""

lauantai 21. helmikuuta 2015

Thailand 2015

Näyttökuva 2015-2-20 kello 13.05.23

 UntitledNäyttökuva 2015-2-20 kello 12.43.51  Untitled Näyttökuva 2015-2-20 kello 13.02.57

Hei taas pitkästä aikaa! Kuten olen aiemminkin sanonut, en ole lopettamassa bloggaamista kokonaan, kirjoittelen vain silloin kun on jotain mistä kirjoittaa. Tässä siis ensimmäinen postaus Thaimaasta! Me lähdettiin viime lauantaina ja ollaan nyt oltu täällä vajaa viikko. Asumme Rawai Palm Beach hotellissa joka on Phuketin etelä kärjessä. Olen ollut kerran aikaisemmin Thaimaassa ja silloin olimme Krabissa. Olin noin 10 vuotias silloin joten en muista enään paljoa, mutta se jäi ainakin mieleen että ulkona oli aivan liian kuumaa ja kosteeta. Samoin muistan meriveden olleen täynnä meduusoja jotka pistelivät, hotellimme taso ei ollut luvattua ja hintataso oli yllättävän korkea. Tällä kertaa mulla ei ollut mitään odotuksia. Tavoitteeni oli päästä vain aaltaalle löhöilemään pariksi viikoksi jotta saisin kauniin rusketuksen pintaan. Halusin myös päästä syömään hyvää ruokaa ja kuvata mahdollisimman paljon. Sen olen kyllä toteuttanut jo nyt. Täällä on ollut aivan ihanaa kaikin puolin! Lämpötila on 35-42 °C asteen välillä, mutta täällä ei ole niin kosteeta ettei voisi hyvin kävellä kaupungilla päivisin. Hotellimme on aivan mahtava, en keksi mitään moitittavaa. Parasta on tietty monipuolinen aamiainen joka kuuluu hintaan, joten siellä kyllä on tultu lappailtua kaiken maailman hedelmiä ja leivoksia päivittäin. Uima-allas on järjettömän iso ja kiertää koko hotellialueen ympäri niin että kaikki rakennukset ovat ympäröity vedellä!
     Vaikka viihdymmekin hotllialueella olemme käyneet myös paljon eri rannoilla. Kävimme yhdellä pikkurannalla hotellin lähellä jo toisena päivänä. Me snorklattiin koko aamupäivä. Vesi oli kirkkaan turkoosia ja täynnä värikkäitä kaloja. Kaiken innostuksen keskellä ei huomattu että olimme kaikki ihan palaneita. Siinä meni sitten 4 päivää lomasta kun pysyteltiin vaan varjossa ja tuskin pystyttiin nukkua. Nyt ihoni on toipunut joten suuntaamme huomenna taas toiselle rannalle. Mutta kyllä sitä huomas että ei viidenkympin aurinkorasvakaan riittänyt kun tuolta suomen pakkasista yhtäkkiä tuli tänne auringon poltteeseen.
    Vaikka emme pystyneet olemaan auringossa siinä oli myös hyviä puolia. Me nimittäin levättiin päivät niin että jaksoimme sitten illalla mennä kiertelemään kaupungille tuntikausiksi. Onhan se shoppailukin rankkaa... Olemme käyneet melkein kaikki Kata Beachin ja Karon Beachin kaupat läpi. Vaikka kauppoja löytyy loputtomiin en ole ostanut juurikaan mitään. Jotenkin tuo rihkama ei oikein iske muhun. Ei hinnalla ole niinkään väliä mutta jos laatu on tätä luokkaa niin en raaski laittaa rahojani sellaiseen. Olen ostanut yhdet varvastossut, lippiksen ja nilkkakorun, mutta en mitään mitä voisin suomessa käyttää ainakaan nyt. Toisaalta Thaimaa ei kyllä olekaan mikään shoppailu lomakohde joten en olettanutkaan että täällä mitään ostareita löytyisi. Haluaisin kyllä ostaa vielä bikinit sillä en haluaisi käyttää vaan mun Triangleita koska ne menevät ihan aurinkorasvaan ja sotkeutuvat hiekasta.
    Meillä on vielä yli viikko aikaa tehdä kaikenlaista täällä joten listalla on ainakin vielä elefanttisafari, saariretki, viidakkoköysirata ja katamaraaniretki. Päivittelen lisää sitä mukaan kun saan kuvia siirrettyä koneelle.

Olitteks te jossain ulkomailla nyt lomalla? Jos ootte kirjottanu lomapostauksii niin linkatkaa ihmeessä! Niitä on aina kiva lukee :)

12 kommenttia:

 1. Ihanat bikinit ja muutenkin tosi hienoja kuvia! Sun postauksia on tosi kiva lukea kun kuvat on aina tosi laadukkaita! :)

  VastaaPoista
 2. ihanat bikinit! mistä noi on? :)

  VastaaPoista
 3. Uu vähän näyttää kivalta 8) Mekin oltii Thaimaassa viimekuus puoltoista viikkoa ja tein siitä kaks postausta --> http://jampuzki.blogspot.fi/?m=1 (pitäis olla toi linkki:d)

  VastaaPoista
 4. Löysin tän sun blogin vasta pari päivää sitten ja toivoisin todellakin että tekisit enemmän postauksia! En oo ennen törmänny suomalaiseen blogiin joka ois näin hyvä! oot tosi kaunis ja ois kiva jos kirjottaisit lisää noist sun malli jutuista!(:

  VastaaPoista
 5. Tämmösenä btw kysymyksenä. Etkös oo fma:n listoilla? Mutta silti clamosin sivuilla on uusiakin kuvia susta?

  VastaaPoista
 6. Millä ohjelmalla lataat kuvat tänne? Bloggerin omalla, flickr:llä vai jollain muulla? :) Oot aivan upea ja sun kuvat ovat tosi inspiroivia!

  VastaaPoista
 7. Vaikutat hyvin yksinkertaiselta ihmiseltä, ainakin blogisi perusteella. Kannatatko mitään hyviä arvoja elämässäsi, esim. luonnonsuojelua?

  VastaaPoista
 8. Näistä kuvista välittyy aivan ihana lomatunnelma!! Haluun äkkiä jonnekkin lämpöön täältä suomesta..

  VastaaPoista
 9. Sä kerroit yhdessä postauksessa et sulla todettiin piilokarsastus niin onko sulla muuttunut se ikinä näkyväksi tai pahentunut? Itelläkin todettiin lievä piilokarsastus ja pelkään et tää muuttuis näkyväksi ja haluaisin leikkaukseen koska tää aiheuttaa mäön sumenemista vaikka mulla näkö todettu hyväks.

  VastaaPoista
 10. Hei, oletko tehnyt paljon mallihommia Clamosin toimiston kautta? Haluaisin itsekkin clamosin listalle.

  VastaaPoista
 11. En ole Clamosilla. He ovat käyttäneet kuviani ilman lupaa ja luultavasti kopioinut ne Fashion Model Agencyn sivuilta, jossa olen mallina. (vaikka en tee enään mallintöitä siellä). Otin klamosilla harjoituskuvat (kolme ensimmäistä heidän sivuilla kun klickaa mun profiilia) mutta en ole kirjoittanut mitään sopiusta, enkä ole tehnyt kuin yhden keikan heidän kautta kun olin 14 vuotias! En siis tiedä mistä he ovat saaneet kuvani mutta heillä ei ole oikeuksia niihin sillä monet ovat otettu Fashion modelilla ja heillä on ainoastaan oikeudet niihin....

  VastaaPoista