""

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Laukun sisältö videolla!

Tässä tää nyt sitten on! Videopostaus. Joo tää on kyl aika nolo mut saa kelvata toistaseks. Kattokaa mielummin Youtubesta koska tässä blogissa tää video on tosi pieni ja sen laatukaan ei oo mitenkään parhaasta päästä. :)

Toivottavasti pidätte:)

17 kommenttia:

 1. Kiva postaus (: Onko ollu hyvä kamera toi sun canoni mikä sulla nyt on?Mun kamera on hajoamassa ja oon katellu tota kameraa netistä ja ajattelin kysyy ootko tyytyväinen tohon kameraan?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollu tosi hyvä. Toi canoni on mun eka järkkäri joten en voi verrata muihin malleihin mutta on ollu tosi hyvä! Ainut vaan että kun kuvaan videota ja lataan ne koneelle niissä näkyy jotain värikkäitä rakeita? se johtuu varmaan vaan siitä että oon pudottanu mun kameran maahan sen verran monta kertaa että siinä on jokin ongelma, tai sitten se on joku valmistusvirhe. En siis voi kuvata videota tolla enään... :(

   Poista
  2. Ok.(: Mullekkin jos ostaisin tuon se olis mun eka järkkäri ja ajattelin että se vois olla hyvä (: Onko siinä hyvä laatu vaikka megapixeleita onkin vain 12?

   Poista
  3. no mä käytän tota järkkärii melkein vaan bloggailua varten joten siihen tarkoitukseen se sopii mainiosti. Eli on hyvä laatu. Jos harrastat valokuvaamista niin suosittelen vaikkapa canon 500D:tä. Sitä pienempi tuo numero on sitä parempi on kamera ainakin Canon:eissa. Mutta myös kalliimpi. :D

   Poista
  4. Jos oot hukannu ton kameran linssin suojuksen nii kannattaa ostaa uus tai vaikkapa UV suoja joka auttaa auringonpaistessa kuvatessa ja on iskunkestävä. Mielellään olisi molemmat. :)

   Poista
  5. joo nii varmaan kannattais, pitäis vaa muistaa se joskus. Ja säästää vähän rahaa :)

   Poista
 2. Vitsi kun oot niin luonnollinen ja reipas kameran edessä, sujuispa mullakin videopostaukset yhtä hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no oon aina tykänny olla kameran edessä, jo pienenä yritin kuvata meikkivideoita ja halusin tehdä oman youtube kanavan jonne laittaa ne koska halusin olla kuten juicy star07, jos tiedät hänet:) Joten on kokemusta :D

   Poista
 3. heeeeei ihanaa linda! tykkäsin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee kiva et tykkäsit! :D muuten siitä tapaamis jutusta niin mulla olis vapaata kesäloman ekalla viikolla :D voitais puhuu siitä enemmän mun sähköpostissa (loveisintheair-linda@hotmail.com) Odotan innolla!

   Poista
 4. Oot jotenki ihan erinäkönen videolla, ku kuvissa :)) Ei olis tunnistanu samaks ihmiseks :)) Mut hyvä postaus ja puhuit tosi selkeesti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis munki mielest mä näytän ihan oudolt tos videolla, johtuu ehkä valaistuksesta tai siitä että kamera kuvas vähän alhaaltapäin. Mutta kiitos :)

   Poista
 5. oot kyllä tosi nätti! mutta sua siellä amerikassakin auttais ihan se, että sulla olis vahva oma persoona. vaikutat aika muoviselta ja muotista tulleelta, sussa ei oikeen oo _vielä_ Sitä Jotain. mut tottakai oot viel nuori etkä oikeen tiiä kuka oot, mut halusin sanoo tän vaan koska must tuntu siltä. Vaikutat vielä täss vaiheessa missiltä, kuin mallilta ja siinä on iso ero (t. itse saman palautteen saanut.) Mutta jatka samaa rataa susta kuullaan vielä maailmalla!!!! :):):)
  t. anonyymilukijasi turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon tästä kommentista! Olet siinä oikeassa että en ole vielä ''löytänyt'' itseäni, ja koska olen vielä niin nuori niin ei sitä voikkaan vielä vaatia minulta. Mutta et sinäkään paljon tiedä minun peroonastani koska et (tietääkseni) tunne minua. Olet ehkä vain saanut semmoisen käsityksen blogistani. mutta kommentissasi on kyllä perää sillä tuo on varmasti todella tärkeä asia ja olisi myös todella hyvä jos erottuisin joukosta vahvalla ja erillaisella persoonalla enkä vain skandinavialaisella ulkonäölläni. Mutta en kuitenkaan halua alkaa ''esittää'' vahvempaa persoonaa kuin minä olen. Menen sinne ja olen semmoinen kuin olen nyt ja antaa ajan muokkaa minua sitten semmoiseksi ihmiseksi miksi minusta nyt sitten tuleekaan. Enhän kuitenkaan voi kolmessa viikossa muuttua koska silloin se olisi teennäistä. Mutta tulevaisuutta varten tuota asiaa kannattaisi kyllä miettiä!

   Ja kiva tietää että minulla on lukijoita turussakin! :D toivottavasti sulla on mennyt hyvin mallin ura ja saa nyt nähdä miten mun alkaa, vai alkaako ollenkaa. :)

   Poista
 6. kuvasko joku sun kaveri ton poustauksen ku et ite laittanu sitä päälle ja pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl sen näkee et mä laitan sen ite päälle alussa mutta lopun leikkasin windowsin elokuvatyökalulla pois:) eli kuvasin ite :)

   Poista