka päivä...

Hiihtolomani kuluu varmaankin vain kotona lenkkeillen. Mulla on ens viikolla mittaukset joten täytyy tsempata ekstra paljon tällä viikolla. Mitä hiihtoloma suunnitelmia teillä on? (ei siis syysloma... näin tässä käy kun kirjoittaa liian kiireessä postauksen)


16 kommenttia:

 1. Olin tuolla häätapahtumassa,mutten bongannut sua näytöksestä? Voisitko laittaa kuvia olisi kiva nähdä millanen puku sulla oli päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. johtuisikohan siitä että Fashion modelin tapaan eivät osanneet hoitaa kommunikointia taaskaan. Olivat siis sanoneet minulle että olin buukattu näytökseen ja että se olisi palkallinen mutta yhtäkkiä heillä ei kuulemma ollutkaan resursseja maksaa palkkoj malleille.. ?! ajattelin pitkään pitäisikö perua keikka sillä en aio tehdä ilmaista työtä enään koskaan heille mutta sitten ajattelin että olen jo buukattu ja ihan kivaa se voi olla kun saa kokeilla hääpukua. Mutta kun kysyin aikatauluja harjoituksista niin kuinkas ollakaan he eivät olleet ilmoittaneet asiakkaalle siitä että olin tulossa vaikka selkeasti tekstiviestissä olivat ilmaisseet että asiakas halusi minut (eivätkä antaneet mitään ohjeita että olisi itse pitänyt laittaa asiakkaalle viestiä...) joten en sitten mennyt sinne, mallitoimiston tehtävähän on buukata malleja, ei toisinpäin :-)

   Poista
  2. no voi harmi :( ois ollut kiva nähdä sit siellä! :)

   Poista
  3. Kannattaako tollasessa toimistossa sitten olla? Muutenkin olen kuullut ko. toimistosta että rahastavat vaan hyväuskoisia tyttöjä :( Harmi kannaltasi että edustat heitä.

   Poista
  4. siis ainoa syy on se että heidän kautta pääsen sinne pariisiin. en pääsisi muiden toimistojen kautta sinne. mutta olen nyt hakenut muille toimistoille ja olen saanut positiivista palautetta heiltä, joten tulen tekemään vähän tapaamisia eri toimistojen kanssa ja katsotaan tulevaisuuttani. Fma on vain väliaikainen toimisto :)

   Poista
  5. Toivottavasti pääset jonkun muun toimiston leipiin :) Pidä varasi ettet joudu itse maksamaan tuota Pariisin matkaa :( Tsemppiä muuten urallesi!

   Poista
 2. Ihania kuvia, muuten tuolla lukee näin että: "Mitä SYYSLOMA suunnitelmia teillä on?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja voi eiii tarkoitin siis hiihtolomaa! tyhmä minä taas sähläämässä jotain... :D

   Poista
 3. Syyslomasuunnitelmia? :-p haha mutta hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Järisyttävän upeita kuvia. Ihanaa että uskallat poseerata erilailla! Jäin oikein tuijottamaan paria kuvaa ja ihastelemaan :)

  VastaaPoista
 5. Kuinka hoidat sun ihoa kun se on niin hyvä? :) tykkään sun tyylistä superpaljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mitenkään erityisemmin, pesen kasvot vedllä aamuin ja illoin. Suihkussa käytän välillä sellaista kuorinta voidetta. Muuten pesen meikkini aina meikinpoistoaineella, mutta saan kiittää geenejä suurimmaksi osaksi sillä vaikka en pesisi meikkejä viikkoon ihossani ei näy mitään reaktiota... xd

   Poista