""

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Universalstudio Orlando

Heissan! Tänään me mentiin heti aamusta Universalstudioon sinne Adventure puolelle. Aamulla ehdittiin ensin käydä syömässä jossain paikallisessa ravintolassa pannarit siirapin kera, ja sitten suunnattiin kohti huvipuistoa.


Meillä oli onneksi valmiiksi ostetut liput joten vältettiin turha jonottaminen. Tänään me oltiin siis Adventure Islandissa jossa oli laitteita jotka perustu enemmänkin sarjakuviin ja nuorempien elokuviin. Siellä oli kuitenkin tosi kivoja laitteita! Esim. Hulk oli yksi parhaista laitteista puistossa! Sain myös kastua, ja kunnolla kun päätin (tyhmänä) mennä vesilaitteeseen jossa luulin että ei kastuisi mutta... tässä lopputulos


Kaiken huipuksi minulla oli farkkushortsit joissa kesti ainakin tunti kuivua. Tiedätte varmaan kuinka ahdistavalta tuntuu istua vuoristoradassa jossa turvakaiteen on laitettu tosi tiukasti kiinni ja sun housut on ihan märät ja liimautuneet ihoon sekä penkkiin, etkä pääse liikkumaan milliäkään.Tältä minusta tuntui seuraavan tunnin vesilaitteen jälkeen :)


Tuossa yläpuolella kuva vesilaitteesta jossa me käytiin. Kuva on jopa otettu meidän vaunusta mutta olemme peitettyine veteen joten ette voi nähdä meitä:)


Tässä kuva toisesta vesilaitteesta jossa me yös käytiin.Toinen hyvä laite oli Harry Potter. Siinä mentiin linnan sisällä vaunuissa jossa näytettiin 3D elokuvaa hetkittäin ja sitten mentiin kaiken maailman monstereiden seassa ja niin edelleen. Laite oli tosi todellinen ja täysin erillainen muihin laitteisiin verrattuna.


Sitten nautittiin jäähilejuomat ''talven'' keskellä (?)


Käytiin katsomassa joku merirosvo teatteri esitys joka oli ihan ok, en itse ole mikään suuri teatterifani joten sopeutui ehkä paremmin pienemmille.

Käytiin vielä syömässä päivän päätteeksi huvipuistossa. Oli kyllä tosi hyvää ruokaa! :)

x love is in the air x

2 kommenttia:

  1. Mäki luulin ettei siin jurassicpark jutus kastu, mutta toisin kävi :DDDDDD

    VastaaPoista