""

perjantai 10. elokuuta 2012

Foxmodelssin haastattelu

Tässä tää video jossa on pieni pätkä mun haastattelusta siellä foxmodelsin tapahtumassa. Voin sanoa että näytän aivan järkyttävältä ja kuulostan ihan oudolta tossa mutta lupasin julkaista sen tänne blogiin joten tossa se nyt on. Mun haastattelu on vähän ennen keskikohtaa videosta. Häpeän silmät päästäni kun nyt julkaisin tän tänne mutta mitäs itse menin lupaamaan... :)

14 kommenttia:

 1. ihan huippu :) et näytä yhtään järkyttävältä tossa, päinvastoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajjaa kiitos!:) on jotenkin niin outoa nähdä oma naama videolla ja vielä kun puhun englantia!

   Poista
 2. Äännät enkkua tosi kivasti :)) ja hyvinhän toi meni :))

  VastaaPoista
 3. Miten paljon painat kun oon suunnilleen saman pitunen kun sä ja saman kokonen nii ajattelin vaan et miten paljon painat kun sun pituudella 58 on normi paino? ei siis oo pakko kertoo kiinnostaa vaan kun oot niin laihan näkönen ja kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiedä mitä tarkoitat tuolla normaali painolla sillä 180cm pitäisi painaa about 65 kiloa jotta olisi normaalipainoinen. Mutta jos haluaa olla mallinmitoissa silloin 58 on enemmänkin normaalipaino mallille. Itse painan 62 kiloa nyt ja mulla olis varaa laihduttaa. Ja vaikka ne sanokin paparazzilla että mun pitäis lopettaa laihdutus niin mä silti kyllä jatkan terveellisesti syömista ja liikkumista koska mulla on itselläni tosi huono omatunto kun tiedän etten ole mallinmitoissa :)

   Poista
  2. mun mielestä olet sopivan kokoinen noi tosi laiha ja mallit ei ole kovinkaan kauniita kun kaikki luut näkyy se voi olla et oon vaan kattonu väärin se paino jutun :)

   Poista
  3. okei, ja kiitos! mutta mua haittaa enemmänkin se luku. Haluaisin saada sen alle 60 kilon niin se kuulostaisi ja näyttäisi paremmalta vaikka itse kehonmuodossa ei tapahtuisi mitään suurta muutosta:)

   Poista
 4. et sä yhtään huonolta kuulosta ja oot tosi nätti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos todella paljon! kun sanot että olen nätti vaikka olen täysin meikittä ja vielä videolla niin se kyllä piristää mun päivää todella paljon! kiitos:D

   Poista
 5. äännät hyvin enkkua!

  VastaaPoista
 6. hu många "call backs"fick du? :) siisti i alla fall! Hoppas denhär branchen lyckas för dig! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2, de va int så värst bra men över hälften fick inga så ja e helt stolt över mig!:)

   Poista