""

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Hattulan treenit

Morjensta! Tässä juuri istuskelen autossa matkalla kotitallille. Kävin hyppelemässä vähän maastoesteitä tuolla Hattulassa. Treenit meni hyvin ellei laske mukaan sitä että tipuin kerran... Onneks ei kuitenkaan sattunut. Kotona käyn varmaan kylmässä suihkussa, teen jonkun raikkaan salaatin ja lataan kuvat koneelle jotka otin mökillä. Saatte tekin jotain vähän paremman laatusia kuvia kateltavaks. Nauttikaa nyt tästä ihanasta kesäsäästä ennenkuin sade yllättää! Heidoo<3

(tiiän et nää heppapostaukset ei ehk oo ihan teidän suosikkeja mut kun tää ratsastus nyt kuitenkin on aika iso osa mun elämää ja te ootte itsekin äänestäneet tossa kyselyssä että kertoisin enemmän mun elämästä niin aattelin tehä taas tämmösen postauksen. Mut toki jos teidän mielestä nää heppapostaukset on ihan turhia niin kommentoikaa jotta tiedän teenkö näitä jatkossakin)

10 kommenttia:

 1. ei nää heppapostaukset oo turhia, on just kiva lukee sun harrastuksesta ja tällee, koska se on just niinku itte sanoit- osa sun elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä! kosk mul tulee aina semmone tunne et, voi ei nyt kaikki taas alkaa inhoo mun blogii ku teen tämmösen postauksen ku suurin osa ei kuitenkaan tiedä mitään hevosista eikä niitä vois vähempääkään kiinnostaa mun keikkumiset tuolla hevosen selässä. Mutta nyt tiedän että voin tehdä niitä jatkossakin ilomielin:)

   Poista
 2. ei ole ollenkaan turhia! (:

  VastaaPoista
 3. Kyl tykkään itekkin heppatyttönä näitä lueskella. :)

  VastaaPoista
 4. Mä kyllä tykkään näistä heppapostauksista, itsellänikin kun on hevosia! :)

  VastaaPoista
 5. kerro enemmänki tälläsiä, itelläkin oma hevonen ja on kiva lukee miten muilla menee :)!

  VastaaPoista
 6. ai onks sullakin oma heppa vai?:)

  VastaaPoista