""

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

In the middle of nowhere

Voi että mökkeily on ihanan virkistävää. Kiva päästä joskus pois arjen huolista ja kaikista koulu ja kaveri ongelmista. Tuntuu tosi oudolta olla jossain keskellä ei mitään, mutta on tää kyl ihan kivaa hengailla täällä ihan liian isoissa huppareissa ja kumppareissa. Oletin ekaks et täst tulis niin tylsää että mun pitäin istuu sisällä koko viikonloppu ja tuijjottaa TV:tä kun ei keksi mitään parempaakaan tekemistä, mutta päin vastoin.
Meidän serkutkin olivat mökillä samaan aikaan kun me je heillä on mökki noin 100 metrin päässä meidän mökistä. Pidettiin ainakin seuraa toisillemme. Mun molemmat serkut on samassa koulussa kun mä mutta koulussa ei tule puhuttua niin paljon joten mökillä sitten pääsee vaihtelemaan kuulumisia. 
En tiedä teistä mutta meidän mökkiperinteisiin kuuluu ainakin herkuttelu! Pullaa, sipsiä, munkkeja, kakkuja, muffinseja, vohveleita... Tuntuu että kaikki laihdutus oli turhaa kun näitä herkkuja oon tankkaillu koko viikonlopun.  
Kokkasin meidän perheelle vähän mökkiruokaa. Isä hoiti tosin grillauksen. Mielestäni siitä tuli tosi hyvää joten teen erillisen postauksen kaikista vaiheista miten tein uuniperunat, kastikkeen ja salaatin. Kotona ei tule hirveän usein kokkailutua mutta täällä ruuanlaitto sujuu paljon paremmin.
Talven jälkeen ranta on aina täynnä kaislaa joten poltettiin sitä ahkerasti koko päivän. Me nuoret yritettiin suojautua savulta sisällä mutta sielläkin tuntui tukehtuvan savuun. Suussa maistuu vieläkin tuhkan maku...
Kuten kerroin viime postauksessa niin sanoin menevän lenkille mökillä. En ole ennen kokeillut sitä mutta oli kyllä paljon rennompaa kun tiesi että ei tarvitse ajatella että jos joku tuttu tulisi vastaan. Lenkin jälkeen oli ihana mennä mökkisaunaan ja täytyy myöntää että en kyllä uskaltanut pulahtaa tuolla 7 asteen vedessä... Ehkä ens kerralla sitten. Oletteko te vielä uskaltaneet? ;)

Bambi ainakin nautti mökkeilystä kun sai juosta vapaana koko päivän. Uskals jopa käydä vedessä pulahtamassa toisin kun mä :D
Aurinkoa tuli kyllä otettua loppuillasta joten tuli niille bikineille jotain käyttöä. Oli vaan aika kylmä siinä vaiheessa, mutta ei se mitään!  
Tänään illalla on syöty vohveleita kunnon kasa! Nyt on kaikilla massut täynnä joten mennään kohta nukkumaan. Toivottavasti teillä on ollut oikein ihana viikonloppu! Mulla on ainakin ollut hauskaa mutta kyllä sitä alkaa jo kaipaamaan kauounkia. Öitä ♥

17 kommenttia:

 1. Ihania valokuvia! Mäkin kaipaan mökille mutta kesätyöt aiheuttaa sen että tuskin pääsen mökkeilemään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en mäkään tuu pääsee mökkeilee niin paljoo tänä kesänä kun on nii paljon ratsastuskisoja, amerikanmatka, ja kaks työtä :)

   Poista
 2. voi jukra aivan ihanan näköstä tuolla rannalla:D:D sulonen toi sun koira:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy myöntää että on se kyllä aika sulonen :D

   Poista
 3. Tee seuraavaks ku meet mökille ni postaus teiän mökistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai niinku nii et mä näytän milt meijjän mökki näyttää? Ehkä, se on kyl aika kauhee sisältä ainakin! Just semmone perus mökki, kaikkii vanhoi huonekalui on vaa ängetty sinne ku ei oo mahtunu muualle :D

   Poista
  2. Just semmonen :) Mitä "kauheempi" mökki mm sisustukselt on nii sitä ihanampi! Ei mökin kuulukka olla mikää hirsilinna :) Jotaa kuvia vaa laitat!

   Poista
 4. Tästä postauksesta tuli jotenki hirvee halu mennä jonnekki mökille:D Ihania kuvia!:)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus! Ja kyllä, täällä on talviturkki heitetty ja kunnolla, pystyin jäämää lillumaan sinne ku muut vähän tsemppaili :-D


  http://tearsofhappinessfanni.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Sulla on ihania postauksia! ja mulla ihan sama juttu, mökeillä on pakko herkutella! Missä päin sun mökki muuten on? Toi seutu näyttää ihanalta:))

  VastaaPoista