""

perjantai 24. elokuuta 2012

Vaatetuunausta!

Heissan! Pahoittelen että en ehtinyt tehdä eilen tätä postausta valmiiksi vaikka lupasikin julkaista tämän torstaina.. Oli aika kiireinen päivä joten koneelle en valitettavasti ehtinyt.
 
 Sain vihdoinkin niitit postissa! Tilasin ne viime viikolla ja sain ne maanantaina. Tulivat tosi nopeaasti ja olivat laadukkaita. Olin etsinyt pitkään kauppaa mistä niittejä voisi ostaa mutta niitä ei kyllä löytynyt mistään! Lopulta löysin kuitenkin nettikaupan, Niitit.fi, josta tilasin sitten kokeilumielessä vähän niittejä. Pyramiidi niitit olivat isompia ja pyöreämpiä kun miltä ne näyttivät kuvissa joten olin vähän pettynyt. Onneksi lopputulos oli kuitenkin hieno eikä niitit näyttäneetkään tyhmiltä. 
En suunitellut mitään ihmeempiä että kuinka monta niittiä jokaiseen riviin tulee tai mitään semmoista vaan aloin vaan kiinnittämään niitä shortseihini. Niittien kiinnittäminen osottautuikin paljon vaikeammaksi kun luulin. Ne oli vaikea saada farkkukankaan läpi ja sormiin sattui kun yritti vääntää noita metalli hakoja. Mutta se oli täysin sen arvoista sillä mun lemppari shortseista tuli nyt entistä hienommat! 
Tässä lopputulos!
Laitoin myös kaksi tähtiniittiä mustaan Cubuksen kauluspaitaani. Sopi erinomaisen hyvin paitaan mielestäni! Tähtiniitit olikin vaikeampi kiinnittää kun niissä oli niin pienet metalliha'at. Tähdet putoili kokoajan kun kangas oli niin ohutta enkä saanut niitä väänetyä käsin. Onneksi keksin ottaa pinsetin käyttöön joten sillä sitten sain ne lopulta pysymään. Vinkkinä teille jotka aiotte vääntää niittejä joskus tulevaisudessa.
Käytin paitaa lempikorjujeni kanssa heti seuraavana päivänä. Tähtiniitit näyttävät kultaisilta tässä kuvassa mutta ne ovat oikeasti hopeiset. Oli niin hyvä fiilis kun tiesi omistavansa vaatteen jota kellään muulla ei ole ja vielä kun oli itse tehnytkin! Mitä mieltä olette shortseista ja paidasta?
Asun täytteenä toimi tietenkin armeejatakki, aina rakastavani bootsit joihin olin myös laittanut vähän lisäkoristelua sekä Cheap Mondayn farkut.
Kokeilin myös erillaista hiustyyliä. Pidin hiukset matalalla ponnarilla ja kiharsin latvat. Sopi mielestäni hyvin asukokonaisuuteen. Ensin oli tosi outoa nähdä itsensä peilistä alhaisella ponnasilla mutta loppujen lopuksi en näyttänytkään niin tyhmältä. Haluan vain erottautua joukosta joten kokeilen vähän uutta aina silloin ja tällöin. 
Kun laitoin niitit bootsiin käytin saksea apuvälineenä. Nahka oli nimittäin sen verran paksua ettei metallihakaset menneet sen läpi. Tein pienet reijjät nahkaan saksilla ja sitten lisäsin niitit. Nyt näitäkin tulee varmaan käytettyä vieläkin useammin kun ovat saaneet vähän uutta eloa! Mikä on sinun mielestäsi kivoin tuunaamanijuttu? Bootsit, shortsit vai paita? Itse pidän kaikista mutta shortsit ovat ehkä lempparit.

25 kommenttia:

 1. Ihan tosi hienot!:) oliks noi tähdet myös sieltä samalta netti sivulta?
  http://lavieestbelle-edith.blogspot.fi/2012/08/link-your-blog-linkkaa-blogisi.html

  VastaaPoista
 2. Oi noi on tosi kivat noi sun shortisit :) ja ihanaa et jaksat tuunata vaatteita omannäkösiksi

  http://emmi-onepartofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. tosi kivoja molemmat !: )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Maksoks noi niitit paljon ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin 60kpl pyramiidiniittejä ja 10 tähtiniittiä ja makso yhteensä vähän alle 20e :)

   Poista
 5. Kaikki vaatteet istuu sulle niin hyvin<3 rakastan sun tyyliä!

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä noi kaikki on ihan sairaan kivoja! JA siellä ku kysytään sitä määrää ni laitoitko siihen 60kpl? :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä noi kaikki on iha sairaan kivat!(: Mistä oot ostanu noi bootsit? ja siellä nettisivuilla ku kysyttiin määrää ni laitoiko 60kpl? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos!:) ja joo laitoin 60kpl:) ja bootsit on aleksi13:sta:) ostin alkukeväästä muistaakseni:)

   Poista
 8. Niittejä saa kans Sinooperista. En oo varma paljon siel on erilaisii mut sit ainaki saa kattoo niitä etukäteen toisin ku nettikaupasta tilaamalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei hyvä tietää! vois käydä joskus kattoo koska nettitilauksissa on aina sit omat riskinsä:)

   Poista
 9. Viudevaude, osaisimpa itsekin! Kiva uusi blogilöytö mulle, taidan jäädä seuraamaan:-)

  VastaaPoista
 10. Todella kiva tuunauspostaus; itsekin nimittäin tykkään aina välillä hieman tuunailemalla piristää vaatekaappiani! :)

  VastaaPoista
 11. kuinka isoja noi sun niitit on? kun itse oon tilaamassa niin mietin onko 8mm vai 16mm parempi kumpaa noi sun pyramidiniitit on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö en muista mut nää on tosi isoja ja olis pitäny ostaa pienempiä mut noi menee ihan hyvin noihin shortseihin kummiski:)

   Poista