""

torstai 2. helmikuuta 2012

last two days

Tiistai

Mites teillä menee? Mulla on ainakin nyt tosi hyvä fiilis! Pahoittelen etten ole ehtinyt päivittämään blogiani pariin päivään! Olen nimittäin tullut sen verran myöhään kotiin viimepäivinä etten ole ehtinyt koneelle. Mutta täällä sitä taas oollaan.

Tuossa yläpuolella näette kuvia torstaista. Meillä oli koulun kanssa luistelua joka oli ihanan virkistävää. En ole pitkään aikaan luistellut joten oli alussa vähän vaikea pysyä pystyssä. Tunnin jälkeen sain sulatella varpaita puolisen tuntia jonka jälkeen lähdin kaupunkiin Maisan kanssa. Käytiin syömässä Robert's coffee'ssa. Meidän oli tarkoitus tehdä läksyjä samalla mutta voitte varmaan arvata miten kävi...;) Kiertelimme vähän kauppoja kunnes nälkä taas iski ja päädyimme Wayne's coffee'hin.  Oli pakko käydä lämmittelemässä jossain sillä ulkona oli niin kylmä!! Kahvikupposten jälkeen mun piti mennä kotiin jotta ehtisin vielä ratsastamaan. Meillä oli tosi hauska päivä, kiitos Maisa<3

Keskiviikko

Tässä näette vähän kuvia jotka otin keskiviikkona kun kävin kaupungissa. Itse ostin pitsihameen, farkut ja korallin värisen paidan. Mutta löysin myös ihanan farrkuliivin, mutta olin fiksu ja säästin rahat matkalle. Illemmalla kävin syömässä ravintolassa perheen kanssa. Söin tosi hyvää salaattia jota ajattelin tehdä kotona joskus treenien jälkeen. Muuten keskiviikko oli aika normaali päivä.
2 kommenttia: