""

torstai 30. lokakuuta 2014

ART CLASS

Näyttökuva 2014-10-30 kello 21.23.49konst17konst12konst14


konst15
Näyttökuva 2014-10-30 kello 21.24.06

Iltaa! Tässä muutama kuva päivän kuvistunnilta kun tehtävänä oli maalata vapaasti kasvoväreillä ja ottaa laadukkaat kuvat taiteellisella tavalla niin että maalaus on kuvan keskipisteenä. Mielestäni tehtävä oli tosi hauska ja sain inspiraatiota Lisa Tellben blogista jossa hänellä oli kuva itsestään saman tyylinen hennatatuointi otsassa. Tein siitä oman tyylisen, eikä se täydellinen ole mutta oli hauskaa tehdä kerrankin vähän jotain muuta kuin piirtää lyyjykynällä... Itse olen ajatellut tehdä kuviksessa tänä tai ens vuonna diplomi työn, en tosin tiedä vielä mitä tekisin, mutta kuvis kuuluu niihin harvoihin kouluaineisiin missä olen oikeesti ihan hyvä, joten haluan hyödyntää sitä. Onko joku teistä tehnyt jonkun isomman projektin kuviksessa? Tai onko teillä ehdotuksia mitä voisin tehdä?

Alkuviikko on ollut kiireinen mutta samalla antoisa. Olen vihdoinkin alkanut saamaan elämäni takaisin raiteille. Olen mennyt joka ilta nukkumaan hyvissä ajoin, purkittanut terveellistä ruokaa koko viikolle, käynyt salilla ahkerasti, hoitanut kouluhommat hyvin ja pitänyt huoneeni siistinä. Mulle jää nykyään joka ilta aikaa istua rauhassa sohvalla, juoda iltateetä ja lukea lehtiä tai viettää muuten vaan omaa laatuaikaa. Vaikka nämä asiat kuulostavat pieniltä niin ne ovat nostaneet elämäntasoani ihmeellisesti. Jaksan paljon paremmin ja olen positiivisempi. Sen lisäksi buustia elämään antoi nämä pari aurinkoista päivää jotka pääsivät yllättämään harmauden keskeltä. Lisäksi en malta odottaa viikonloppua sillä ollaan kaveriporukalla järjestetty meidän koulun kakkosluokkalaisille Halloween juhlat joihin pitää pukeutua jotenkin. Itse pukeudun sotilaaksi! Saatte nähdä asuni myöhemmin ;)

Muokkasin myös blogin ulkoasua parisen päivää sitten jotta motivoituisin vielä enemmän kirjoittamisesta! Mitä pidätte? Ei siinä mennyt kuin 6h v aikka silmämääräisesti näyttää aika samalta hahah :D

2 kommenttia: