""

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Welcome to Florida Guy's!

Nyt on sitten aika taas tehdä pieni matka takaisin Amerikkaan mun blogissa, eli kerron lyhyesti mitä tehtiin kun saavuttiin lentokentälle ja siitä eteenpäin. Tulen siis jatkossakin tekemään joka päivä yhden tai kaks postausta meidän reissusta päivässä ja jos jotain ihmeellisempää tapahtuu parin seuraavan viikon aikana kerron siitä sitten erikseen toisessa posauksessa. Tämä siis tarkoittaa sitä että en tule tekemään postauksia seuraavan viikon/kahden aikana muusta kun meidän reissusta.

Päivä 2
Meidän hotellin nimi oli siis Grand Beach Hotel. Oli kyllä tosi kiva hotelli! Ihanat aamiaiset ja lämpimät porealtaat ja lastenaltaat takapihalla. Kaunis näköala ja ranta 100m päässä hotellista. Tuli ainakin hyvä ensivaikutelma!
Meidän näköala kahdeksannestatoista kerroksesta. Voin vakuuttaa että oli vielä kauniimman näköistä illalla kun kaikki kaupungin valot loistivat!

Me siis lähdettiin heti lentokentältä taksilla meidän hotellille. Vietiin kamat huoneeseen ja laittauduttiin iltaa varten. Ehdittiin myös kierrellä vähän meidän hotellialueella kunnes piti lähteä kaupungille. 

Illalla käytiin vielä vähän kiertelemässä kaupungilla. Siellä oli paljon liikennettä ja autot tööttäilivät kokoajan! Ihan eri meininki kun Suomessa. Yritettiin löytää jotain ravintolaa mutta kaikki olivat kuulemma South Beach:issä eikä me jaksettu lähteä sinne asti enään joten päädyttiin syömään omassa hotellissa keitot iltapalaks. Illalla kun oli nukkumaan meno aika, en ollut saada unta, kun tunne siitä että on niin kaiukana kotoa, maassa johon on aina unelmoinut pääsevänsä, oli niin uskomaton! Lopulta nukahdinkin hymy huulille valmiina uuteen aamuun. 


x love is in the air x

4 kommenttia: