""

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

I just want to make beautiful things, even if nobody cares

 
 
Kuvat kertovatkin jo siitä mitä viime viikonloppu piti sisällään minun kannaltani. Olin kauden vikoissa kenttäkisoissa ja yövyttiin Ikaalisten kylpylässä. Ei me yleensä kisamatkoilla yövytä missään kylpylöissä mutta olin voittanut aiemmista kenttäkisoista lahjakortin joka sisälsi koko perheen majoituksen Rantasipi kylpylässä. Lahjakortti tuli hyvin tarpeen kun kisat olivat ihan kylpylän lähellä. Oli todella ihanaa kerrankin syödä kunnon aamupala, käydä rentoutumassa porealtaassa ja nukkua pitkään ennen kisoja. Yleensä kun joutuu herätä neljältä aamulla ja ajaa viisi tuntia kilpailupaikalle. Olimme siis yhden ekstrapäivän kylpylässä jotta ehtisimme nauttia kylpylästä eikä vain käyttää hotellin sänkyä nukkumiseen.  
Oltiin kylpylässä perjantaista lauantaihin. Lauantaina käytiin uimassa ja keilaamassa. En muista milloin viimeksi olisin keilaillut! Se oli kyllä tosi hauskaa mutta alussa minulla oli hieman ongelmia tähtäyksen suhteen... hehhe:) Lauantai iltana suoritin kouluosuuden ja esteosuuden. Meni ihan hyvin jos vertaa siihen että olen kieltänyt ulos melkein kaikista estekisoista nyt viimeaikoina. Nyt tuli vain yksi puomi alas eikä Lucky ollut yhtään epäröivän oloinen! Sunnuntaina maasto meni hyvin. Kielsi kerran toiselle esteelle mutta koko loppurata meni hyvin. Sijoitusta en muista mutta en ollut missää kärkijoukossa ainakaan! Olin kuitenkin itse tosi tyytyväinen ja tähän on hyvä lopettaa kisakausi.
Eilen kävin sitten kiertelemässä huonekalukauppoja etsien uutta sänkyä. Oli paljon vaikeampaa kuin kuvittelin koska enhän minä mitään mistään joustin, vaahtomuovi ja kehon painoon reagoivista patjoista... Olin ihan pihalla kun yritin kokeilla kaikkia sänkyjä. Kaikki tuntuivat silti samoilta. Lopulta päädyin moottoroituun sänkyyn kun en osannut valita niistä normaaleista. Moottoroitu sänky ei ollut käynyt missään vaiheessa mielessänikään mutta kun ihan huvinvuoksi kokeilin semmoista kaupassa se tuntuikin siltä oikealta! (onko teillä moottoroitua sänkyä? Oletteko olleet tyytyväisiä? Pitäisi tietää vähän mielipiteitä ennenkuin ostan jotta en sitten kadu) Eli me ei ostettu sänkyä vielä vaan käytiin katsomassa erillaisia malleja. Äiti on kovasti luvannut että me ostetaan sänky tällä viikolla joten sitten pääsen tositoimiin, eli sisustamiseen! Laitan jossain vaiheessa kuvan huoneestani nyt kun lopulliset maalit ovat seinissä ja sänky paikoillaan.
 Raskaan päivän jälkeen syötiin Ikeassa ja lähdettiin kotiin. Jalkoja särki kun oltiin juostu ympäri Askossa, Sotkassa ja Ikeassa. Ikeassa on aina yhtä ihanaa olla kun inspiraatio alkaa aina kukoistaa kun siellä on niin sievästi sisustettu ne esittelyhuoneet. Pienenä aina leikin asuvani näissä näytehuoneissa ja mietin aina että ''tämmöisen huoneen mä haluan kun mä oon iso''.
 
Nyt taas mietin että tämmöisen sisustuksen haluan sitten kun muutan pois kotoa! Se olisi vain niin unelmien täyttymys jos saisin jo 18 vuotiaana muutta keskustaan omaan sievään yksiöön jonka saisin sisustaa ihan niin kuin itse haluan. Saisin itse tehdä hyvää ruokaa joka päivä, mennä pesee pyykkiä pyykkikellariin ja lukea jotain ihanaa kirjaa katsellen ulos ikkunasta kaupungin elämää. Aah juuri semmoista kuin sinkkuelämässä!! Sitten olisi aivan super ihanaa jos taloni lähellä olisi joku pieni kahvila josta hakisin itselleni croisantin ja kahvin aina aamupalaksi ennenkuin lähden kouluun tai töihin. Harmi vaan että unelmani ovat aika epärealistiset sillä tämä olisi muuten ihan hyvä suunnitelma mutta siihen tarvitsisi rahaa, ja paljon! Jo kämpän sisustamiseen menee paljon rahaa ja sitten itse kämppään menee vielä paljon enemmän. Ja vielä helsingin keskustasta niin, no way! Mutta ainakin minulla on korkeat tavoitteet.
red2
red1
red5
red7
red6
Boots Dinsko/Handbag Bakers/Jacket Seppälä/Belt Levi's/Scarf H&M/red jeans Pull&Bear/skirt Cubus
 
Humenna olisi luvassa Helsinki Day Spassa käynti kummitädin kanssa. Mennään koulun jälkeen sinne ja saatte sitten kuulla millaista siellä oli luultavasti seuraavassa postauksessa. Siitä tulee kyllä tosi kivaa!

14 kommenttia:

 1. Sun postauksia on aina yhtä ihana lukea :) jatka samaan malliin! ootan aina ihan innolla sun postauksia ja luen niitä ihan hymy huulilla.

  VastaaPoista
 2. lindaaa din stil e härli <3 :) puss & kram!

  VastaaPoista
 3. Sulle olis tunnustus mun blogissa! :) Ja aivan upea tuo laukkusi!!

  VastaaPoista
 4. sulla on kyllä kiva blogi!
  äää älä moottorisänkyä :D et tee sillä moottorilla periaattees mitään, ja kuitenki se jossai vaihees hajoo ja maksat ihan turhaan xd joku perus sänkyjust paras!

  VastaaPoista
 5. Hei tosi kivoja kuvia ja ihana tuo sun asu! :)

  VastaaPoista
 6. Nice photos and really cool outfit, you look great, I like your pants, what a great color and that jacket is so nice, the perfect touch to the outfit also you are really beautiful and your boots rock! Your have a lovely blog by the way and I am a new follower on GFC and Bloglovin! Hope you will like my blog and follow back!

  Pop Culture&Fashion Magic

  VastaaPoista