""

tiistai 1. toukokuuta 2012

Fox models internationalJoo eli olin luvannut kertoa tänään syyn mun Amerikan matkalle. Eli jos joku nyt ei jaksa lukea tätä kaikkea niin tässä yhdessä lauseessa syy.  Olen lähdössä Amerikkaan tilaisuuteen josta mahdollisesti voin saada sopimuksia maailman kuuluisien mallitoimisojen kannssa. Kaikki alkoi siitä kun olin meidän Floridan matkalla helmikuussa.

  


Olin kävelemässä Florida mall:issa. Olin juuri kävelemässä autolle äitini kanssa kun nuori nainen tuli luokseni ja sanoi: Hi! You look very beautiful! Are you interessted of some modelling job? 

  Mä olin ihan ihmeissään enkä saanut mun suusta sanaakaan! Mutta nyökkäsin kuitenkin. Onneksi mun äiti oli siinä ja jatkoi keskustelua sujuvasi. Sitten tämä nuori nainen nimeltään Amanda Vu kertoi tosi ammattimaisesti mistä oli kyse ja mitä mun piti tehä. Hän otti minusta pari kuvaa ja kiitti tosi paljon siitä että me suostuimme tähän. Lisäksi hän antoi minulle käyntikorttinsa. Aluks mä luulin et tää olis joku tyhmä vitsi mutta tästä näyttääkin nyt tulevan totta. Olen kyllä nipistänyt itseäni monta kertaa siltä varalta että tämä olisi joku ihana uni mutta tässä mä vielä olen!

Eli homman nimi on nyt se että Fox models järjestää kesäkuussa tapahtuman Orlandossa jonne kaikki niitten bongaamat potentiaaliset mallit tulevat. Tapahtumassa kaikkien mallien pitää kävellä catwalkilla kolmen huipputuomarin edessä jotta he näkevät sinut päästä varpaisiin. Sitten esittäydyn kaikille eri mallitoimistoille ja sen jälkeen minulla on 10% mahdollisuus saada sopimus jonkun firman kanssa. Jos joku mallifirma on kiinnostunut minusta he antavat minulle niin sanotun ''call back'':in. Eli saan heidän yhteystiedot ja sitten menen keskustelemaan tarkemmin heidän kanssa jatkosuunnitelmista. Tapahtumaan tulee tosi monta huippu mallifirmaa kuten elite, trump, MC2, next ja monta muuta. 

Mietin tosi pitkään että voiko tämä edes olla totta! Minä, joku random suomalainen saan näin hienon mahdollisuuden. Muutenkin tämä kaikki tuli niin nopeesti että olin mennä ihan sekasin. Kaikki oli vielä ihan hyvin kunnes näin yllä olevan videon. Olin luullut että menen sinne vain esittäytymään parille mallifirmalle mutta jos katsotte videon tajuatte että tämä onkin hieman isompi happeningi... Olen tosi iloinen ja innoissaan mutta samalla muo vääntää mahasta joka kerta kun aattelen että mä tuun kävelemään tolla samalla catwalkilla reilun kuukauden päästä. Ja vielä kun kaikki tujjottavat + en osaa yhtään kävellä korkkareilla! Olen joka ilta treenannut hulluna kävelemistä 13 cm guessin korkkareilla jotka ostin Amerikasta. Tarkoitus olisi kävellä niillä myös siellä mutta saa nyt nähdä, luultavasti ostan jotkut vähän matalemmat.

Olen todella kiitollinen tästä tilaisuudesta ja jos en saa mitään sopimusta niin ainakin tämäkin on koettu!

38 kommenttia:

 1. Lite najjs, grattis! :D
  /nixu

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä toosi paljon!:) sussa on kyllä mallin ainesta!

  VastaaPoista
 3. Are u kidding me?!

