""

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lastenhoitoa ja mallihöpötystä

Heipps! Tää on nyt tämmönen puol kännykkäpostaus. Eli kuvat on kännykästä mutta kirjoitan tätä nyt koneelta. En voinut ottaa järkkäriä mukaan lapsenvahti töihin. Eli olen tänään ollut koko päivän hoitamassa lapsia. Ollaan käyty puistossa, katsottu lastenohjelmia, nukuttu päikkäreitä, pelattu angry birds:ia ja kaikkea semmosta. Oli taas rankka päivä mutta nukuin pari tuntia sohvalla kotiin tultua.
Vielä semmoinen juttu että tämä Amanda Vu joka bongas mut sieltä Amerikasta on luvannut lähettää mulle yhden dieetin jolla yks ruotsalainen malli oli laihtunut 10 kiloa puolessa vuodessa. En mä ehkä ihan niin liiallisuuksiin aio pyrkiä mutta ainakin 5 kiloa pitäisi saada pois. Tämä voi kuuostaa tosi älyttömältä mutta se on vaan totuus että mun pitää laihtua. Mun pitäis kans alottaa joku jooga... se kiinteyttää kuullemma tosi hyvin. Harrastaako edes kukaan alle 20 vuotias sitä? Voisi mennä jonkun kaverin kanssa kursseille. Niin ja mun pitää siis laihtua siks koska oon menossa sinne Foxin tapahtumaan uudestaan tasan vuoden päästä. Vaikka saisinkin nyt sopparin niin silti, koska haluaisin saada sopparin jonkun vähän tunnetumman mallitoimiston kanssa kuten Fordin tai Eliten kanssa. Muttan tuun käymään euroopassa tän vuoden aikana monessa eri mallitoimistossa haastatteluissa koska se olisi kuitenkin helpompi aloittaa euroopasta ja siirtyä amerikkaan vähän vanhempana. Mutta saa nähdä mihin elämä vie, elän nyt päivä kerrallaan. Mutta olishan se ihan siistiä jos tästä tulisi joskus ura :)

16 kommenttia:

 1. Anteeksi tämä voi kuulostaa tunkeilulta mutta paljon painat? Jos laihdut viisi kiloa sinustahan tulee anorektikko koska näytät tosi laihalta! Tykkään blogistasi, kaikki kuvasi ovat ihania! :))

  VastaaPoista
 2. Musta ainakin olis siistiä harrastaa jooogaa! :D Ihana t kiharat sulla muuten tossa ekassa kuvassa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo olis se ainakin kivaa vaihtelua! :D ja kiitti noi on mun luonnon kiharat, en yleensä pidä niitä tolleen mut nyt kun tarvi vaan hoitaa lapsia niin hiuksilla tai meikillä ei ollut mitään väliä:)

   Poista
 3. voisitko laittaa sen dietin tännekkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo laitan, sain sen just sähköpostissa niin kopsaan sen heti nyt tänne blogiin :)

   Poista
 4. voitko pistää tännekki sen dietin kosk mul ois tarvetta kans semmoselle ? :D

  VastaaPoista
 5. oot tosi nätti noilla kiharoilla! ja ala kirjottaa semmosta dieetti päiväkirjaa jos jaksat:) ois kiva seurata sun laihtumista:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja mähän kirjotan mun elämästä tähän blogiin ja tämä dieetti on nyt osa elämääni joten kirjotan kyllä miten laihtuminen edistyy, mittoja, ruokailusta jne:)

   Poista
 6. sun pitää laihuttaa?? jooniivarmaa :D

  VastaaPoista
 7. Heei ihana blogi sulla :)! Liityin;) >
  Ja oot muuten tosi kaunis :o

  VastaaPoista
 8. minä joogaan! :D ja harrastan pilatestakin joten ei se ihan mummolaji ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti! on varmaan tosi kivaa!:D

   onko niitä ihan nuorten joga tunteja vai oonko mä siellä kaikkien aikuisten keskellä?

   Poista
 9. ei nyt millään pahalla, mutta sulla ei oo mallin kasvot

  VastaaPoista