""

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Living in the moment!


 Päivän asu: Shortsit H&M, laukku Bakers, musta neule, niittirannekoru ja kengät Amerikasta, pääkallo sormus JC, hopeasormus JC, risti rusto korvis(ei näy kuvassa) Glitter.

Bob Sinclar feat. Pitbull - Rock The Boat

Hei! Ihanaa tiistai päivää! Voi että kun on hyvä fiilis nyt!! Kävin eilen shoppailemassa vähän kesäkamoja itiksessä. Sain ostettua kaikki tarpeellinen ja vähän lisääkin, hehh;) VIetin eilen tosi rennon päivän. Eka oli kello yhdeksän itiksessä tuhlaamassa rahaa, sitten menin tallille hyppää Luckyn kanssa ja kotona aloittelin pakkaamista riparia varten. Lähden huomenna kello 10 aamulla lautalla Leikosaareen missä meillä on meidän ripari. On aika jännää kun en tunne hirveen monta sieltä. Ainakin saan uusia tuttavuuksia!
Sovitin vähän bikineitä H&M:ästä mutta ei löytynyt mitään ostamisen arvoista. Sen siaan ostin kirkkaan vihreät farkut jotka tosin näyttävät tosi tylsän värisiltä kuvassa. Valaistus... Osin H&M:ästä myöskin kolme hopeeta sormusta, niitti laukun sekä aurinkolasit! Olen ollut koko kesän ilman aurinkolaseja koska edelliset piloottilasit menivät rikki:( Mutta nyt sain vihdoinkin ostettua uudet!
Tässä ihanan vihreät farkut jotka ostin Ginasta. Olen halunnut tän värisiä housuja jo pitkään mutta nyt vasta löyty napakymppi! Ostin myöskin mustavalkoisen topin jossa on avonaiset hihat. Love it!
Hahhaa, mun sisko tunki kuvaan!:)
Gustavo Lima- Balada
Toinen ehdoton kesän fiilistely biisi!

Tässä näette vielä kaikki ostokseni. Ootte ehkä jo huomanneet että oon nyt rakastunut noihin pääkalloihin. Mulla oli ennen höyhenet, ristit ja niitit joita ostin kasapäin kotiin. Kyl mä tykkään niistä vieläkin mutta ajattelin kokeilla vähän jotain erillaista:) Oon kyllä aina pitänyt mustasta, niiteistä ja tommosest vähän gootti tyylisestä mutta tykkään yhdistellä niitä vaaleiden tai raikkaitten värien kanssa jottaen pelästyttäisi ihmisiä kaduilla! :D

Nyt lähdenkin lähikauppaan mun kaverin Hannan kanssa ostaa jotain hyvää. Sit varmaa chillaillaa koko loppu päivä ja sit pakkaan loppuun kaikki ripari kamat! Pääsen ehkä postailemaan riparilta mutta ne ovat sitten kännykkäpostauksii joten tämä oli nyt vika normaali postaus viikkoon :) Ja hauskaa riparia kaikille jotka eivät ole vielä tänä kesänä ollut! Nauttikaa auringosta vielä kun voitte;)

23 kommenttia:

  1. tää blogi on hyvä! kirjotat hyvin ja sullon paljon ja isoi kuvii :) ja hyvän laatusii"

    VastaaPoista
  2. löysin sun blogin hetki sitten ja tykästyin heti! =) tosi kiva, että kuvaat noita sun asuja ja vaattteita joita ostat ;)

    www.mylife-emppu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. wow kiva blogi, hienoja kuvia! sassa-viva-la-vida.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. ihailen sua, ku uskallat koittaa jotain vähän erilaista ! :) oot tosi kaunis! malliura on iha sua varte ;)

    hyvää riparii sullekki! :)

    VastaaPoista
  5. miten oot muute tehny ton sun bannerin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua! muistan että mulla oli hirveetä säätöä sen kanssa kun tein sitä eka powerpointilla, sitten muokkasin picassassa jotta sain haalistettua tuota taustaa, sitten muokkasin kokoa microsoft picture manager:issä:)

      Poista
  6. Vauk, ihania koruja! Ja toi laukku on aivan upea. Niitit, ristit ja pääkallot on ihania, varsinki koruissa. :) Noi vihreet farkut on ihanan väriset. Tykkään sun blogista ja tyylistä. Kuvista ei uskois et oot -97, näytät vanhemmalta (ja tää on sit kohteliaisuus :)

    VastaaPoista
  7. Miksi koko ajan täytyy shoppailla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo pakko mut jos tykkää siit nii miks ei sais?:)

      Poista
  8. aivan ihanat noi vaaleen vihreet housut ja noi toiset näyttää yli hyvältä sun päällä :) mut nii ite oon yrittäny tollasii vaaleen vihreitä metsästää mut aina on ollu liian isoja kokoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höhh, kyl sä viel löydät jotkut kivat! Voit vaikka ite ommella vähä sisään joistai kohista! :)

      Poista
  9. Katselin tässä sun catwalk videotas ja aattelin antaa vähän rakentavaa palautetta siis hyvässä mielessä :) Sun kädet vispaa aika paljon edestakasin, joka ei kuulemma toimi kansainvälisillä markkinoilla, tai näin mulle on aina kerrottu. Ne pitäis pitää paikallaan ns. housun saumojen takapuolella. Tsemiä mallihommiin kuitenkin jatkossa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kiitos tosi paljon!!! Pitää pistää korvan taa:) tiiän että en kävele vielä ollenkaan sillee niinkuin pitäis mutta siksi pitääkin harjoitella:)

      Poista
  10. OOt niin kaunis! :) paljo sun keskinopeus on ku sä käyt powerwalkilla? Siis ajattelin jos sull on joku appi joka laskee kalorit, kilometrit ja vauhdin ja sillee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! :) en tiiä mitään keskinopeuksii, senkun vaan kävelen reippaasti:)

      Poista
  11. Missä ginassa ja H&M'ssä kävit, Hesan keskustassako? :)

    VastaaPoista