  Toihan on iha supermahtava juttu, siis oikeesti... Oon iha suu auki tääl! :D

  Mut hirveesti onnee ja kaikkee. :)

  /yks random samasta koulusta ;)

  VastaaPoista
 4. oikeesti hiuka siistii ! :) must tuntuu et pärjäät vaiks kuin hyvi ! oot nii malli ku voi olla :)

  VastaaPoista
 5. ihan sika upeeta! Sä vast astut sisään ni ne on jo päättäny et haluu sut usko pois!:) Ja onnee tietenkin, kyl se hyvin menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en usko! sinne on tulossa nii monta muuta että en edes itse usko saavani mitään call back:ejä... mutta saa nyt nähdä :) ja kiitos :)

   Poista
 6. oooo kiva tommonen tilaisuus, en kyllä yhtään ihmettele tota, oot nii nätti tyttö ! :) Tsemppiä ihan sikana !! :)

  VastaaPoista
 7. Apuua, oon ihan mielettömän ilonen sun puolesta ! Ja kateellinen.... ;) Toivottavasti kaikki sujuu siellä hyvin ja saat töitä jostain mallitoimistosta :) Itsekin olen todella kiinnostunut mallintöistä, oon käynyt jossain mallikurssillakin, mutta kun pituutta on vain 160, niin taitaa mulla jäädä pelkäksi unelmaksi, toisin kun sulla ;) !
  Ooih toositosi paljon onnea matkaan ♥ !

  Saako se sun ystäväkin sieltä mahdollisesti töitä, vai tuleeko se mukaan vaan seuraksi ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä anna periks! Aina kannattaa yrittää! Ja kyllä 160 cm voi päästä kasvomalliksi:) Ja tää mun kaveri tulee mukaan vaan mun seuraks :) ♥

   Poista
 8. Mulla on sulle haaste:
  http://noora-tilltheworld.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-award.html

  VastaaPoista
 9. Mulla on sulle haaste:
  http://noora-tilltheworld.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-award.html

  ps. aivan ihana blogi!! (:

  VastaaPoista
 10. Oivitsi oon iloine sun puolestas! Mutta en myöskään yhtään ihmettele asiaa, oot niin kaunis ja ihan okean mallin näköinenkin. Tsemppiä paljon sinne ja pidä hauskaa! ; )

  VastaaPoista
 11. Linda ja e så exited! Påriktit ja säger int dehä bara fö att ja tror att du vill höra de utan ör att jag mena det. Du kommer att få callbacks hur mång som helst! Om mn tittaa dendä videon så e du helt överlägset vackrast av alla man såg där. Ja vet att de v förra året men.. :) !!Posta varje dag i amerika!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahh böbö ;))Ja ska fösöka få postat varje dag måst ba fösöka få pappa o köpa ti mj en iphone!! Du kan ju fösöka diskutera me honom! ;) Men tack så mycke o de e jette snällt av dj att du tsemppaa o tukee mj fö dehä e påriktit helt sika jännä juttu... :D ♥

   Poista
 12. vau, aika upee juttu! :o

  http://saanae.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. oooooi ihanaa! onnea sulle! kuinka pitkä sä oot sitten? :) ite olen lyhyt ku heinäseiväs, n. 165cm. Joillain käy vaan hyvä lykky!

  höh, yksi kade ilmoittautuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon 179 cm tai 180 cm en oo enää ihan varma kun mittauksesta on jo aikaa :) ja kiitos! :D

   Poista
 14. Heej grattis helt sjukt mycket! Helt jätte bra tillfälle, hoppas de går bra! :)

  VastaaPoista
 15. ihan hurjasti onnea sinne ja toivottavasti pääset pitkälle ja saat töitä sieltä amerikasta! (:

  VastaaPoista
 16. uii kui siistiä! pakko myöntää et oon vähä kade (;
  mut hei onneee paljon sinne!! ps. tykkään blogistast toooosi paljon (:

  VastaaPoista
 17. Ou ihan sikapaljon onnea ku pääset tonne!! Toivottavasti kaikki menee hienosti (: Varmasti ihan älyttömän siistiä :D

  VastaaPoista
 18. hei sulle on haaste mun blogissa!(:
  http://eppesworld.blogspot.com/

  VastaaPoista