""

maanantai 2. kesäkuuta 2014

PARIS DAY1 / EUROPEAN MODEL SHOWCASE

PARIS5
PARIS15
PARIS3
PARIS11
PARIS4

PARIS6
PARIS1
PARIS8
PARIS10PARIS12PARIS14
PARIS19PARIS21

DAY 1, FRANCE

Huhhuh mikä reissu takana!! Niin paljon on ehtinyt tapahtua viime postauksesta mutta yritän taas kiriä jotta pysyisitte ajantasalla. Ensinnäkin haluan toivottaa kaikille mitä mahtavinta kesälomaa! Nauttikaa auringosta (silloin kuin sitä on tarjolla haha), herkutelkaa, ottakaa rennosti ja eläkää hetkessä. Mä oon tehny listan kesälle mihin oon listannu kaikkee kivaa mitä haluan tehdä, ja jos jonain päivänä ei keksi tekemistä niin ottaa vain summan mutikassa yhden lapun ja tottelen lapun käskyä. Vaikka haluankin ottaa rennosti niin haluan kuitenkin ottaa kaiken irti kesästä. Tätä lähden siis toteuttelemaan heti tällä viikolla jo. Ja ps se juttu joka piti tapahtua 31.5 menikin ihan plörinäks, ylläri... sen takia en halunnut mainita siitä mitään enempää blogissa sillä silloin mahdollisuudet olisivat olleet vielä pienemmät että se olisi onnistunut.

Me lähdettiin Pariisiin sunnuntai aamuna lennolla joka lähti joskus kymmeneltä. Sain kyydin iskältä lentokentälle jossa mua odotti Merja eli toimiston johtajamme joka oli lähdössä mukaan pariisiin. Myös muut mallit sekä meikkaaja Julianna Groundstroem oli siellä. Me saatiin mallikortit sekä polaroid kuvat joita me tarvittaisiin agenttitapaamisissa. Söin aamupalan kentällä ennen koneeseen menoa. Pariisiin saavuttua seikkailimme metroissa tunteja ennenkuin löysimme perille Mercure Paris Opera nimiseen hotelliin jossa me majoituttiin. Hotelli oli todella hieno ja näköalat huoneista upeat! Nukuin samassa huoneessa Oliverin kanssa johon olen tutustunut Model Huntin kautta. Tilanne tietenkään ei ollut ihan optimaalinen mutta meitä oli seitsemän tyttöä ja yksi poika, (oli vain parihuoneita) joten kun mä nyt tunsin hänet parhaiten niin suostuin jakamaan huonetta. Ensimmäisenä päivänä kävimme kiertelemässä hotellin ympäristöä. Oliver löysi heti Mc Donaldsin ja mä Starbucksin... Ehdin kuvailla vähän ennenkuin piti mennä ilmoittautumaan hotelli Concorde Opera Parisiin jossa showcase pidettiin. Sen jälkeen mentiin Sacre  Coeur nimiseen paikkaan josta näki koko Pariisin (toka vika kuva). Mulla on niin paljon kuvia sieltä että laitan ne erilliseen postaukseen. Käytiin ison kirkon sisällä ja sitten mentiin kiertelemään pikkukatuja jotka olivat täynnä pieniä kahviloita ja ravintoloita, turistikauppoja, taulukauppoja jne. Paikka oli todella kaunis! Oltiin siellä myöhään joten kun palattiin hotellille nappasin valmissalaatin mukaan ja menin heti nukkumaan.

5 kommenttia:

 1. Siis tuossako oli malliporukkanne? Maksoiko toimisto teidän matkat? Näytät olevan ainoa mallinpituinen porukassanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toimisto ei maksanut muuta kuin modelhunt kisan voittajan matkan, eli muut makso ite. meillä oli mukana Oliver joka on päälle 190cm, zeineb on mua 1cm lyhyempi (181cm) ja muut olivat kaikki päälle 174 paitsi Julia joka muutenkin on mainosmallin tyylinen joten hänen ei tarvitse olla niin pitkä :)

   Poista
 2. Ok :) Näytit vaan niin uljaalta ja ylivoimaisesti kauneimmalta tuossa joukossa. Kerro jo pian poikiko reissu jotain?

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että meni hyvin reissu tai tiesihän sen, että sinusta ollaan kiinnostuneita ;)

  You go girl <3

  VastaaPoista