""

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Call back!!

Tämä kuva kertookin jo melkein kaiken. Eli sain call back:in kahdelta eri mallitoimistolta!!! He haastattelivat minut, ottivat kuvat ja ottavat sitten yhteyttä jos saan tehtyä mallisopimuksen heidän kanssaan.

Hahhaa, tämä kuva otettiin juuri ennenkuin julistettiin call back:sit. 
Tässä kuva SOUL:in haastattelu pöydästä. 
Lopuksi meidät haastateltiin koska olemme suomalaisia. Se meni ihan päin persettä! Mutta lupaan linkata videon tänne kun se tulee foxin sivuille tai youtubeen.

24 kommenttia:

 1. Onneee ihan tosi paljon!!!!! :) Jännitin niin paljon sun puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että mulla oli tsemppareita täällä suomessa, tää on teidänkin ansiota että sain nämä call back:it!! kiitos tosi paljon <3

   Poista
 2. onnee tosi paljo :)) <3

  VastaaPoista
 3. jos sut hyväksytään mitä se tarkottaa? muutatko amerikkaan?:) Mut onnea ihan superisti ja olet super kaunis ! terkuin sofia l. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muuta amerikkaan, ainakaan pysyvästi. Enkä usko että saan sopimusta heidän kanssaan sillä heille tulisi tosi kallista kustannuttaa kaikki lennot ja semmoset kun asun täällä euroopassa. Ja mulla pitäisi olla visa kortti joka on hyväksytty amerikassa, ja sen saan vasta sen jälkeen kun olen tehnyt 15 testi kuvausta USA:ssa. Sillä sen jälkeen voin alkaa tekemään töitä ja niitten pitää pystyy laittaa ne rahat jollekkin tilille. joten vaikka mulla olisi muuten kaikki kohdallaan niin tää että mä asun euroopassa ja mun kielitaito on aika suuri rajote. Joten ei huolia amerikkaan en ole muuttamassa! Matkailua tulee sen sijaan paljon:)

   Poista
 4. Onnee ihan hirmusesti! :)

  VastaaPoista
 5. Mut jos asut Suomes ja saat tuolt töit ni miten se onnistuu? mut onnee ja peukut pystyy et saat sen sopparin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä on toimipisteitä euroopassakin, ja matkustelu ei ole hankalaa. Saattaa olla että meen sinne keskellä kouluviikkoa kahdeksi päiväksi tekemään jotain mallijuttuja, mutta koulua vpoin käydä normaalisti. Teen koulutehtäviä sitten lennolla ja silloin kun ehdin. Jos tämä nyt menisi niin suureksi jutuksi niin minun pitäisi alkaa tekemään online school:ia. Jos matkustelu menisi niin pitkälle että olisin enemmän ulkomailla kun koulussa. Mutta tein sopimuksen fox modelsin kanssa että kun olen vielä niin nuori niin minun kannattaa tulla tänne uudestaan ensi vuonna ja vielä sitä seuraavana, koska vaikka nyt sainkin call back:sejä niin en tule varmaan saamaan mitään sopparia koska en ole 16 vuotta. En siis voi edes matkustaa yksin. Eli agenttien työ olisi tosi paljon hankalempaa jos niitten pitäisi alkaa matkustaa eka suomeen, otta mut kyytiin, matkustaa takas amerikkaan, maksaa kaikki lennot, hotellit yms. Mutta 16 vuotiaana koulunkäyntiä pitää alkaa harkita että miten jatkaisi, sillä silloin tästä voisi tulla minulle ura.

   Poista
 6. onnee paljon! :-)

  http://saanae.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. onnea, onnea! You are talented! :D Mutta jos saat töitä, muutatko sitten Amerikkaan? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) ja lue mun vastaus kolmanteen kommentiin siinä vastaan sunkin kysymykseen :)

   Poista
 8. Oj ihanaa, oon ni iloinen sun puolest. :) Vaikka en oikein edes tunne sua :o

  VastaaPoista
 9. Tää on kyllä vaan niin hieno juttu mihin oot päässy, toivon että oot nyt saanut jalan oven väliin ja että pian pääset taas lähemmäs unelmias :)

  VastaaPoista