""

lauantai 28. tammikuuta 2012

norlandia care


Tässä näitte vähän kuvia meidän hotellihuoneesta. Kuten jo sanoin terkkuja Tampereelta postauksessa, niin luulin meidän hotellihuoneen olevan joku slummi huone koska se makso niin vähän enkä tntenut tätä norlandia care ketjua. Mutta huone olikin tosi viihtyisä ja iso. Parasta oli super pehmeät sängyt! Oli niin ihanaa löhöillä peiton alla samalla kun mä selailin blogeja. Muutenkin oli ihanaa päästä arjesta pois eikä tarvinnut stressata mitään. Illalla me syötiin iltapalat jotka me oltiin ostettu huoltoasemalta aikaisemmin, katsoin renttu akatemian sekä ruotsin miljonääri äidit. Lopulta nukahdin tv ja läppäri päällä ja heräsin joskus kolmelta sammuttamaan ne. Tulin siis äsken aamiaiselta josta tulen laittamaan pari kuvaa seuraavaan postaukseen.

x love is in the air x

2 kommenttia:

  1. Hieno hotelli! Teillä on varmaan kuitenkin ihan kivaa vaikka siellä onkin vähän kylmä? Vaatekaappiin kurkistus postaus... onko se kohta tulossa?:)

    VastaaPoista
  2. Jo oli meillä ihan kivaa:) Joo on se tulossa mulla on puolet materiaalista jo valmiina enää puol kaappia pitäisi kuvata mutta en tiedä milloin saisin sen valmiiks :/

    VastaaPoista