""

torstai 5. huhtikuuta 2012

Birthday party in Va piano!


Käytiin viime lauantaina juhlimassa mun kaverin Maisan synttäreitä Va pianossa. Syötiin hyvää ruokaa hyvässä seurassa. Näimme myös tunnetun bloiggarin joka kirjoittaa P.S i love fashion blogia! Näimme myös sen joka kirjoittaa Are you feeling fashionable blogia! Hekin olivat syömässä Va pianossa blogikolleegojensa kanssa!
Meidän piti mennä katsomaan Nälkäpeli illemmalla mutta meillä oli noin kaks tuntii aikaa leffan alkuun kun oltiin valmiita Va pianosta, joten kierreltiin kaupungissa eri kauppoja. Mentiin ostamaan popcornia ja juomaa leffaan. Leffan jälkeen itkin melkein koko kotimatkan kun se oli niin koskettava! Suosittelen että kaikki kattoo!! Illalla menin vielä yökylään yhdelle kaverille.

Hyvää päivänjatkoja!

11 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, kävin kerran Vapianossa ja jotenkin jäi vähän huono fiilis siitä, kun porukkaa oli niin paljon ja joutui jonottamaan hirveästi, mutta olen myös kuullut siitä paljon hyvääkin..Ruoka ainakin näyttää hyvältä :D


  http://manifest2materialism.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä siellä piti jonottaa tosi pitkään! mutta ruoka oli sen verran hyvää että se oli sen arvosta. Mutta tietty viikonloppusin siellä on enemmän porukkaa yleensä kun käyn arkipäivisin ei tarvitse jonottaa yhtään :) ja liityin sun lukijaks, ihana blogi!

   Poista
 2. Joo Nälkäpeli oli niin hyvä leffa! Peeta on vaan uskomattoman hyvän näkönen ;)

  www.mekatew.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis oon ihan kusess Peetaa<3<3<3 käy kattoo mun fb seinä, oon raiskannu sen täyteen peeta julkasui... :) mut en viittiny täs postaukses alkaa selittää jotai siit ku kaikki luulis et oon iha separi :)

   Poista
 3. Sulla on ihan mahtava blogi! Ihania kuvia ja tää on just sellanen blogi mikä kiinnostaa mua. Taidan jäädä seurailemaan (:

  emmi-onepartofmylife.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia Emmi! <3 käyn myös katsomassa sun blogis :)

   Poista
 4. onks tos yhes kuvas mis näkyy sun kynnet niin tekokynnet tai rakennekynnet vai sun omat? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on laitettu kynsistudiolla, eli rakenne kynnet :)

   Poista
  2. ne on hienot ! :)

   Poista
 5. Kiva blogi :)http://aliinablog.blogspot.com/

  VastaaPoista