""

torstai 16. elokuuta 2012

Do we all live happily ever after?


Shortsit&reppu Amerikasta, aurinkolasit H&M, virkattu toppi(?)
 nahkatakki H&M, kengät converse.
Heissan! Olen just menossa nukkumaan kunkan saan tän postauksen ensin kasaan teille. Jotenkin on nyt unirytmi ihan sekasin kun koulu on alkanut ja väsyttää kokoajan. Kai tähän kohta tottuu. Mites teidän koulu on alkanut? Itselläni on vähän vaikeuksia saada aivot pois narikasta. Huomaa että olen ollut kesälomalla! Tuntuu niin oudolta taas istua koulunpenkissä ja yrittää saada jotain järkevää aikaseks. On kuitenkin ollut aivan ihanaa nähdä kaikkia luokkalaisia. On ollut hirmu kova ikävä ja nyt pääsee taas näkemään kaikkia joka päivä. Huomaan myös että monet ihmiset ovat muuttuneet kesän aikana tosi paljon! Toiset parempaan ja toiset taas vähän huonompaan suuntaan. Jotenkin tosi outoa että ihmiset voi muttua niin paljon niin lyhyessä ajassa. Mutta niinhän se menee että ihmiset muuttuu, ja sille ei voi mitään.
En ole tehnyt postausta nyt pitkään aikaan koska ei ole ollut oikein mitään mistä tehdä. Sitäpaitsi en ole pystynyt kantamaan tuota järkkäriä mukana joka päivä kun olen käyttänyt pienempää laukkua. Pitäisi ehdottomasti ostaa joku hyvä pikkukamera joka kulkisi helposti mukana! (ekdotuksia?) No mutta kuten jo kerroin niin koulu on alkanut hyvin. Meillä alko tiistaina vaikka jo monella alkoi maanantaina. Ensimmäisenä koulupäivänä vaihdeltiin vaan vähän kuulumisia ja saatiin jotain kirjoja. Koulun jälkeen menin Toven ja Gabin kanssa katsomaan Gabin kaverin jalkapallo matsia. Missattiin vähän busseja joten ehdittiin nähdä vain 20 min. Oli siinäkin sitten järkeä mennä Taliin saakka... Kotiin tullessakin missattiin pari bussia ja vietinkin sitten loppuillan Gabin kanssa odotellessaan hänen bussiaan joka tuli vasta tunnin päästä. Oikein onnistunut reissu oli... 
Tänään koulussa meni nyt miten meni. Saatiin jo läksyjä ja hirveesti kaikki opettajat varoittelevat siitä kuinka haastava tämä lukukausi tulee olemaan. En tiedä miten tulen pysymään kärryllä kun kahdeksas luokka oli jo tuskaa...
Koulun jälkeen minun oli ensin tarkoitus mennä hoitaa lapsia taas, mutta vanhempi heistä oli sairastunut vatsatautiin joten se keikka peruuntui. Lähdin sittenkin syömään Itiksen Picniciin Maisan kanssa. Oli taas hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa! Tosi hassua että ollaan nähty niin vähän Maisan kanssa nyt kesällä kun kuitenkin ollaan tosi läheisiä? Mutta nyt onneksi pääsee näkemään joka päivä. 
Muuten en ole puuhaillut mitään ihmeellisempää. Yritän olla nyt vähän shoppailulakossa sillä rahaa on kulunut aivan liian paljon viimeaikoina! Joten nyt pitää pitää lompakko lujasti kiinni sillä tänäänkin meinasin Mangosta nappaa mukaani ihanan neuleen... On tää hankalaa mutta kyllä se siitä. Olen muutenkin ollut jotenkin tosi hyvällä tuulella kokoajan. Ei koulun alku olekaan niin kamalaa kun aluksi luulin! Kokoajan hymyilyttää ilman syytä ja sekee mieli hyppii ilosta. Toivottavasti teilläkin menee kaikki hyvin ja o´jaksatte tsempata koulussa! Täällä ainakin on tavoitteet kovat ja niin yrityskin!:) Hyvää loppukesää kaikille! 
paita Cheap Monday, housut H&M, reppu ja niittirannekoru Amerikasta, kengät converse.

20 kommenttia:

  1. oi miten ihana asu, ja noi housut on aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. sun blogis on noussu mun lemppareihi!! kirjotat aina niin paljon ja kivaa tekstiä ja kuvatki tottakai hienoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla!! Tosi kiva et pidät mun blogista!:) tää kommentti piristi taas mun päivää huomattavasti!:D ja kävin just kattoo sunkin blogin ja pidän siitä kans paljon!

      Poista
  3. Ihania kuvia! Mulla on noi samat neon vihreät farkut, ne on niin ihanat ♥ :-) Oon ettinyt ihan kuumeisesti vansseja, niin mistä nuo punaiset on ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja ne vanssit on gabin ja ne on valtterista:) <3

      Poista
  4. awww oot nii kaunis ja sun kroppa on ihana! sul on ihania vaatteita yhyh olen kateellinen ):

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! :)

    http://cantstopmissinyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Oot tosi positiivinen tyyppi ja vaikutat kypsältä ikäisekses :)! Ihania postauksia ja pohdintoja ja kivasti osaat iloita pienistä ja suuremmista asioista olematta yhtään itserakkaan tai ylimielisen oloinen! Tsemppiä kaikkeen ja erityisesti mallijuttuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua! kiitos paljon:) Toi että en vaikuta ylimieliseltä tai itserakkaalta on tosi kiva tietää koska mä mietin aina tosi tarkkaan miten kirjoittaisin esim joistain mallijutuista ilman että kuulostan itserakkaalta!:) Sillä vaikka en kuulostaisikaan niin aina on jotain ihmisiä jotka saavat kaiken kuulostamaan tosi ylimieliseltä! kiitos!

      Poista
  7. Oot ihan mielettömän kaunis ja sulla on ihanat kasvonpiirteet :-) Oot upee ♥ :-)

    VastaaPoista
  8. liityn lukijaksi! :)

    http://pink-had-me.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Oot tosi kaunis! Voi kun olis itsekkin! :o Mut hei tää sun blogis on todella kiva! Ryhdyimpä lukijaksi, päivän suuri piristys, täytyneen sanoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitän!♥ ja sä oot nätti! ja mahtavaa kun liityin lukijaksikin!:)

      Poista