""

lauantai 10. maaliskuuta 2012

There is always an end but also a new beginning


Tässä kuvia viimeisestä päivästä Orlandossa. Kävimme aamulla parissa ostoskeskuksessa ja tein viimeiset ostokset ennen kuin me lähdettiin karibianristeilylle. Ostin Siersistä juhlamekon, mustan neuleen ja Kardashian Clollectionin merimiestyylisen topin. Ostin myös million lashes ripsivärin sekä Chi:n lämpösuojan. (kuvia myöhemmissä postauksissa) 





Sitten käytiin vielä syömässä maailman isoimmassa Mc Donaldsissa. Oli kyllä aikamoinen kokemus! SIellä myytiin kakkuja, piirakoita, pizzaa, pastaa, kaiken maailman jäätelöannoksia ja kaiken huipuksi siellä oli koko yläkerta täynnä pelilaitteita! Se oli kuin iso pelihalli jossa oli tavallinen ravintola alakerrassa. Ei vaikuttanut yhtään pikaruokalalta.



Illalla käytiin hakemassa laukut hotellillta ja sitten suunnattiin risteilylaivalle. Loppuilta katsottiin auringonlaskua hyttimme parvekkeelta ja käytiin syömässä illallista. Tässä vaiheessa en ollut uskoa että tässä se oli se Miamin ja Orlandon matka. Sillä en kyllä tule matkustamaan sinne enää lähiaikoina koska se on sen verran kallista. No nyt  nämäkin kaupungit oli sitten nähty ja 

10 kommenttia:

  1. oi tää teijän reissu kuullostaa niiiin ihanalta, vaan vähän kateellinen :))

    VastaaPoista
  2. kiitos, ja olihan se nyt aika ihana;) mutta kaikki aurinkolomat ovat kyllä mielestäni ihania:)

    VastaaPoista
  3. uihh! Tää sun reissu kuulostaa iiihanalta! nyt iski itekkin tosi kova matka kuume...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahh:) kyllä sitä itsellekkin tulee taas mieli lähteä takas reissuun kun selailee näitä lomakuvia mutta kun ei nyt vaan voi... :D

      Poista
  4. OOOOOOHHH toi paita minkä ostit on ehkä maailman täydellisin!
    din kusin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahhaa janttu!:)) arvaa jos nauroin x) Mutta kiitos! ja me mennään sinne valtteriin nyt joku päivä <3

      Poista
    2. jOOOO tosiaa mennäää! Hei ku saan vähä maniiii ku ot iha peeaa taas vaihteeks :DD Vitsi kyl näytti kivalt toi teijän reissu, aah ja kaikki juttutki mitä ostit ojojjoii!
      din kusin

      Poista
    3. hahh ;) kiitos janttu! ja pitää vaa kattoo millo ois aikaa :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja ihana blogi!:)

    www.cupofglitter.blogspot.com

    VastaaPoista