""

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Fashion addicted



Maroon5 - Payphone
Tässä eilisen vaatteet. Eli olittekin toivoneet vaate idea ja tyyli postauksia joten panostin eilen vähän enemmän vaatteisiin ja koruihin jotta saisin toteutettua tän teidän toiveenne. Tuun kyllä tekemään lisääkin tämmösiä jatkossakin!

Ja vielä mallijuttuja. Eli sain nytten yhdeltä mallitoimistolta sähköpostia että en saanut sopparia niitten kanssa vielä. (Karen Lee Group:ilta siis) He sanoivat että minun pitää lähettää kuva edestäpäin kun hymyilen, yksi kun en hymyile ja molemmat profiilit. Sitten he katsovat ne läpi ja kertovat mitä voisin parantaa ens kerraksi.

 Syy miksi he eivät valinneet minua on koska olen vielä niin nuori, matkustusmatkat olisivat liian pitkät, työtä olisi hankala tehdä niin kaukaa kun en saa vielä saa matkustaa yksin tai asua yksin siellä, minun pitää pudottaa vähän painoa eikä mulla ole Amerikassa toimivaa Visaa. Mutta he sanoivat että kun olen vähän vanhempi mulla on tosi paljon suuremmat mahikset saada soppari!! Ikä kun on niin iso juttu tällä alalla kun pitää matkustaa niin paljon.

En tiedä vielä SOUL:in päätöstä mutta luultavasti en tule saamaan sopparia heidänkään kanssa samoista syistä. Mutta olin jo odottanut tätä ja tässä on hyvätkin puolensa. Silää pääsen uudestaan amerikkaan vuoden päästä!! Minä kun niin rakastuin siihen maahan<3 On helpottavaa tietää että pääsen takaisin sinne vaikka siihen on vielä aikaa. Ja tässä olisi kans tää Las Vegasin matka ennen seuraavaa Fox:in tapahtumaa. Mutta tällä alalla pitää olla, malttia, kuria, ja itseluottamusta! Ja eniten menestyneet mallit Fox:in kautta on joutunut käymään tuolla tapahtumassa jopa 5 kertaa ennenkuin vihdoinkin ovat saaneet sopparin! Ja sitä on kannattanut jaksaa odottaa sillä nyt he poseeraavat H&M:än mainoksissa ympäri maailmaa, Vouguen kannessa, Chanellin mainoksissa jne.

Eli mä en ainakaa lopeta tähän vaan tuun hulluna tekemään töitä tän vuoden jotta urallani tapahtuisi jotain edistystä. Castingejä, haastatteluja, hakemuksia, laihdutusta ja korkkareilla kävelyä, sitä tämä vuosi tulee sisältää minulle. 

xloveisintheairx

34 kommenttia:

  1. Ihanasti hiukset ja tosi kiva asu! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) yleensä kiharran hiukseni kiharrusraudalla mutta nää on tehty suoristusraudalla ja lopputulos onkin melkein paremip!:)

      Poista
  2. kuka otti nämä kuvat? :)

    VastaaPoista
  3. kuka nämä kuvat otti? :)

    VastaaPoista
  4. sun kannattais jaka tota tekstii vähä ku toi teksti on nii pitkä etteikukaa jaksa lukee sitä yhtee menooo ja sit nii... :/
    mut rakastan tätä sun blogii <3 sust tulee kyll viel oikee malli :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän mut kirjotin ton niin kiireessä että en ehtinyt mietti mitään ulkomuotojuttuja:) mut muutan sen helppolukusemmaks kun meen taas koneelle:)

      Poista
  5. Tosi ihana asu sinulla :) Tuo toppi varsinkin tosi kiva. Olet niin nätti :)

    VastaaPoista
  6. ooot nii kaunis linda! :) ♥ toivottavasti saat sen sopimuksen pian, ansaitset sen!:)

    @janskuuuh ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon!! Ihanaa että muut uskovat myös minuun, saan itsekkin paremman itseluottamuksen kun te jaksatte uskoa ja tsempata muo!❤ ja itse oot kans kyl tosi nätti!:)

      Poista
  7. ootpas sä laiha! Siis hyvällä tavalla! Voi, olispa mullakin tollanen täydellinen kroppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei se kyl täydellinen oo! :) mut kiitos kuitenkin :D

      Poista
  8. sun korunt on aivan ihanat mistä ne on tai myydäänkö niitä ylipäätänsä enään, olet todella kaunis:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikki ovat eri kaupoista ostetut. Ja pari ulkomailtakin joten en usko että saat ostettua mitenkään samoja:( Mutta spiritstoresta on vaaleanpunaiset kosrut ja ne tulivat setissä, helmikoru on H&M:ästä, turkoosi tuliainen hopea valkoinen helmi rannekoru timanttisista:)

      Poista
  9. ihanat vaatteet ja kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
  10. mistä oot ostanu noi ihanat shortsit ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on Amerikasta kaupasta nimeltään Papaya:) jos muistan oikein:)

      Poista
  11. mistä noi ihanat rannekorut on?! Kaunis olet<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja ne ovat kaikki eri kaupoista:( nuo vaaleanpunaiset on spirit storesta, turkoosi on tuliainen, hopea helmi rannekoru on timattisista, ja normi helmikoru h&m:ästä:)

      Poista
  12. vähä ihanat noi sun hiukset (:

    VastaaPoista
  13. Sun tyyli on tosi kiva :) ja oot tosi kaunis :) kuinka pitkä sä oot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa okei, vitsi oot kyll pitkä! :D

      Poista
    2. tiedän! oon pitkään hävennyt mun pituutta ja halunut olla edes 5 cm lyhyempi mutta nyt vasta olen oppinut arvostamaan pituuttani, en halua enään olla massan mukana kulkeva vaan haluan erottua joukosta! :)

      Poista
  14. oot tosi kaunis, ja sun blogi on kiva, taidan liittyä lukijaksi :) mietin jo että vitsi, tää tyttö vois olla malli, ja sen jälkeen luinkin tekstin.. :D

    somethingansku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. oot kyllä huisin kaunis! onnea tulevaisuuteen, uskon että menestyt huimasti mallin uralla :)

    salaisuuksiaikkunanraossa.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. HAASTE: avaruusolionblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista