""

tiistai 15. toukokuuta 2012

Voitto kotiin!

Heissan! Ajattelin tehä nyt vähän erilaisen postauksen kun mitä yleensä teen. Eli kerron mun kauden ekoista kenttäratsastuskilpailuista. Mä oon pitkään miettiny että kirjoitanko mun blogiin mun hevoselämästä vaiko en, koska mä tiedän että suurin osa teistä ei ole hirveen kiinnostuneita hevosista. Mutta koska mä kirjotan mun blogiin mun elämästä ja ratsastus on tosi iso osa mun elämää niin pakko mun nyt on välillä siitä kirjoittaa jotain. Oon nyt tullu siihen tulokseen että mä kirjotan joskus tämmösii kisapostauksii koska mä tiedän että mun lukijoissa on silti heppatyttöjä jotka on kiinnostuneita heppajutuista.
Eli lähdettiin aikaisin lauantai aamuna ajaa Niinisaloon missä mulla oli kauden ekat kenttäkisat. Menin harrastetta (helpointa tasoa) näin kauden aluks jotta saisin varman startin kisakaudelle. Eka mulla oli kouluosuus joka meni tosi hyvin. Sain 66.7% mikä oli tosi hyvä! Olin kouluosuudenjälkeen viides koko kisassa. Kisassa oli yhteensä jotain päälle 50 osallistujaa.
Seuraavaks mulla oli esteosuus. Lucky hyppäs tosi hienosta ja menin puhtaan radan. Olin toinen esteosuuden jälkeen koska pari jotka oli ollut muo edellä kouluosuuden jälkeen ei päässyt esteitä ilman virhepisteitä.
Ekana päivänä mulla oli vaan kolu ja esteosuus. Maastorata oli sitten huomenna vuorossa. Joten lähdettiin viemään Luckya Sanna Siltakorven tallille yöks ja sen jälkeen suunnattiin Hotelliin nukkumaan. 
Seuraavana aamuna lähdettiin viemään heppoja taas kisapaikalle. Verkkasin Luckyn maasto-osuuttavarten. Täytyy sanoa että kyllä sydän jytkytti kun lähettäjä alko laskemaan kymmenestä alaspäin!
Heppailijan perus ruokavalio...
Onneksi maasto osuus meni tosi hyvin vaikka jännitinkin. Lucky hyppäs kaiken super hienosti. Muistan kun olin ylittänyt viimeisen esteen että ajattelin: Onks tää totta! Mä menin puhtaan maaston mikä torkottaa että mä tuun sijoittumaan!
Sit me odotettiin tuloksija tosi pitkään. Yhtäkkiä yksi toimitsijoista alkoi lukemaan sijoittuneitten nimiä.

Ensimmäinen Linda Ekroth, toinen ...
Kun otin vastaan mun palkinnon näin että siinä luki Lahjakortti. Ekaks ajattelin että siinä olisi joku 20 euron lahjakortti Hööksiin tai jotain mutta sitten näinkin että tämä oli jotain paljon parempaa!
Sitten lähdettiin hyvin mielin takas kotiin. Oli tosi kiva ja onnistunut kisa reissu!

Toivottavasti te jotka ette ole hirveitä heppafriikkejä tykkäsitte tästä postauksesta!

16 kommenttia:

 1. Hei Linda!
  Hieno suoritus. Onnea:) t. Pertin mamma

  VastaaPoista
 2. hei onnee linda tosi paljon! :)<3 ihana tuo sun polles :::::)

  VastaaPoista
 3. Oi että kui älyttömän pirteen näkönen hevonen sulla on ratsuna! :'))

  VastaaPoista
 4. vähän oot hyvä, kauan oot harrastanu ratsastusta? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ratsastanu nyt 13 vuotta ja oon siin 14 ja puol nyt :D

   Poista
 5. Onnea Onnea Lidu!!!
  Todella hieno kisakauden avaus.

  - Janskun mamma-Mia

  VastaaPoista
 6. onnee linda! <3 blogga oftare!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ja hadde lite problem me dendä linkka bloggen postauksen däfföö kunde ja int blogga före de :) men ja fösökää!! :D

   Poista
 7. Jee Linda, helt super! <3 Var e muute den dä rataestebanan, på nån lekplats? :o Fina bilder muute dude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tack maissen<3 nä utan den e helt på en kunnon kenttä men man ha spela fotboll där på nå läger tro ja :D

   Poista
 8. oot tosi hyvä ratsastaa! onko toi polle sun oma? mielettömän kaunis:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D ojn se mun oma, yks caroliina vuokraa sitä pari päivää vikkossa kun en itse ehdin käymään tuolla tallilla joka päivä. Mutta on se ihan mun nimissä :)

   Poista